یکی از بخش های بسیار مهمی که در آشپزخانه ها وجود دارد و باید به آن دقت بسیار زیادی داشته باشیم کابینت ها هستند. این بخش از اشپزخانه نیاز به دقت بیشتری برای تمیز کردن دارد.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، کابینت ها محلی برای نگه داشتن ظروفی است که ما از آن ها برای خوردن غذا و یا کارهای دیگر استفاده می کنیم از همین رو باید محل هایی بسیار تمیز باشند تا از بیمار شدن ما جلوگیری شود. تمیز کردن کابینت ها نکات خاصی دارد که در ادامه به برخی از مهمترین آن ها اشاره می کنیم.

** اولین نکته زمان تمیز کردن کابینت ها است که بسیاری از حرفه ای های اینکار توصیه می کنند هر ماه حداقل یک بار کابینت ها را تمیز کنید تا از رشد باکتری ها مختلف در آن ها جلوگیری شود.

** قبل از هر کاری  یک فیله ی مناسب برای داخل کابینت ها با ابعاد قفسه انتخاب کنید این بهترین راه برای تمیز نگاه داشتن کابینت ها در طولانی مدت است. بهتر است این فیله ها از جنس پلاستیک یا پارچه باشد.

** بهتر است برای تمیز کردن درها و اجزای بیرونی کابینت از ابر استفاده شود  تا به آنها صدمه ای وارد نشود. استفاده از ابر نمدار البته نکته ای است که بهتر است از آن بهره ببرید.

** اگر کابینت هایی از جنس ام دی اف دارید به هیچ عنوان برای شستن آن از حجم زیادی آب استفاده نکنید. اب می تواند کابینت های شما را نابود کرده و مجبور هستید تا دوباره یک دست جدید بخرید.

** داخل کابینت ها را قبل از انداختن فیله ها با یک دستمال نم دار گرد گیری کنید. این کار باعث می شود تا گرد و خاک هایی که همچنان باقی مانده اند پاک شده و دیگر گرد و خاکی در کابینت باقی نمی ماند.

** در تمیز کردن کابینت ها می توانید یک بار ظرف هایی که به مدت زیادی است از آن استفاده نکرده اید را بشویید در این مدت احتمالا خاک زیادی روی آن ها نشسته است وممکن است بیماری های مختلفی روی آن وجود داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • سولی ۱۹:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
    5 1
    سلام شرمنده ها مطلب مفیدتر سراغ نداشتی اینو که همه خانما انجام می دن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس