کد خبر 194454
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۸

پژوهشگران اصفهانی به فناوری تولید شیرینی‌های بدون قند و غنی شده با گیاهان دارویی دست یافتند.

به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، مدیرمرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان امروز گفت: در تولید شیرینی‌های بدون قنـد،مواد سنتتیک و شیمیایی ، نگه ‌دارنده و رنگ‌دهنده شیمیایی استفاده نشده ‌است .

آقای صفوی افزود: عصاره‌ و اسانس‌های طبیعی گیاهان دارویی عامل ماندگاری این محصول وجزء دسته‌ محصولات فراسودمندگیاهی می‌شود.

وی با بیان اینکه تولید شیرینی های غنی شده حاصل تلاش تیم پنج‌ نفره عضو مرکز رشد فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان است،افزود: نـمونه اولیه این محصولات در شرکت سـلامت گستران از شرکتهای دانش بنیان این مرکز تولید شده است.

مجری طرح هم گفت: این گروه علمی در مدت شش ماه با هزینه 40 میلیون ریال به فناوری تولید شیرینی های بدون قند غنی شده با گیاهان دارویی دست یافتند.

آقای نگینی افزود: محصولات تولیدی شامل گز، سوهان ، لوز ، مسقطی و انگشت پیچهای دارویی است.

وی گفت: این فناوری به شماره 69729 در اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی ثبت شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس