کد خبر 193664
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۸

یک متخصص تغذیه گفت: اسید اوریک بالای ۶.۵ خطر بروز بیماری نقرس را در پی دارد و برای کنترل آن باید از مصرف قارچ، اسفناج،شکلات و نوشابه خودداری کرد و مصرف دم کرده کاکل ذرت و دم گیلاس معروف به «واکس گیلاس» در درمان آن موثر است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، مرتضی صفوی افزود: میزان اسید اوریک خون در صورتی که بیش از 6.5 باشد خطرناک است و خطر بروز بیماری نقرس را در پی دارد بنابراین کاهش میزان آن با تغییر سبک زندگی برای پیشگیری از این بیماری ضروری است.

وی گفت: اسید اوریک محصول زائد فرآیند سوخت و ساز پورین‌ها در بدن است که شامل گوشت، قارچ، حبوبات مانند لوبیا و اسفناج می‌شود. همچنین مصرف مواد کافئین دار مانند شکلات، کاکائو و نوشابه‌های کولا دار(نوشابه های گازدار سیاه) نیز موجب افزایش ماده زائد اسید اوریک در خون می‌شود.

وی گفت: در طب سنتی نیز یک درمان برای کاهش اسید اوریک خون وجود دارد که بسیار موفق بوده است و آن مصرف دم کرده کاکل ذرت و دم گیلاس است که به عنوان واکس گیلاس در عطاریها به فروش می‌رسد. این ماده را مانند چای دم می‌کنند و مصرف روزانه 4 تا 5 فنجان آن به شدت میزان اسید اوریک خون را پایین می‌آورد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 2
  • زهرا ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۱
    2 3
    سلام ممنون از اطلاعات خوبتون امیدوارم برای من هم جواب بده
  • نویداحسان EG ۱۹:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۷
    0 0
    سپاسگزارم خداوندمتعال شما را موفق پیروزکامگار صحت و سلامت بداردانشاءالله بسیار عالیست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس