به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، یوسف نوری اظهار کرد: با نصب و استقرار این سامانه، امور اداری و گردش نامههای مدارس، مکانیزه خواهد شد.
وی با اشاره به کارتابل تفکیکی اولیای دانش آموزان و کارکنان مدرسه و مکاتبه از این طریق در سامانه، افزود: این سامانه قادر است با اتوماسیونهای اداری سایر ادارات و سازمانها با استفاده از پروتکل ECE مرتبط شود.
نوری از جمعآوری کاغذ در گردش مکاتبات، صرفه جویی هزینهها و دسترسی سریع و آسان به اطلاعات با راهاندازی این سامانه خبر داد و گفت: کارکنان اداری مدارس با بهرهگیری از این سامانه، مکاتبات اداری مدارس را انجام خواهند داد و اولیا نیز بدون حضور در مدرسه میتوانند از این طریق با معلمان و مسوولان مدرسه مکاتبه کنند.
رئیس مرکز آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش وپرورش با اشاره به امکانات اتوماسیون مدارس و مجتمعها در اشاره به ظرفیت این سامانه خاطر نشان کرد: تبادل نامه با سازمانهای دیگر ( پروتکل ECE)، ایجاد پیش نویس و گردش اداری آن، ضمیمه کردن مدارک به نامهها، تعریف صاحبان امضا با رعایت نکات امنیتی، نگهداری سوابق نامهها و پیش نویسها، تعریف دسترسیهای متفاوت برای افراد، بایگانی و جستجوی پیشرفته در نامهها و سوابق آن، دورکاری (تحت وب )، دریافت نامه و ارسال پاسخ، تبادل نامه یا پیام با اولیا دانش آموزان، تعریف قالبها و الگوهای گوناگون برای نامههای مدارس، تعریف ساختار سازمانی، تعریف نامههای عادی و فوری یا محرمانه، اطلاع رسانی به کارکنان و دانش آموزان با استفاده از SMS و گزارش گیریهای متنوع از نامههای ارسالی و دریافتی از امکانات این سامانه میباشد.
رئیس مرکز آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش از راهاندازی سامانه اتوماسیون مدارس سراسر کشور در آینده نزدیک خبر داد.