به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، سایت اینترنتی «هوم فود سیفتی» در یک مقاله جدید چند راهکار موثر برای کاهش خطر مسمومیتهای غذایی ارائه کرده که عبارتند از:
- همه انواع میوهها و سبزیهای تازه را چه پوست داشته باشند و چه نداشته باشند قبل از مصرف با آب سرد لولهکشی خوب بشویید.
- قبل از خوردن میوهها و سبزیها حتما قسمتهای خراب و آسیبدیده آن را با چاقو جدا کنید. همچنین در مورد سبزیجاتی مثل کلم و کاهو، برگهای خارجی آنها را جدا کرده و دور بریزید.
- این مواد غذایی را پیش از مصرف و برای از بین بردن باکتریهای بیشتر با دستمال کاغذی نو و تمیز خشک کنید.
- برای خرد کردن میوهها و سبزیها حتما از سینی یا ظرف جدا از گوشت و مرغ خام استفاده کنید.
- و بالاخره اینکه قبل از مصرف هر خوراکی حتما دستهای خود را حداقل 20 ثانیه با آب و صابون بشویید.
کارشناسان بهداشت تغذیه در آمریکا تاکید دارند که بسیاری از میکروبهای بیماریزای موجود در مواد غذایی آلوده مانند سالاد و سبزیجات که بیشتر مردم را مسموم و بیمار میکنند با رعایت چند نکته بهداشتی در هنگام تهیه غذاهای خانگی قابل کنترل و پاکسازی هستند.