صحبتهای تقوی با تسنیم را در زیر میخوانید:
کاهش بودجه سایپا
تقوی در مورد وضعیت سایپا در لیگ دوازدهم گفت: باشگاه سایپا این فصل کاهش بودجه شدیدی نزدیک به 40 تا 45 درصد داشته که طبیعی است روی تیم فوتبال تاثیر داشته است. آن هم در حالی که سالهای گذشته نیز همواره بودجه متوسطی داشتیم. سایپا بعد از یک قهرمانی در لیگ برتر متاسفانه در پنج، شش سال گذشته همواره انتهای جدول بوده و برای تغییر دادن این فضا باید از اهرم بودجه استفاده مناسب شود، چراکه برای بالا کشیدن یک تیم سازندگی جواب نمیدهد.
وی ادامه داد: حداقل باید بودجه ما به اندازه سال گذشته حفظ میشد البته با همین بودجه لیگ را خوب آغاز کردیم ولی در ادامه راه این مشکلات مالی خودنمایی کرد. مسئولان سایپا باید توجه ویژهتری میکردند، چراکه جوانان ما به مرحله ثمردهی رسیده بودند.
با وجود مشکلات جلوتر از برنامه خود پیش رفتیم
تقوی خاطرنشان کرد: در واقع ما در مرحله استعدادیابی مشکلی نداریم بلکه ایراد در مرحلهای است که میخواهیم این جوانان را به بازیکنان بزرگ فوتبال تبدیل کنیم. امسال هم باید باشگاه سایپا با جذب بازیکنان باتجربه و قرار دادن این جوانان در کنار آن بازیکنان زمینه رشد کامل آنها را فراهم میکرد اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد. البته با وجود این مشکلات ما جلوتر از برنامه پیش رفتیم. قرار ما این بود که بهتر از فصل گذشته باشیم که در نیم فصل نخست به این هدف رسیدیم.
نشان دادیم میتوانیم صدرنشین لیگ برتر باشیم
وی افزود: سایپا با همین مشکلاتش نشان داد که میتواند در صدر جدول باشد و این موضوع در بازی با تیمهای بزرگ خودنمایی کرد اما فوتبال تنها بازیکن و مربی نیست بلکه عوامل زیادی است که باید تبدیل به یک کار تیمی شود. وقتی در سیاست و اقتصاد واژه کار تیمی استفاده میشود واژهای است که از فوتبال وارد آنها شده، پس باید در فوتبال هم کار تیمی مدنظر قرار گیرد.
نمیتوانیم با فوتبال مدرن دنیا رقابت کنیم
سرمربی تیم فوتبال سایپا در ادامه گفت و گو با تسنیم به مشکلات تمامی باشگاههای ایرانی پرداخت و گفت: باشگاههای ما کلا باشگاههای ضعیفی هستند. آنها را با معمولیترین باشگاههای آسیا مقایسه کنید متوجه میشوید که این باشگاههای معمولی بودجهشان حتی از بزرگترین باشگاههای ما به مراتب بیشتر است. بنابراین ما نمیتوانیم با فوتبال مدرن دنیا رقابت کنیم و به همین دلیل است که در لیگ قهرمانان آسیا نیز موفق نیستیم اما متاسفانه با این موضوع برخورد خوبی نداریم و به جای تقویت باشگاهها همین هزینههای فعلی را نیز زیر سوال میبریم.
با اینکه میگویند فوتبال حق دیگر رشتهها را خورده مخالفم
وی خاطرنشان کرد: من با اینکه بعد از المپیک گفته شد فوتبال حق سایر رشتهها را خورده، مخالفم. مگر غیر از این است که باشگاههای ما رشته اولشان فوتبال است و از کنار فوتبال است که سایر رشتهها نیز در این باشگاهها شکل گرفتهاند. رشته اول تمامی این باشگاهها چه رشتهای غیر از فوتبال است؟
یک صدم پول واقعی فوتبال را بدهند بعد انتقاد کنند
تقوی یادآور شد: دوست من در سال 86در جمهوری آذربایجان سرمربی تیمی به نام کاروان بود که بودجه آن سال این تیم 30 میلیارد بود که فکر کنم آن زمان بهترین باشگاه ایران بودجهاش 5 میلیارد بود. آن وقت به آسانی در صداوسیما میگویند که پول زیادی در فوتبال خرج میشود. من میگویم اول یک صدم پول واقعی فوتبال را بدهید بعد از این صحبتها کنید. فوتبال مانند کارمندی است که حقوق واقعیاش یک میلیون است اما به او 1000 تومان حقوق می دهند.
خودمان را بازی میدهیم
وی با طرح این پرسش که "باشگاههای ما خصوصی هستند یا دولتی؟"، گفت: طبیعی است که وقتی در بحثهایی چون بازاریابی و حق پخش تلویزیونی نه تنها درآمدی وجود نداشته بلکه منع قانونی نیز هست باید بپذیریم که باشگاههای ما دولتی هستند. وقتی باشگاهی دولتی است دیگر نیاز به مدیری که کار اقتصادی بداند و بخواهد درآمدزایی کند، نداریم. بلکه مدیر باید فوتبالی باشد، چراکه منبع درآمدی باشگاه مشخص است و این مدیر فوتبالی است که میتواند تشخیص دهد این پول را چگونه و در چه بخشهایی هزینه کند اما این در فوتبال ما نیست. در واقع ما خودمان داریم خود را بازی میدهیم اما اگر فوتبال ما خصوصی است مدیر باید یک مدیر اقتصادی و قوی در حوزه بازاریابی باشد.
فدراسیون پرندهای با دو بال است!
تقوی تاکید کرد: دلیل این بیتوجهی استفادههای شخصی است. بیشتر افرادی که از بخش خصوصی وارد فوتبال شدند هم گرفتار دلالها شدند و عطای کار را به لقایش بخشیدند. در حالی که باید در فدراسیون ما بخش بازاریابی باشد که به باشگاهها در زمینه راههای کسب درآمد مشاوره دهد. فدراسیون ما از این مسائل فاصله گرفته و به سراغ مسائل سطح پایین رفته است. در واقع فدراسیون فوتبال ما تبدیل به پرندهای شده که یک بال آن کمیته انضباطی و یک بال آن کمیته داوران است اما خبری از برنامهریزی و نظارت بر کار باشگاهها و مربیان نیست.
90 درصد قدرت فدراسیون باید در بخش نظارت صرف شود
وی افزود: اصلا کمیته آموزش فدراسیون فوتبال من مجتبی تقوی را زیر نظر دارد که ببیند مربی اخلاقی هستم یا نه؟ فیفا خودش اعلام کرده شخصی که صرفا کارت مربیگری دارد، نمیتواند مربی باشد. دادن مجوز مربیگری لازمهاش داشتن صلاحیتهای اخلاقی و فنی است. آیا فدراسیون ما این مسائل را مدنظر دارد؟ در واقع 90 درصد قدرت فدراسیون باید در بخش نظارت صرف شود که نمیشود.
افراد سیاسی و اقتصادی برای کسب شهرت به فوتبال میآیند
تقوی در ادامه مثالی را درباره صحبتهایش زد و گفت: مالک اماراتی منچسترسیتی پول نفت را خرج این باشگاه میکرد اما بلافاصله پلاتینی و مسئولان باشگاههای اروپایی به او معترض شدند که دارد قیمت بازیکنان را بالا میبرد و به همین دلیل قانونی در فوتبال اروپا تصویب شد که هزینه براساس درآمد باشد. فوتبال خصوصی هم یعنی اینکه باشگاهها ابتدا درآمد مشخص داشته باشند و سپس هزینه کنند. این درآمد هم از راه فوتبال به دست میآید. در واقع فوتبال آنقدر سخاوتمند است که خودش درآمد ایجاد میکند و این افراد سیاسی و اقتصادی هستند که برای کسب شهرت به فوتبال میآیند.
آنهایی که دنبال جوانگرایی میروند، نابود میشوند
وی نیاز ملی فوتبال ایران را تولید بازیکن خواند و گفت: ما باید در هر پست شش، هفت بازیکن قوی داشته باشیم اما وقتی قوانین حمایتی از سوی فدراسیون برای باشگاههای تولیدکننده وجود ندارد، چگونه این کار انجام شود؟ هر باشگاه و مربی که دنبال جوانگرایی برود نابود میشود. باید با راههای مختلف از باشگاههای سازنده حمایت شود اما در شرایط فعلی این اتفاق نمیافتد.
قطبی به فکر خودش بود
تقوی در ادامه موضوع بازیکن سازی در فوتبال ملی را پیش کشید و به تسنیم گفت: بعد از این مرحله و بازیکن سازی است که باید یک مربی سازنده برای تیم ملی انتخاب شود و به مرور این بازیکنان جوان را پرورش دهد. اینکه این مربی ایرانی یا خارجی باشد هم تفاوتی ندارد. در واقع ما این بار هم فرصت سوزی کردیم و جام ملتهای آسیا را که بهترین فرصت جوانگرایی بود از دست دادیم. در آن مقطع تیم ملی را به قطبی سپردیم که تنها به دنبال مطرح کردن خودش بود و بازیکنان با تجربه را به تیم ملی آورد تا با نتیجه گیری اسم خود را در فوتبال بین المللی مطرح کند و زمانی که کیروش را آوردیم دیگر فرصتی برای جوانگرایی نبود، چراکه جوانگرایی یک پروسه دراز مدت است.
انصاریفرد نابغه است
سرمربی سایپا در مورد اینکه چرا استعدادهای جوان فوتبال ایران مانند کریم انصاریفرد بعد از مدتی دچار افول میشوند اظهار داشت: انصاریفرد یک نابغه است. اگر فوتبال ما نظم داشت اکنون کریم در بهترین تیم اروپا بازی میکرد. او یک نخبه فوتبالی است. به انصاریفرد گفتم تو باید خودت را با مسی مقایسه کنی نه اینکه خودت را با مهاجمان استقلال و پرسپولیس بسنجی، چراکه فیفا نام او را جزو 11 نخبه فوتبال جهان معرفی کرده و او هم باید خود را با نرم جهانی مقایسه کند.
وی ادامه داد: یکی از انواع حمایت از باشگاه های سازنده هم می تواند در همین جا صدق کند. مثلا به باشگاه سازندهای مانند سایپا گفته شود شما بازیکنی مانند انصاریفرد را تولید کردهاید تا 5 سال مقداری از درصد قرارداد او برای باشکاه سایپا خواهد بود. یا اینکه سایپا دارد بازیکن تولید میکند کمک قانونی شود تا چهار یا پنج بازیکن تیم بتوانند در دوران سربازی هم برای سایپا بازی کنند.
امیدوارم بازیکنان سایپا به اروپا بروند
تقوی درباره اینکه انصاریفرد و منوچهری اشتباه کردند که به پرسپولیس و استقلال رفتند یا اینکه آن دو باشگاه دچار اشتباه شدند، نیز پاسخ داد: اشتباه و ایراد از هر دو طرف است. به هر حال آرزوی من این است که همه بازیکنان سایپا اگر میخواهند از این تیم جدا شوند مستقمی به تیمهای اروپایی بروند.
تقوی تصریح کرد: با مدیر فنی فدراسیون فوتبال ژاپن صحبت میکردم و از او پرسیدم چرا مربی خود را بعد از جام جهانی با وجود نتایج خوب کنار گذاشتید و زاکهرونی را جایگزین کردید. او پاسخ جالبی داد و گفت ما دیگر به جایی رسیدیم که میدانیم موفق میشویم و به دنبال آن هستیم و اکنون برای ما این مهم است که کیفیت این موفقیت چگونه خواهد بود. به همین خاطر باید مربی را بیاوریم که بر تیمهای پایه ما با اهرمهای کیفی نظارت کند و دوم آنکه به دنبال آن هستیم که تعداد لژیونرهای خارجی خود را بالا ببریم. حال ببینید ژاپن چه تعداد لژیونر دارد و فوتبال ایران چند بازیکن لژیونر دارد؟
برانکو مرا تشویق کرد
تقوی کمبود سن تجربه را ضعفی بزرگ برای فوتبال ایران دانست و گفت: زمانی که یکی از جوانترین مربیان فوتبال ایران بودم در جلسه با برانکو موضوعی را گفتم که او ایستاد و من را تشویق کرد آن هم همین بیتوجهی به بازیکنان جوان بود. بازیکنان ما سن تجربی بسیار کمتری نسبت به سن تقویمی خود دارند. بازیکن ایرانی در سن 27 سالگی تازه مفاهیم چون مدیر باشگاه و سایر مسائل را فرا می گیرد. چراکه تیم ملی و باشگاه های ما بازی های بین المللی بزرگی ندارند و در تورنمنتی شرکت نمیکنند که سن تجربی آنها بالا برود. میلاد غریبی در سایپا با 21 سال سن شاید سن تجربی یک بازیکن 16 ساله اروپایی را داشته باشد تازه آن هم به دلیل آنکه در تیم ملی امید بازی کرده اما سجاد شهباززاده یا کاوه رضایی چه؟
وی ادامه داد: باشگاههای ما پول بازیکنان خود را نمیتوانند بدهند چه برسد به شرکت در تورنمنتهای بین المللی، خود تیم ما در این فصل نتوانست اردویی خارج از کشور داشته باشد یا سایپا و فولاد در این فصل سه بازی تدارکاتی با هم داشتهاند، یعنی ما پنج بار با هم بازی میکنیم اما این دیدارها واقعا چه سودی به حال ما دارد؟
تیم امید ایران لباس ندارد
تقوی عنوان کرد: در ایران استعدادهای فراوانی داریم و به هر نقطه از ایران برویم بازیکنان زیادی هستند که اگر به آنها توجه شود ما در تیمهای ملی در هر پست پنج، شش بازیکن قوی خواهیم داشت. یادمان باشد قرار نیست کیروش هر بازیکنی که خواست را به تیم ملی دعوت کند. فوتبال ما اگر با برنامه بود کمیتهای از کارشناسان فوتبالی که البته دو شغله هم نباشند تشکیل میشد و به کیروش مشاوره می داد چراکه به نظرم تا همین جا هم می توانستیم مشورتهای بهتری به سرمربی تیم ملی بدهیم.
سرمربی سایپا اضافه کرد: مشکلات ریشه ای تر از این حرفهاست وقتی فدراسیون ما پول ندارد و اطلاع دقیق دارم که تیم فوتبال امید ایران حتی لباس ندارد دیگر چه انتظاری میتوان داشت؟ ما بعد از جام ملتهای آسیا تا امروز باید حداقل 6 تورنمنت بین المللی میرفتیم اما چنین اتفاق نیفتاده است. من خیلی تعجب کردم چرا در مسابقات غرب آسیا تیم امید ما اعزام نشد؟ پس بازیکنان امید ما چه زمانی باید کسب تجربه کنند.
رده امید باید از فوتبال ایران حذف شود
تقوی تصریح کرد: به نظرم رده امید به ما لطمه زده چراکه فیفا این رده را برای کشورهایی که استعداد فوتبالی کم دارند گذاشته و نه فوتبال غنی مانند ایران. من از محمد دادکان هم خواسته بودم که رده امید از فوتبال ما حذف شود. خودم 18 سالم بود که از رده جوانان به تیم بزرگسالان رفتم اما رده امید سبب شده که بازیکن 19 ساله ما هنوز هم بگوید جوان هستم و جا دارم. در حالی که این بازیکن باید بتواند در رده بزرگسالان هم بازی کند.
عسگری پاسخ یکی از انتقادات ما را بدهد، دیگر انتقاد نخواهم کرد
یکی از مهمترین دغدغههای سرمربی سایپا در نیم فصل دوم بحث داوری مسابقات لیگ برتر بوده است، با این حال تقوی اعتقاد دارد که این مشکلات از نیم فصل نخست آغاز شده است. او در این باره به تسنیم گفت: به بازی جام حذفی کار ندارم که سایپا با اشتباه داوری 10 نفره و تیم حذف شد اما در لیگ برتر پنج دیدار است که تمامی اشتباهات به ضرر ما بوده و حتی یک صحنه آن قابل توجیه نیست. اگر عسگری بتواند یکی از این صحنهها را توجیه کند من دیگر از داوری انتقاد نخواهم کرد. به عنوان نمونه در بازی با گهر بعد از گل ما، کمک داور و داور آفساید بازیکن گهر را آن هم وقتی یک متر در آفساید است اعلام نمیکنند و در ادامه این بازیکن با دروازهبان ما تک به تک میشود و با خطای پنالتی هم گل تساوی را خوردیم و هم دروازه بان اخراج شد.
وی گفت: در همین بازی وقت اضافه سه دقیقه را دو دقیقه هم اضافهتر گرفتند و در نهایت به جای سه امتیاز با اشتباهات داوری تنها یک امتیاز گرفتیم. در بازی بعدی پنالتی روی اسحاق سبحانی را نگرفتند تا ببازیم. در دیدار مقابل فولاد بازیکن ما توپ را با سینه کنترل کرد و دروازه فولاد را باز کرد اما کمک داور از فاصله 50 متری اعلام خطای هند کرد. در این بازیها پنج امتیاز از تیم ما گرفته شد. در بازی مقابل داماش بازیکن ما توپ را پشت مدافعان حریف انداخته بعد خودش را به توپ رسانده از او آفساید گرفتند. این اتفاق چگونه ممکن است؟
نمیخواهیم به سود ما سوت بزنند، اشتباهات داوری کم شود
تقوی گفت: عسگری فقط به دنبال آن است که کسی مصاحبه کند و او در روزنامهها پاسخش را بدهد. بعد از بازی جام حذفی رئیس دپارتمان داوری گفته بود سایپاییها انتظار داشتند داور برای آنها گل بزند، من میگویم ما سه گل صحیح زدیم و داوران آن را نگرفته اند. شما گلهای درست ما را بگیرید نمیخواهیم به نفع ما کاری انجام دهید!
عسگری به دنبال دیکتاتوری است
سرمربی سایپا یادآور شد: فولاد و استقلال تیمهای نونهالان نیستند که 30 موقعیت گل مقابل آنها ایجاد کنیم اما وقتی همین معدود فرصتها را نیز اشتباهات داوری از ما میگیرد دیگر راهی باقی نمی ماند. عسگری در جلسه با مربیان نمیتوانست حتی یکی از انتقادها را پاسخ دهد. او میگفت میخواهم اعتراض ها را کم کند، این حرف سخیفی است. چراکه او باید کیفیت کار داورانش را بالا ببرد نه اینکه بخواهد اعتراضها و انتقادها را سرکوب کند. این روش نشان میدهد که عسگری به دنبال دیکتاتوری است. مانند برخی مربیان نیستم که در زمین دست به جنجال بزنم چراکه فرهنگ سایپا این گونه نیست و تنها به خاطر ظلم و اجحافی که به سایپا شده این صحبتها را انجام میدهم و کسانی که این ظلم را انجام دادند به خدا واگذار میکنم.
تقوی در ادامه باز هم در مورد مشکلات مالی سایپا گفت: در نیم فصل همه تیمها از زمین تا آسمان زیر و رو شدند اما ما نتوانستیم. رحمان احمدی پیشنهاد بسیار بالایی داشت اما به خاطر غرورش در سایپا ماند و من از او تشکر میکنم. اگر مشکل مالی نداشتیم بعید میدانم که انصاریفرد میرفت. منوچهری احساساتی بود و میخواست در تیم بزرگ بازی کند اما انصاریفرد همیشه معقولانه تصمیم میگیرد. ضمن آنکه می توانستیم بازیکنان بهتری را هم جذب کنیم.
دیگران برای یک برد پنج میلیون پاداش میگیرند اما ما دریغ از پاداش!
تقوی درباره خواسته پرویز حیدری مدیرعامل پیشین باشگاه سایپا درباره آسیایی شدن سایپا به تسنیم گفت: آنطور که باید از تیم سایپا حمایت نشد. تیم ها با دادن یا ندادن مبلغ قرار داد و پاداش است که به قهرمانی میرسند یا سقوط میکنند. ما با تیمهایی بازی داشتیم که به بازیکنان آنها گفتهاند سایپا را ببرید در همین رختکن پنج میلیون پاداش میگیرید اما ما این تیم را بردهایم و دریغ از پاداش.
رسیدن به جایگاه فصل قبل هم برای ما عالی است
وی گفت: از ابتدای فصل هم قرار ما بر آسیایی شدن نبود بلکه هدفگذاری ما نتیجه گیری بهتر از فصل گذشته بود. حتی رسیدن به همین هدف هم عالی است چراکه وقتی 45 درصد کاهش بودجه داشته و خودمان هم 20 درصد صرفه جویی کردیم همان تکرار نتایج فصل قبل هم خودش کار مهمی است.
سر ما را میبرند اما دریغ از یک نامه اعتراض و حمایت
تقوی در ادامه به تسنیم گفت: سایپا ظرفیت آن را دارد که با حمایت خودش را بالا بکشد اما از این تیم حمایت مناسب نشده و میتوانست بهتر از اینها آن را پشتیبانی کرد. ما میبینیم که وقتی اشتباه داوری برای فولادخوزستان رخ میدهد مدیر وزارت ورزش استان و نمایندگان استان در مجلس اعتراض میکنند اما وقتی چند هفته سر ما را میبرند، دریغ از یک نامه اعتراض و حمایت. گویا سایپا برای کسی مهم نیست، مگر ما برای البرز نیستیم. بازیکنان ما حمایتی از نمایندگان استان نمیبینند.
به جای افتخار به علی دایی حسادت میکنیم
سرمربی سایپا درباره انتخاب خودش و علی دایی برای شرکت در دوره تاپ مربیگری آسیا و انتقاد برخی مربیان به این موضوع گفت: AFC و کمیته آموزش این انتخاب را انجام دادند. به هر حال اگر دوستان مصاحبه میکردند و تبریک میگفتند جای تعجب داشت. علی دایی به مراسم فیفا میرود اما بجای افتخار به او حسادت میکنیم.
تقوی افزود: خیلی خوشحالم که علی دایی انتخاب شد. در سطح ملی به علی دایی ظلم شد، اگر ذرهای احترام برای او قائل بودیم فرصت بیشتری در تیم ملی به او میدادیم اما همه چیز را زود فراموش کردیم.
وی ادامه داد: من مدرس AFC بوده و عضو گروه مطالعاتی آن هستم. فکر میکنم جزو معدود مربیان ایرانی باشم که 3 کتاب ترجمه کردم. کتاب فیفا کوچینگ من مورد تقدیر AFC قرار گرفت و همین الان نیز به چاپ سوم رسیده و تنها کتاب فوتبال ساحلی فیفا و کتاب تحلیل جام جهانی 2010 را ترجمه کردم. از دوره فوتبال دانشگاه لایپزیگ آلمان فارغ التحصیل هستم و مدرک مربیگری A اروپا را بعد از دو ماه زحمت به دست آوردم.
تقوی خاطرنشان کرد: منصفانه نگاه کنیم، برای من و علی دایی که سابقه بازی و مربیگری لیگ برتری و این عقبه بین المللی را داریم چه پارتی بازی صورت گرفته، پارتی بازی آن است که فرد بدون مدرک میآید و در یکی از تیمهای ملی سرمربی میشود.
آنها که در مورد جادو حرف می زنند را به خدا واگذار میکنم
وی در بخش دیگری از گفتوگو با تسنیم به شائبه استفاده از جادو در کار خود هم این چنین پاسخ داد: این هم یک سوژه خبری است. این یک نوع شرک است یعنی برای خدا شریک قائل شوید. افرادی که دم از این مسائل میزنند اگر قدرتی فراتر از قدرت خدا را قبول دارند که مشرک هستند و حرفی با آنها ندارم. البته این موضوع تنها برای من نبوده و راجع به مربیان دیگر هم گفتهاند اما استراتژی من در برخورد با این موضوع واگذار کردن آنها به خود خداوند است.
جرات نمیکنم از جیبم خودکار دربیاورم!
تقوی درباره اینکه حتی از قرقره آب در کنار زمین برای او شایعه ساز میشود هم گفت: اگر کنار زمین دوبار آب قرقره کردم، 10 بار هم این کار را نکردم چرا آن را نمیگویند. به خاطر این حرفها در بازیها جرات نمیکنم از جیبم خودکار دربیاورم. یک بازی روی نیمکت با تلفن همراه صحبت کردم انواع حرفها را زدند، در حالی که من با گوشی سرپرست تیم داشتم با شاهین صمدیان آنالیزور تیمم صحبت میکردم! کسانی که این ادعاها را میکنند یکبار بروند اقدام کنند و در همان زمان فهرست مکالمه من را از مخابرات بگیرند ببینند با چه کسی صحبت میکردم و چه می گفتم.
تقوی افزود: این ادعاها قابل پیگیری است و آقایان بروند پیگیری کنند اگر هست من را رسوا کنند و اگر نیست حداقل شهامت عذرخواهی داشته باشند. البته حتما مسیر خوبی را میروم که این حرف ها را درباره من میزنند.
سرمربی سایپا گفت: سال گذشته زمانی که تیم سایپا در حال سقوط بود تیم را گرفتم، کاری که هیچ کس قبول نمیکرد اما من آبروی خود را وسط گذاشتم و خدا کمک کرد تیم را حفظ کردم. در ضمن سایپا مجموعه بی در و پیکری نیست که بخواهند چنین مربی سخیفی را قبول کنند. به نظرم این توهین حتی به مجموعه سایپاست اما به هر حال این افراد را به خدا واگذار می کنم و دنبال پیگیری حرفهای آنها نیستم.