به گزارش تسنیم ، آنچه در ذیل می آید مهمترین محور سخنان حسین مظفر در این نشست خبری است:
***
* انقلاب اسلامی ایران تاکنون گردنه های بسیاری را با موفقیت پشت سر گذاشته است.
* فاصله انداختن بین ملت و حاکمیت در راس برنامه های دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفته.
* توطئه های براندازی خاموش و همه توطئه های دشمن با هوشیاری مردم ایران خنثی شده است.
* انتخابات پیش رو انتخابات حساسی است/ ما در وضعیت تحریم و تهدید قرار داریم و انتخابات بعد از فتنه 88 است که خیلی از چشم های بدخواهان به دنبال آن است که ببینند مردم چه حضوری در این انتخابات خواهند داشت.
* ملت ایران بار دیگر در انتخابات 92 حماسه خواهند آفرید. نشست امروز ما هم در راستای ترغیب مردم به حضور در انتخابات است.
*رویکرد ائتلاف سهگانه ایجاد یکپارچگی در میان اصولگرایان و نشاط در جامعه است
* یکی از آسیب هایی که ممکن است در جامعه وجود داشته باشد، پراکندگی و تشتت بویژه در میان نخبگان است/ رویکرد ائتلاف سه گانه، ایجاد انسجام و یکپارچگی در میان اصولگرایان و ایجاد امید و نشاط در بدنه اجتماعی مردم است.
* ائتلاف سه گانه، با نخبگان و گروه های مرجع، و بخصوص جامعه روحانیت و مدرسین مشورت خواهد داشت و از نظرات آنان بهره گیری خواهد کرد.
* رسانه ها برای ایجاد امید و نشاط انتخاباتی تلاش کنند. حضور بیشتر مردم اقتدار ملی ما را رقم خواهد زد. امروز که جامعه در وضعیت تهدید قرار دارد، حضور و مشارکت مردم بالاتر از همه تجهیزات نظامی، میتواند این تهدیدات را خنثی کند. ضمنا رسانه ها اخلاق انتخاباتی را در جامعه گسترش دهند. رقیبانی که زمانی رفیق هم بودند نباید به چهره هم چنگ بزنند. سیاست ما عین دیانت و اخلاق ماست.
* برنامه محوری یکی از مسائل مهم مربوط به ائتلاف است. گروه های کاری برای تدوین برنامه های اصولی و منسجم برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی و سایر مشکلات مردم فعالیت خواهند کرد.
*اینکه گفته میشود یکی از این 3 نامزد اصل است و دیگران در حاشیه هستند، جزو بداخلاقی های انتخاباتی است
* اینکه گفته میشود یکی از این 3 نامزد اصل است و دیگران در حاشیه هستند، جزو بداخلاقی های انتخاباتی است. فعلا هیچکدام به نفع دیگری کنار نرفته اند و هیچ یک قراردادی برای خدشه به ائتلاف با هم نگذاشته اند و بر پیمان وثیق خود باقی هستند و تا آخر خواهند بود.
* خبرنگار فارس: نامزد نهایی در ائتلاف به چه صورت انتخاب خواهد شد؟ نظرسنجی نهایی را چه ارگانی انجام خواهد داد. سوال دوم: چه کسانی قرار است به ائتلاف بپیوندند؟
* مظفر: در زمینه مکانیزم انتخاب نهایی، کمیته نظرسنجی را خواهیم داشت و جلساتی هم برگزار کرده. مکانیزمی که برای انتخاب فردنهایی مطرح می شود این است که از کف بدنه اجتماعی اقبال عمومی را پیدا کنیم و مشخص کنیم نامزدی که شایستگی لازم را دارد، میزان اقبال عمومی در چه حدی است و چگونه است؟/ یکی از مهمترین فاکتورها نظرسنجی است اما نوع نظرسنجی چه از نظر زمان و چه از نظر محتوا و چه از نظر ارگان، در قالب یک شورایی به تصمیمی می رسد که انشاءالله این تصمیم مورد عنایت همه اعضای ائتلاف خواهد بود.
*ائتلاف سهگانه میتواند از میان سایر اصولگرایان هم نامزد نهایی را انتخاب کند
* مظفر: از هر نامزدی که وارد عرصه انتخابات شود استقبال و زمینه را برای تفاهم با او آماده می کنیم، مکانیزم نوع همکاری را بعدا اعلام میکنیم. از مزایای ائتلاف این است که فقط از میان خودش نامزد نهایی را انتخاب نمیکند، هم از میان خود و هم از میان سایر اصولگرایان می تواند انتخاب کند.
* باشگاه خبرنگاران: گزینه نهایی کی معرفی می شود؟
* مظفر: گزینه های مختلفی وجود دارد برای زمان معرفی. یکی قبل از پایان سال. دیگری قبل از ثبت نام و زمان پیشنهادی دیگر، بعد از ثبت نام است. انتخاب زمان بستگی به شرایط سیاسی اجتماعی کشور دارد. و نظرسنجی هایی که ما را به ثبات در تصمیم گیری برساند.
* خبرگزاری مهر: کمیته ای که نظرسنجی را انجام میدهد، ترکیب آن چه کسانی هستند؟
* مظفر: کسانی که نظرسنجی می کنند نسبتی با کاندیدا نخواهند داشت اما کمیته ای که نظرسنجی را کنترل می کند، در آن نمایندگان کاندیداها حضور خواهند داشت.
* مهر: اعضای کمیته را قصد ندارید معرفی کنید؟
* مظفر: اولا شورای هماهنگی ستاد باید تشکیل شود که در حال تشکیل آن هستیم که در آن نمایندگانی از نامزدهای مطرح حضور دارند. و کمیته های نظرسنجی و رسانه و ... در ذیل این ستادها بعد از تشکیل ستادهای اصلی و شوراهای هماهنگی تشکیل می شود.
مظفر: یکی از مشکلات اصلی مردم مشکلات معیشتی و اقتصادی است و یکی از برنامه های عمده و اصلی ائتلاف سه گانه اصولگرایان حل مشکلات معیشتی مردم خواهد بود.
* خبرگزاری نسیم: آیا امکان افزوده شدن چهره های جدید به ائتلاف وجود دارد؟
* مظفر: ائتلاف آمادگی کامل برای همکاری و تفاهم دارد. اما مکانیزمی که اضافه بشود یا نشود مورد بررسی است ولی همچنان باب این مسئله باز است.
* روزنامه خراسان: با توجه به سابقه شکست برخی از این ائتلاف ها مانند سال 84، چه ضمانتی برای دوام این ائتلاف وجود دارد؟
*اعضای ائتلاف سهگانه آمادگی عبور از خود را دارند
* مظفر: ائتلاف بر مبنای سهم خواهی و باج دهی شکل نگرفته لذا آمادگی عبور از خود را اعضای این ائتلاف دارند لذا نمیتوان در ضمانت اجرایی آن تردید کرد. یک میثاق جدی بین اعضا وجود دارد که اعضای آن بدون سهم خواهی برای موفقیت فردی که امکان رای آوری دارد و شرایط و ویژگی های لازم را داشته باشد، تلاش کنند. اعضای این ائتلاف هم برای معرفی نامزد واحد با هم توافق کرده اند و هم برای تقویت آتی.
* ایسنا: آقای حداد عادل گفتند که اعضای ائتلاف 60 درصد آرا را دارند، این گفته بر اساس نظرسنجی بیان شده است؟ سوال دوم: اگر دولت کاندیدایی را معرفی کند، آیا امکان دارد که با شما ائتلاف کند؟
* مظفر: ائتلاف آمادگی تفاهم و تعامل با همه کسانی که جزو اصولگرایان محسوب می شوند دارد ولی معیارهایی را برای تفاهم دارد که خارج از سهم خواهی و باج خواهی است. و مبنای پایداری آن هم همین است. لذا هر کس در معیارها بگنجد امکان همکاری و تفاهم با آنها وجود دارد/ درباره سخن آقای حداد باید بگویم که اعضای ائتلاف ظرفیت رای خوبی دارند البته منظور ایشان این نبوده که فقط این سه نفر مطرح هستند،بلکه افراد دیگری هم هستند. و اگر فرد دیگری خارج از مجموعه 3 نفره، مناسب تر بود، این ائتلاف وی را معرفی خواهد کرد به عنوان نامزد نهایی خواهد بود.
* خبرگزاری خلیج فارس: در این 2+1، 2 کدام ها هستند و 1 کدام است؟ و سوال دوم اینکه آیا آقای قالیباف امکان دارد به نفع فرد دیگر کنار برود؟
*مظفر: برداشت های مختلفی از 2+1 شد که درست نبود، اما مسئله و نام اصلی ائتلاف گانه است. 2+1 موضوعیت ندارد. هم قالیباف و هم دیگران ظرفیت هایی دارند، در این ائتلاف آنچه که پایه ائتلاف است این است که میثاقی وجود دارد که هریک با هر ظرفیتی که دارند، آمادگی همکاری و تعامل برای حمایت از یک نامزدی که ائتلاف به آن می رسد دارند و تخلفی از آن نخواهند داشت
* خبرگزاری آنا: مواضع ائتلاف درباره موضع گیری آقای عسگراولادی چیست؟
* مظفر: ایشان از شخصیت های اصیل و ارزشمند انقلاب اسلامی است و سابقه بیش از 70 سال مبارزه دارند. اظهارنظر شخصی خود را مطرح کردند، به نظر می رسد منصفان و وجدانهای عمومی جامعه برداشت توطئه آمیز و برداشت تطهیر فتنه را از این سخنان نمیکنند. بلکه صحبت های ایشان نظرات شخصی بود.
* مظفر: در جلساتی که خدمت اعضای ائتلاف بودیم، پایداری بر این میثاق وجود دارد که همگی نفع خود را کنار میگذارند و به تصمیم ائتلاف تن می دهند که این تصمیم با بدنه اجتماعی انشاءالله همخوانی خواهد داشت.
* جوان: آیا ائتلاف وارد تعیین تیم انتخاباتی کاندیداها خواهد شد؟
*هر کدام از اعضای ائتلاف برای خود تیم های انتخاباتی جدا خواهند داشت
* مظفر: هر کدام از اعضای ائتلاف برای خود تیم های انتخاباتی جدا خواهند داشت، و ائتلاف وارد تعیین اعضای ستادها نخواهد شد. لذا وارد بحث تبلیغاتی نخواهیم شد اما در نهایت که یک کاندیدا انتخاب می شود، تمام ظرفیت ها پشت سر او خواهند بود.
وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه نامزد نهایی با چه مکانیزمی انتخاب میشود و چه زمانی برای انتخاب گزینه نهایی تصمیمگیری خواهید کرد، گفت: مهم ترین دغدغه جامعه این است که چه مکانیزمی فردی را برای گزینه نهایی انتخاب خواهد کرد که هم شایستگی مناسب و هم امکان اقبال عمومی در سطح جامعه را داشته باشد.
وی افزود: کمیتهای خواهیم داشت به نام کمیته نظرسنجی که جلساتی نیز داشته است که مهمترین مباحث در مکانیزم این خواهد بود که فرد منتخب از کف بدنه اجتماعی، اقبال عمومی را داشته باشد و یا اینکه یک نامزد که شایستگی دارد، به چه میزان از اقبال عمومی برخوردار است.
رئیس ستاد انتخاباتی سهگانه اصولگرایان با بیان اینکه از مهمترین فاکتورها برای انتخاب گزینه اصلح نظرسنجی است، اظهار داشت: در بحث همین نظر سنجی محتوای خود نظر سنجی مهم است؛ اینکه چه نهادهایی نظرسنجی میکنند و یا در چه سطحی برگزار میشود؟ و تا قالب نظرسنجی ما را به تصمیم نهایی برسانند که البته مورد قبول همه اعضای اتئلاف خواهد بود.
مظفر در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در خصوص اضافه شدن نامزدها از دیگر طیف ها به مانند پایداری به اتئلاف سه گانه گفت: این ائتلاف آمادگی تفاهم با همه اصولگرایان را دارد و با توجه به همین ویژگیهایی که منسوب است در این اتئلاف امکان بالای را برای جذب آرا در سطح جامعه را خواهد داشت و زمینه های تفاهم و همکاری را بالا می برد.
*مکانیزم همکاری با سایر نامزدهای اصولگرا را بعداً اعلام میکنیم
وی اضافه کرد: از هر نامزدی که وارد عرصه انتخابات شود استقبال می کنیم و در را برای به تفاهم رسیدن با این اتئلاف باز میدانیم، البته مکانیزم نوع همکاری ها بعداً و دقیقاً مشخص می کنیم.
رئیس ستاد سه گانه اصولگرایان با بیان اینکه این مجموع اتئلاف مزایای دارد که فقط از میان خود نامزدی را انتخاب نمیکند، تصریح کرد: تلاش اتئلاف این است که از میان خود و سایر نامزدها از سطح جامعه را انتخاب کند و به جامعه معرفی کند و همه مسیر اتئلاف برای حمایت از او امکانات خود را بسیج کند.
مظفر در پاسخ به این سوال که گزینه نهایی کی مشخص می شود گفت: گزینه های مختلفی در حال حاضر مطرح می شوند ولی هنوز تصمیم گیری نشده است که چه کسی انتخاب شود. امکان دارد این گزینه تا پایان سال یا اینکه قبل از ثبت نام نامزدها یا اینکه بعد از ثبت نام نامزدها مشخص شود.
وی گفت: محیط اجتماعی ما حساسیت های ویژه ای دارد که تا تصمیم نهایی مناسب با شرایط و فرهنگ سیاسی کشور گرفته شود.
رئیس ستاد سه گانه اصولگرایان در خصوص حساسیت های ویژه جامعه ادامه داد: این شرایط تهدیدهای خارجی است که تصمیم گیری را مشخص می کند یا نوع وضعیت اصلی کشور، نوع تعامل و همکاری و افزایش این همکاری ها و نوع نظرسنجی ها است که ما را به ثبات در تصمیم گیری میرساند بنظر من هنوز زود است و باید برای انتخاب گزینه نهایی صبر کنیم.
مظفر همچنین در ادامه نشست خبری با اشاره به اینکه وحدت اصولگرایان در چارچوب انتخاب فرد اصلح مشخص شده است، گفت: از هر طیفی میتوانند با این ائتلاف تعامل کنند.
وی در ادامه تاکید کرد: ائتلاف سهگانه اصولگرایان ظرفیت تعامل با همه مجموعههای اصولگرایان را دارد و معیارهایی برای تفاهم در نظر گرفته که این معیارها خارج از سهمخواهی و باجخواهی است که البته این مبانی خارج از جنبه فردی، شخصی و حزبی تعریف شده است.
رئیس ستاد انتخاباتی ائتلاف سهگانه اصولگرایان گفت: همه شخصیتهایی که در این ائتلاف حضور دارند، ظرفیتهای خوبی برای کشور داشته و هر کدام از آنها میتوانند بخش مهمی از آرا را به خود اختصاص دهند.
*2+1 یک نامگذاری غلط است
مظفر در ادامه سخنانش تصریح کرد: نامگذاری ائتلاف سهگانه به نام 1+2 براساس تلقیهای جامعه مطرح شده و این نامگذاری برداشت ذهنی است که میگفتند که قرار است از این ائتلاف یک نفر نامزد شده و 2 نفر دیگر از وی حمایت کنند؛ اما ائتلاف ما سهگانه است. بطوری که در این ائتلاف نهایتا یکی از این 3 نفر انتخاب میشود.
وی ادامه داد: هر کدام از افراد این ائتلاف سه گانه ظرفیتهای زیادی برای جذب آرا دارند که این موضوع برای هر سه نفر یک میثاق است. اما هر کدام از آنها آمادگی حمایت از فرد دیگری را دارند.
مظفر در ادامه سخنانش در خصوص برخی نظرسنجیهای انجام شده در زمینه اختصاص 60 درصد آراء به ائتلاف سهگانه گفت: هنوز آمار قطعی در خصوص نظرسنجیهای انجام شده در زمینه میزان کسب آرای نامزدهای ائتلاف سهگانه به دست نیامده و در حال بررسی هستیم بطوری که نظرسنجیهایی نیز تاکنون انجام شده توسط ائتلاف اصولگرایان نبوده و از طریق کانونها و مراکز دیگر انجام شده است.