کد خبر 187597
تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۱

برخی از اسب ‌‌‌ها را که به علت بیماری یا زخمی شدن قابل درمان نیستند برای کشتن به این مکان می ‌‌آورند اما قبل از کشتن، با میله‌ ای فلزی به جان اسب می‌ افتند تا خونش را بریزند.

به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، درست است که دهها موسسه و مرکز حمایت از حقوق حیوانات در کشورهای اروپایی حضور دارند اما ظاهرا در بسیاری از اقدامات ضدحقوق این زبان بسته ها، خبری از این موسسات نیست مگر اینکه افکار عمومی تهییج شوند.

در جدیدترین نوع از این افشاگری ها، رفتار وحشیانه در کشتارگاه اسب‌‌‌ ها با این حیوان نجیب، اعتراضات شدید دوستداران حیات ‌وحش را در انگلستان برانگیخته است. فیلم‌‌‌های منتشر شده نشان می ‌دهد که اسب‌‌‌ها را قبل از کشتن، زخم می ‌زنند و قبل از کشتن وارونه آویزان می‌کنند تا خون ‌شان را جمع‌ آوری کنند.

برخی از اسب ‌‌‌ها را که به علت بیماری یا زخمی شدن قابل درمان نیستند برای کشتن به این مکان می ‌‌آورند اما قبل از کشتن، با میله‌ ای فلزی به جان اسب می‌ افتند تا خونش را بریزند. آمار‌‌ها نشان می‌دهد که تعداد قتل عام اسب ‌‌‌ها در بریتانیا طی 5 سال گذشته دو برابر شده است.



پس از انتشار فیلم‌‌‌ های مربوط‌ به زجرکش کردن اسب‌‌ ‌ها و بروز اعتراضات شدید مردمی، مجوز کشتار در این سلاخ ‌خانه لغو شده و کشتارگاه موقتا تعطیل شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • محمد ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
    0 0
    سلام .خون باعث تیره شدن و ایجاد ظاهری نامطلوب در گوشت میشه همچنین به خاطر اینکه یک ماده ی مغذی محسوب میشه و ph رو بالا میبره و باعث رشد میکروارگارنیزم ها و عامل فساد محسوب میشه برای همین در هنگام ذبح خونگیری رو هم انجام میدن تا کیفیت گوشت حفظ بشه.تو جدیدتر ین روش هم با قرار دادن یه تروکارد بین دنده ی سوم و چهارم بدون قطع عروق این کارو میکنن. با گاو ها هم همین کار و انجام میدن تا گوشت حیوان کیفیت بهتری داشته باشه،البته باید قبل از ذبح و خونگیری حیوان بیهوش یا بی حس شده باشه.ولی در مجموع این عمل در صنایع گوشت یه امر طبیعی و با دیگر حیوانات گوشتی هم همین کارو میکنن
  • حیدر ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
    0 0
    علیکم السلام ورحمة الله! محمد عزیز و متخصص بازرسی و کنترل کیفیت گوشت! بنده تا کنون ندیده ام روشی بهتر از ذبح شرعی دام که بدون بیهوشی است وبدون استفاده از تروکارد است موثر بر بالارفتن کیفیت گوشت بشه چون دام در شرایط عادی با دست و پا زدن به خروج خون کمک میکنه و خونی در عضلات نمی مونه کهPh را بالا ببره و بعد از 24 ساعت بعد از کشتار و بروز جمود نعشی(Rigor mortis) گوشت ترد و سالمی خواهیم داشت البته در خصوص حیوانات حلال گوشت!
  • ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
    0 0
    فکر نکنم نیازی به سر و ته کردن حیوان باشه چون خود قلب عمل تخلیه خون رو به خوبی بعد ذبح انجام می ده .
  • مصطفي ۱۵:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
    0 0
    باسلام به دوستان؛من به يه كشتار گاه صنعتي تو ايران رفتم كه اول به پشت گاو آب مي ريزند بعد بوسيله يك شوكر برقي حيوون رو نيمه بيهوش مي كنند و بويسله زنجير گاو رو آويزوون و سپس سرش رو تو همين حالتي كه تصوير اين اسب نشون مي ده جدا مي كنند. فكر مي كنم استفاده ازلفظ "نجيب" براي تحريك احساسات مردم به كار رفته !ضمنا نحر شتر رو هم فراموش نكنيم!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس