کد خبر 187561
تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۷

گروهی از محققان نیوزلندی با انجام آزمایشات و بهره‌گیری از مهندسی ژنتیک موفق به تولید شیر گاو بدون آلرژی شدند.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، این شیر، پروتئین موجود در شیر گاو که در برخی از افراد باعث ایجاد حساسیت می‌شود را ندارد.

بیش از 90 درصد سطوح پروتئین لاکتوگلوبولین در شیر حاصل که با مداخله RNA تولید شده، کاهش یافته است.

به گفته محققان پروتئین بتالاکتوگلوبولین که برخی از افراد به آن حساسیت دارند در شیر انسان وجود ندارد ولی در شیر گاو موجود است.

گفتنی است آلرژی به پروتئین شیر گاو از شایع‌ترین آلرژی غذایی میان کودکان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس