گروه سیاسی مشرق -روزنامههای
کشور، در لابهلای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی
اشاره میکنند که انتخاب و بازنشر آنها میتواند مورد علاقه مخاطبان یک
رسانه باشد. آنچه که در ادامه میخوانید گزیدهای از مطالب امروز
روزنامههای کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.
بهداد: کسانی از احمدینژاد احساس نگرانی می کنند، مسلمان نیستند!
محمد جعفر بهداد امروز در یادداشتی در روزنامه ایران با عنوان " احمدی نژاد باج نمی دهد، حتی به شما دوست عزیز!" نوشت: کسانی که از اشارات و تصریحات رئیس جمهور درباره محبت ، پاکی ، عدالت، امام زمان (عج) و حکومت جهانی حضرت ولی عصر ، احساس نگرانی می کنند شایسته نیست آنهارا مسلمان و انقلابی بنامیم!، چه رسد به این که بخواهند به مرجع و میزان تشخیص مسلمانی و ولایتمداری افراد در جامعه تبدیل شوند.
بهداد در ادامه این یادداشت اینگونه می نویسد که: آنها از یک طرف مدعی اند دولت مشغول تزریغ منابع مالی به مردم است تا به جلب آرای انتخاباتی آنان برای تعیین رئیس جمهور آینده بپردازد و از سوی دیگر دائما بر قصد دولت برای ایجاد نارضایتی های شورش انگیز اجتماعی تاکیذ می کنند. معلوم نیست این جماعت بر اساس کدام منطق و روش محاسباتی ، رضایتمندی مردم از برخورداری مادی را زمینه ایجاد اغتشاش خیابانی و شوریدن علیه نظام می دانند!؟
مواضع ضد احمدی نژادی های ذاتی و عرضی آنچنان خالی از منطق وشعورمندی شده است که ثابت می کند بعضی عناصر سابقا فرهیخته به علت شکست عشقی خود در دولت احمدی نژاد از فراز اندیشه های فاخر و اخلاقی به جایگاه افراد عصبی ، ناسزاگو و خودخواه سقوط کرده اند. داستان اینان به ماجرای کسانی می ماند که به رغم مدت ها تلاش برای دلربایی از معشوق خود پاسخ نه شنیدند و به جای آنکه رسم عاشقی را پاس بدارند به صورت معشوق سابق خود اسید می پاشند.
BBC : ادب داشته باشيد! اصلاح طلب بدلي نداريم!
شبكه دولتي انگليس با اشاره به آشفتگي موجود ميان اصلاح طلبان، رهنمود هايي را صادر كرد و از جمله از آنها خواست اصلاح طلبان بدلي را اصلاح طلب بدلي نخوانند! افراطيون مدعي اصلاحات پيش از اين برخي اصلاح طلبان طرفدار انتخابات را اصلاح طلب بدلي و تحريك شده از سوي نيروهاي امنيتي لقب داده بودند.
به گزارش کیهان، سايت بي بي سي فارسي در اين باره به قلم يكي از عناصر فراري نوشت: بخش مدافع شركت در انتخابات از فراكسيون هاي گوناگوني تشكيل شده و نمي توان همه دعوت كنندگان به شركت در انتخابات را فرصت طلب و يا بدلي خواند.
بي بي سي با اشاره به اختلاف نظر مجمع روحانيون، كارگزاران، خط امامي هاي وفادار به انقلاب، گروه تازه تأسيس «جبهه اصلاح طلبان» و چند گرايش ديگر كه خواستار مشاركت در انتخابات و در درون نظام هستند، مي نويسد: بنابراين در مواجهه و نقادي اصلاح طلبان معتقد به مشاركت انتخاباتي اين تنوع را بايد در نظر گرفت و از تقليل آنها به افراد فرصت طلب، خائن و طالب قدرت اجتناب كرد.
پيغام خاتمي به اصلاح طلبان برويد دنبال يك... ديگر بگرديد!
کیهان نوشت: اين خبر را پايگاه اينترنتي گروهك ملي-مذهبي كه طي چند سال اخير به اتحاد كامل با حزب مشاركت و سازمان مجاهدين (انقلاب) رسيده منتشر كرد و نوشت: «آقاي خاتمي روز به روز موضع منفي قاطعانه تري در برابر تقاضا از وي براي نامزدي در انتخابات مي گيرد. وي اخيراً در پي تقاضاي بعضي فعالان سياسي و از جمله برخي زندانياني كه ورود وي به انتخابات را راهگشا مي دانند قاطعانه گفته است هرگز اين اتفاق نخواهد افتاد!»
اين گزارش حاكي است: «آقاي خاتمي در برابر برخي تقاضا كنندگان تعابير تندي براي نامزد شدن به كار برده و گفته است برويد دنبال يك... ديگر بگرديد»
صداقت، صراحت، تقوا و سلامت نفس عسگراولادی به روایت روزنامه اصلاح طلب
روزنامه "اعتماد" که چندی پیش نامه تشکرآمیز هفت شخصیت سیلسی اصلاح طلب را به عسگراولادی منتشر کرد ، امروز در یادداشتی نوشت: پس از انتخابات رياستجمهوري سال 88 اميدوار بوديم در ميان اصولگرايان كه سالها به عنوان رقيب سياسي به آنها نگاه ميكرديم، افرادي كه به سلامت نفس شهرت داشتند به دليل پايبندي به اصول اخلاقي كه همواره شاكله زندگي آنها بوده پادرمياني كنند و به برخي تهمتها خاتمه دهند.
افرادي كه ترس در كلام آنها وجود ندارد و صراحت و تقوا را پيشه ادبيات كلامي خود كردهاند. انتظار ميرفت اين افراد صديق در برابر تندرويها، اتهامات، اهانتها، وارد شوند و به دفاع بپردازند، دفاع از جرياني شناخته شده كه ميليونها طرفدار، هوادار دارند اما با عينك بدبيني زيرسوال ميرود. انتظار منطقي اين بود که وارد ميدان شوند تا از ادامه اين روند جلوگيري شود.
بنابراين بايد از آقاي عسگراولادي، رييس جبهه پيروان خط امام و رهبري كه از زندانيان سياسي رژيم شاه هم هستند تشكر كرد كه سكوت غيرقابل باور و طولاني مدت را شكستند و به هر دليل كه خود بهتر ميدانند آن را ادامه ندادند.
گلايه برخي دولتي ها از نحوه ابطال حکم مرتضوي
خراسان نوشت: پس از ابلاغ حکم جديد ديوان عدالت اداري مبني بر غيرقانوني بودن انتصاب سعيد مرتضوي به عنوان مديرعامل تامين اجتماعي، گفته شده که شاکي اين موضوع، حجت الاسلام محمدجعفر منتظري رييس ديوان عدالت اداري بوده است که با استناد به برخي ايرادات قانوني رييس مجلس شوراي اسلامي به مصوبات دولت، ابطال اين انتصاب را از هيئت عمومي ديوان درخواست کرده است و به همين خاطر برخي اعضاي دولت از رويه اعمال شده توسط ديوان عدالت اداري براي لغو اين حکم گلايه کرده و آن را مغاير مشي و عرف اين ديوان عنوان کرده اند.
واکنش کاخ سفيد به سخنان احمدي نژاد
جي کارني، سخنگوي کاخ سفيد در واکنش به اظهارات اخير محمود احمدينژاد، رئيس جمهوري ايران درباره شرايط اقتصادي، گفت که اين سخنان، نشانگر تاثير عميق تحريمهاي بينالمللي است.
به گزارش روزنامه "مردم سالاری"، جي کارني، سخنگوي کاخ سفيد، با اشاره به گفتههاي محمود احمدينژاد، آن را نشانهاي ديگر از آن دانست که تلاش گسترده جامعه بينالملل براي مجازات ايران در عمل موثر بوده و تاثيري عميق بر اقتصاد ايران داشته است. به گفته کارني، ايران اين گزينه را هم در پيش دارد که خواستههاي جامعه بينالملل مبني بر شفافسازي برنامه هستهاي خود را به صورت جدي اجابت کند که در اين صورت شرايط اين کشور تفاوت خواهد کرد.
محمود احمدينژاد در سخنان اخير خود در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به لزوم قطع وابستگي دولت به ارز حاصل از فروش نفت گفته بود: بايد يکبار با يک تصميم مشترک اين موضوع را تمام کنيم، گرچه فشارهايي نيز وارد ميشود.
منتجب نیا: دولت برای حضور در انتخابات سال آینده، امکانات دارد
روزنامه "آرمان روابط عمومی" با انتشار مصاحبه رسول منتجب نیا درخصوص فضای انتخاباتی امروز کشور به نقل از وی نوشت: همانطور که احمدینژاد صراحتا اعلام کرد وی میخواهد در سیاست باقی بماند بنابراین هم اکنون نیز در صدد است تا در انتخابات حضوری فعال داشته باشد.
منتجب نیا با اشاره به اینکه طیف دولت برای حضور در انتخابات سال آینده از امکانات زیادی برخوردار است، تصریح کرد: طی این مدت تغییرات زیادی در جابهجایی برخی مسئولان صورت گرفت و تلاش شد تا همه استانداران و فرمانداران از این طیف انتخاب شوند به عبارت دیگر واضح است که همه این تحولات در راستای موفقیت در انتخابات صورت گرفته است.
با احمدینژاد گلكوچك بازی كردیم تا به دولت رسیدیم
روزنامه تهران امروز نوشت: وزیر علوم، تحقیقات و فنآوري در نشستی صمیمي به بیان خاطراتی از روابط دوستانه خود با رئيسجمهور و نحوه ارتباط و تعامل با فرهاد دانشجو رئيس دانشگاه آزاد پرداخت. وی در این رابطه با بیان اینکه همانگونه که انتخاب حق رئيسجمهوری است، تغییر مسئولان نیر حق ایشان است به برخی از شایعات درخصوص برکناری خود از پست وزارت علوم اشاره کرد و گفت: در هر صورت حق رئيسجمهور است که همانگونه که افراد را انتخاب میکند، هر زمانی که احساس کرد میخواهد ادامه راه را با کس دیگری برود، فرد یا مسئول مربوطه را جایگزین کند. کجای این انصاف است که این حق را از وی بگیریم؟ وی در عین حال به روابط دوستانه خود با دکتر احمدینژاد پرداخت و با بیان اینکه ارتباط من با رئيسجمهور، صمیمانه، دوستانه و بسیار محترمانه بوده و هست، تصریح کرد: ما سالهای سال با هم دوستان قدیمی و هم دانشگاهی بودیم، به طوری که سالها با هم گل کوچک بازی کردیم تا به دولت رسیدیم. همیشه در زمان بازی هم، رئيسجمهور کاپیتان ما بود و در آنجا هم تیم را مدیریت میکرد. وی ادامه داد: همواره در فعالیتهای سیاسی، دانشجویی و ورزشی باهم بودیم، البته بنده هم بازیکن خیلی خوبی بودم و در پست فوروارد و گلزن بازی میکردم. ولی بازی رئيسجمهور خیلی خوب بود. وزیرعلوم با اشاره به انرژی بالای احمدینژاد در اداره کشور، گفت: در گذشته نیز او همین انرژی را داشت، به طوری که ما در فوتبال «برنده به جا» بازی میکردیم. تیم ما تیم خیلی خوب و هماهنگي بود ولی اگر مثلا هفت بازی برنده بجا میکردیم همه یک به یک کم میآوردند، ولی احمدینژاد تا بازی آخر نیز کم نمیآورد و از اول تا آخر هم یکجور میدوید.