مارک استيونز، وکيل آسانگ اين مدارک را "بمب هيدروژني در عصر اينترنت "خواند. او همچنين ادعا کرد که پرونده تجاوزي که عليه آسانگ در سوئد باز شده، داراي انگيزه هاي سياسي است.
وکيل آسانگ همچنين ابراز نگراني کرد که در صورت اخراج موکلش به سوئد ممکن است او را از آنجا به آمريکا بفرستند.
مقامات سوئدي حکم بازداشت مدير ويکي ليکس را صادر کرده اند. آسانگ در سفري که ماه اوت به سوئد داشته متهم به سوء استفاده جنسي شده است.
اين تحرکات پس از چاپ حدود 250هزار اطلاعات محرمانه ديپلماتيک آمريکا در اين سايت روي داده است.
وکيل آسانگ به اندرو مار، خبرنگار بي بي سي گفته که" براساس اطلاعات منابع موثق به آنها گفته شده که ممکن است آسانگ را ترور کنند."
استيونز، وکيل مدير سايت ويکي ليکس مي گويد: "تمام اين مسائل در مورد يک روزنامه نگار است، که اطلاعات محرمانه اي را از طريق الکترونيک مثل همه روزنامه نگاران به دست آورده است، اين روزنامه نگار، اين مدارک را علني کرده است، اما حال او را مجرم مي دانند و فعاليت روزنامه نگاري جرم محسوب مي شود."
ويکي ليکس از چندي پيش پيام هاي ديپلماتيک سفارتخانه هاي آمريکا در کشورهاي ديگر را افشا و بخشي از اين اسناد در روزنامه هاي مختلف آمريکايي و اروپايي به چاپ رسيده است.
اين پيام ها به مسائل و تحولات مختلف جهاني از جمله مسائل مربوط به ايران و روابط آمريکا و ساير کشورها ارتباط دارد.
مقامات آمريکايي دسترسي و افشاي اسناد دولتي را محکوم کرده و يک سناتور آمريکايي خواستار مقابله با ويکي ليکس به عنوان "يک سازمان تروريستي" شده است.
وزارت دفاع آمريکا اعلام کرده که اقداماتي را براي جلوگيري از نفوذ به شبکه کامپيوتري اين وزارتخانه و دسترسي به اسناد آن در دست اجرا دارد.
کيل جوليان آسانگ، مدير سايت ويکي ليکس به بي بي سي گفت موکلش مدارک مهمي در دست دارد و اگر اتفاقي براي او و يا سايت ويکي ليکس بيفتد، آنها را فاش مي کند.