واکنش فدراسیون فوتبال به نامه های استقلال: چنین نامه هایی به دبیرخانه نیامده است!

پیگیری ها از فدراسیون فوتبال نشان می دهد که نامه های باشگاه استقلال برای موضوع جام قهرمانی به آنها نرسیده است.

به گزارش مشرق، امروز علی خطیر عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال اعلام کرد درخواستی از باشگاه استقلال مبنی بر اینکه جام قهرمانی فصل گذشته به این تیم برسد نرسید تا در هیات رئیسه بررسی شود.

این صحبت ها باعث شد تا باشگاه استقلال هم در واکنش به این صحبت ها ۱۵ نامه ای که در این خصوص برای موضوع جام قهرمانی با اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال مکاتبه کرده اند را رونمایی کند.

درحالی که استقلال این نامه ها را منتشر کرده و از اینکه در روز بازی با الشمال قطر چنین مباحثی مطرح شده گلایه دارد اما پیگیری از فدراسیون فوتبال نشان می دهد که این نامه ها به دست مسئولان فدراسیون نرسیده است.

دبیرخانه فدراسیون فوتبال و همچنین اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال تاکید دارند که این نامه ها به دست آنها نرسیده است.

این ابهام وجود دارد که نامه های منتشر شده از سوی باشگاه استقلال به دست چه کسی رسیده و چه جوابی داده شده است.

منبع: خبرگزاری آنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس