کد خبر 185020
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۶

پژوهشگران مرکز پژوهشی فناوری و فرآورده‌های میکروبی دانشگاه تهران با ساخت دستگاهی موفق به تولید آمپولهایی برای نگهداری طولانی مدت نمونه‌های زیستی شدند که امکان آلودگی و شکستن آنها بسیار کم است.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، دکتر فاطمه محمدی پناه- مجری طرح در این باره گفت: فناوری مورد استفاده در این آمپولها در برخی از کشورها وجود داشته است و با اجرای این پروژه تحقیقاتی از این فناوری نوین برای تولید آمپولهای دو ویاله استفاده شد.

وی از تولید این آمپولها در کشور خبر داد و اظهار داشت: در طرح تحقیقاتی که در این زمینه اجرایی شد موفق به طراحی و تولید آمپولهای دو ویاله شدیم ضمن آنکه دستگاه تولید این نوع آمپولها نیز ثبت اختراع شده است.
 
مجری طرح اضافه کرد: با استفاده از این دستگاه می‌توان این نوع آمپولها را در هر حجمی تولید کرد.
 
محمدی پناه با تاکید بر اینکه این نوع آمپولها تاکنون تک ویاله تولید می‌شد، خاطر نشان کرد: در آمپولهای دو ویاله امکان آلودگی وجود دارد ولی در این طرح آمپولها به صورت دو ویاله تولید شد که امکان آلودگی و شکستن آن کاهش یافته است.

مجری طرح با بیان اینکه آمپولهای دو ویاله برای نگهداری نمونه‌های زیستی به کار برده می‌شود، ادامه داد: این آمپولها برای نگهداری مواد بیولوژیکی مانند مواد ژنتیکی، زیستی، میکروارگانیزم‌ها و هر نوع مواد آلی و زیستی به کاربرده می‌شود.
 
وی صرفه جویی ارزی را از دیگر مزایای این آمپولها ذکر کرد و یادآور شد: دستگاه تولید این آمپول با هزینه‌ای در حد 15 هزار یورو خریداری می‌شود ولی دستگاه تولید شده با هزینه‌ای بالغ بر 2 میلیون تومان قابل دسترسی است.
 
این محقق همچنین یادآور شد: این آمپولها قادر به نگهداری طولانی مدت نمونه‌های زیستی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس