به گزارش مشرق، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور تروریست آمریکا مدعی است که عجلهای برای ازسرگیری ماجراجویی نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران ندارد.
«آکسیوس» بامداد سهشنبه گزارش داد که ترامپ این اظهارات را در مصاحبه تلفنی با این وبگاه مطرح کرده است.
بر این اساس، وی مدعی شد: «به هر حال ما کاری انجام خواهیم داد، اما عجلهای وجود ندارد. ما آنها را از نظر مالی فلج کردیم. نه پول دارند، نه بنزین و مردمشان خیلی از این وضعیت خسته شدهاند».
رئیس جمهور متجاوز آمریکا با ادعای اینکه با ایران در حال مذاکره است و اوضاع خوب پیش میرود، گفت: «مشکل ایرانیها این است که سعی میکنند ما را گام به گام به تأخیر بیندازند و فریب دهند».
ترامپ در مصاحبه با آکسیوس افزود: «طرف ایرانی کمتر از آنچه فکر میکنید عجله دارد، اما آنها بیش از هر زمان دیگری میخواهند به توافق برسند».
از سوی دیگر، مقامهای آمریکایی میگویند که همزمان با بروز اختلافات بین واشنگتن و متحدانش در غرب آسیا، ترامپ در حال بررسی سه رویکرد متفاوت در قبال ایران است.





۱۰:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۸/۱۲