ثبت ۱۷۱ مورد نقض حریم هوایی عراق از سوی هواپیماهای آمریکایی

مقاومت اسلامی عراق در بیانیه‌ای ضمن انتقاد از تداوم نقض حاکمیت ملی این کشور از سوی آمریکا، اعلام کرد از ۳۰ سپتامبر تا ۲۳ اکتبر سال جاری، ۱۷۱ مورد نقض هوایی توسط هواپیماهای جنگی شناسایی و ثبت شده است.

به گزارش مشرق، مقاومت اسلامی عراق امروز (شنبه) در بیانیه‌ای از تداوم نقض حاکمیت ملی این کشور از سوی آمریکا انتقاد کرد و اعلام کرد از ۳۰ سپتامبر تا ۲۳ اکتبر سال جاری، ۱۷۱ مورد نقض هوایی توسط هواپیماهای جنگی و شناسایی ثبت شده است.

در ادامه بیانیه آمده است: ادامه این پروازها با توافق‌ها و تعهدات اعلام‌شده آمریکا در قبال دولت عراق مغایرت دارد و از دولت بغداد خواست درباره آنچه در حریم هوایی کشور رخ می‌دهد، به‌ صورت شفاف با مردم عراق سخن بگوید.

در بخش دیگری از این بیانیه، مقاومت اسلامی عراق تصمیم‌های مربوط به تعطیلی فرودگاه‌ها و گذرگاه‌های مرزی با ایران را متأثر از فشارها و خواسته‌های آمریکا دانست و گفت تداوم این وضعیت، استقلال تصمیم‌گیری ملی عراق را با پرسش‌هایی جدی مواجه می‌کند.

این گروه همچنین با اعلام حمایت از جمهوری اسلامی ایران در برابر تجاوزات آمریکایی ـ صهیونیستی، بر ضرورت ایستادگی در برابر این اقدامات تأکید کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۸:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۸/۰۲
    1 0
    حکام کشورهای منطقه باید باور کنند امر و نهی دول شارلاتان غربی تمامی ندارد و حرف شنوی مداوم از اینها مایه بدبختی ملت های خود خواهد بود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس