کد خبر 1845955
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۰

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی شید تی‌وی اظهارات دالغا خاتین‌اوغلو، کارشناس انرژی و نفت، در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی فارسی را منتشر کرد که معتقد است:

«بررسی‌ها نشان می‌دهد بسیاری از کشتی‌هایی که در ماه جاری در تنگه هرمز هدف قرار گرفته‌اند، هنگام حمله در حال حرکت بوده‌اند؛

این نشان می‌دهد که ایران، حتی بدون رادار، به ابزارهایی دست یافته که امکان رصد و هدف قرار دادن کشتی‌های در حال حرکت را فراهم می‌کند.»


*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۴
    6 0
    ای والله ماشاالله ماشاالله ماشاالله
  • IR ۱۳:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۴
    1 0
    هر کشتی قاچاقی رد شد هر کجا بود حتی بنادر این کشورهای خلیج فارس جلو بنادر حین تخیلی بار هدف قرار بگیرند البته با یه دو تا اخطار قبلی
  • IR ۱۷:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۴
    1 0
    من جای آسید مجید باشم با هر موشکی که به کشتی های متخلف میزنم به زیرساخت های بندر فجیره هم یه سلام پهپادی و شیک عرض میکنم ، فرمانده عزیز یادت باشه منطقه ای که جنایتکار اعظم پا روش گذاشته از این ببعد جایگاه شیاطینه
  • عجب US ۱۷:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۴
    1 0
    چه اتفاقی افتاده که کشتی ها جرات پیدا کرده اند که اصلا حرکت کنند؟ داستان چیست؟ ایا عده ای در داخل ایران رسما با این کشتی ها در ارتباط هستند و با گرفتن زیر سیبیلی از این کشتی ها زحمات مردم ایران را از بین می برند؟ یا نه قدرت سپاه در خلیج فارس از بین رفته یا قدرت امریکا زیاد شده یا چه چیز دیگری اتفاق افتاده که کشتی ها جرات پیدا کرده اند؟ نکنه روی این کشتی ها نیروهای غربی سوار شده و ان را رهبری می کنند مثل ان کشتی قبلی که زده شد. من نمی دانم چرا باید برای مشتی دلار باید اصلا اجازه خروج نفت و گاز داد؟ تا وقتی وضعیت جنگ مشخص نیست کی اجازه داده نفت برده بشه؟ این مزدور که این تصمیمات را میگیره کیه؟
  • US ۱۸:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۴
    2 0
    این مسیر کوتاهتر از اون هست که کشتی بزرگ با ارتفاع زیاد در فاصله دور پشت انحنای زمین دیده نشه. این فاصله کوتاه و اندازه بزرگ کشتیها در این فاصله اصلا رادار هم نمیخواد یک دوربین دوچشمی پر قدرت نظامی ۱۰۰ برابری هر کشتی باری و نفتکشی رو باید بتونه از روی یک تپه یا ساختمان یا لرجک یا ستون چندمتری براحتی ببینه انگار که از فاصله ۲۰۰ متری بهش نگاه میکنی. حتی یک دوربین دوچشمی شکاری ۵۰ برابری هم دید معادل نیم مایلی رو میده. بنابراین هیج بهانه‌ای برای ندیدن کشتیهای عبوری غیر مجاز قابل قبول نیست.
  • IR ۰۰:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۵
    0 0
    میخواستند‌با‌تحریم‌ایران‌را‌تسلیم‌کنند‌‌نه‌تنها‌موفق نشدند‌حتی‌کار‌به‌حایی‌رسیده‌که‌ماهی‌های‌توی‌تنگه هرمز‌هرکدام‌یه‌آیفون‌۱۸‌دارند‌برای‌خودشان رزمندگان‌عزیز‌دست‌تان‌درد‌نکند‌صحنه‌قشنگی‌بود غرق‌شدن‌کانتینرها

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس