کد خبر 1845033
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۵
کمالوندی: منافعمان را به دست خواهیم آورد

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: منافعمان را یا در میدان دیپلماسی یا در میدان نبرد به دست می‌آوریم.

به گزارش مشرق، بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران امروز یکشنبه در حاشیه مراسم "اکوساید: جنایت جنگی خاموش" در پاسخ به سوالی درباره تهدیدات دشمن و مذاکرات ایران با آمریکا گفت: مسئولین کشور اشاره کردند که ما همزمان هم مذاکره و هم مقاومت می‌کنیم. در هر دو مسیر حرکت می‌کنیم.

وی تاکید کرد: آنچه که مسلم است این است که ایران با اقتدار منافع کشور را دنبال خواهد کرد. حالا این منافع اگر در وضعیت دیپلماسی به دست آید چه بهتر و اگر نه حتما با قدرت و قوت در صحنه‌های نبرد این را کسب خواهیم کرد.

کمالوندی درباره آخرین وضعیت صنعت هسته‌ای ایران اظهار داشت: در چارچوب سیاست‌های دولت اقدام می‌کنیم و مهم این است که جهانیان بدانند برنامه هسته‌ای ایران یک برنامه کاملا صلح‌آمیز، شفاف و تحت نظارت دائم آژانس بوده است.

وی تصریح کرد: گزارشات متعدد آژانس نشان داده که ایران همیشه در مسیر درست حرکت کرده و برنامه‌ای شفاف، در عین حال بسیار پیشرفته، دارد.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی بیان کرد: صنعت هسته‌ای ریشه در ایران دارد و صنعتی نیست که با ضربه‌هایی بتواند از بین برود. متأسفانه دشمن این را هنوز هم نفهمیده و هنوز هم چنین درکی ندارد.

وی ادامه داد: ما یقین داریم این صنعت در حوزه‌های مختلف، منافع زیادی برای کشور دارد و ایران هم حتما با شدت و قوت این مسیر پیشرفت را ادامه خواهد داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس