رونالدو سکوت خود را شکست؛ عذرخواهی می‌کنم/ ژسوس به وعده خود عمل نکرد

کریستیانو رونالدو از پشت‌پرده اتفاقات اردوی اخیر تیم ملی پرتغال پرده برداشت و سخنان مهمی را بر زبان آورد.

به گزارش مشرق، کریستیانو رونالدو، اسطوره فوتبال پرتغال، سرانجام درباره اتفاقاتی که پس از ترک اردوی تیم ملی این کشور رخ داد صحبت کرد و جزئیات ماجرا را از زبان خودش شرح داد.

رونالدو گفت: همان‌طور که وعده داده بودم تصمیم گرفتم شرایط و اتفاقاتی را که در اردوی اخیر تیم ملی رخ داد، با زبان خودم و به‌صورت مستقیم توضیح دهم. پس از جام جهانی ۲۰۲۶، نامه‌ای برای مردم پرتغال نوشتم و هنوز آن را نگه داشته‌ام؛ نامه‌ای که شامل صحبت‌هایی است که می‌خواهم در زمان خداحافظی نهایی‌ام از تیم ملی به آنها بگویم.

او ادامه داد: در پایان مسابقات، به‌ویژه در جریان بازگشت از آمریکا رئیس فدراسیون از من خواست و اصرار داشت در تصمیمم برای جدایی تجدیدنظر کنم، زیرا فدراسیون فوتبال پرتغال می‌خواست به همکاری با من ادامه دهد.پس از آن، رئیس فدراسیون از من خواست نظرم را درباره سرمربی فعلی تیم ملی بگویم. او گفت که در کنار چند گزینه دیگر که نامشان را به من نگفت، به این مربی نیز فکر می‌کند. من پاسخ دادم که از نظر من، او انتخاب درستی خواهد بود.به همین دلیل، روزی که سرمربی فعلی معرفی شد، واقعا از این انتخاب خوشحال بودم. به نظرم انتخاب درستی بود و نتایج نیز این موضوع را ثابت می‌کند.

کریستیانو رونالدو درباره اتفاقات دیدار مقابل ولز نیز گفت: در بازی مقابل ولز به میدان رفتم و با وجود اینکه تعویض شدم، هیچ مشکلی ایجاد نکردم. حتی خودم بازوبند کاپیتانی را روی بازوی برونو فرناندز بستم، بدون اینکه حتی برای لحظه‌ای تصور کنم شاید در حال برداشتن آخرین گام‌هایم به‌عنوان بازیکن و کاپیتان تیم ملی باشم.برای من، مهم‌ترین مسئله در آن روز پیروزی تیم بود.پیروزی همیشه لذت‌بخش است، اما پیروزی با پیراهن پرتغال و برای کشورم، بهتر از هر چیز دیگری است.

رونالدو ادامه داد: پس از پایان مسابقه، فقط می‌خواستم همه چیز با پیروزی تمام شود و تنها بمانم.برای همین به سمت هواداران نرفتم و از آنها تشکر نکردم.این اشتباهی بود که کاملاً مسئولیتش را می‌پذیرم و نباید اتفاق می‌افتاد.از پرتغالی‌هایی که با تمام وجود از ما حمایت کردند عذرخواهی می‌کنم. از هواداران نیز عذر می‌خواهم و حتی از کسانی که پرتغالی نبودند اما شاید برای دیدن من به آنجا سفر کرده بودند و ممکن است ناامیدشان کرده باشم، عذرخواهی می‌کنم.

این ستاره پرتغالی سپس به جلسه خود با ژرژ ژسوس اشاره کرد و گفت:۴۸ ساعت بعد، جلسه‌ای با ژسوس داشتم و با هم توافق کردیم که تنها یک راه برای پایان دادن به این موضوع وجود دارد؛ اینکه مربی همان چیزی را که در جلسه خصوصی به من گفته بود، این بار در نشست خبری مطرح کند.توافق ما ساده بود.ژسوس باید حقیقت را می‌گفت و ماجرا را در نشست خبری تمام می‌کرد.قرار بود او بگوید که من هرگز از او نخواسته‌ام که در این اردو دقایقی بازی کنم. همچنین قرار بود بگوید که تصمیم استفاده از من در این اردو تنها پیشنهاد خودش بوده و هیچ فرد دیگری در آن دخالت نداشته است.او همچنین قرار بود اعتراف کند که فرستادن بازیکنی مثل من برای گرم کردن و سپس به میدان نفرستادن او اشتباه بوده و اگر دوباره چنین شرایطی پیش بیاید، این کار را تکرار نخواهد کرد.

او ادامه داد: جلسه را با در آغوش گرفتن من به پایان رساند و به من قول داد که در نشست خبری همان صحبت‌هایی را که در جلسه خصوصی مطرح کرده بود، تکرار کند تا موضوع خاتمه پیدا کند.اما نشست خبری همان‌طور که همه می‌دانند، برگزار شد. موضعی که در آن نشست مطرح شد، هیچ ارتباطی با صحبت‌هایی که روز قبل در جلسه خصوصی داشتیم، نداشت. من جملاتی با لحنی تهاجمی شنیدم که فکر می‌کنم شایسته آنها نبودم؛ موضعی از جنس اینکه "من می‌خواهم، من می‌توانم و من تصمیم می‌گیرم.این در حالی بود که ژسوس در گفت‌وگوی خصوصی‌مان حتی نزدیک به چنین لحنی با من صحبت نکرده بود.

رونالدو مدعی شد قرار بود ژسوس در نشست خبری چنین توضیحی بدهد: اشتباه کردم که بازیکنی در اندازه‌های پله یا مارادونا را برای گرم کردن فرستادم اما به زمین نفرستادم. اگر زمان به عقب برگردد، دیگر چنین کاری انجام نمی‌دهم.برای پایان دادن به این موضوع باید بگویم که من کریستیانو را در تیم ملی می‌خواهم؛ نه فقط می‌خواهم، بلکه بسیار به حضور او نیاز دارم.خوشبختانه او نیز به من باور دارد. او در النصر به من اعتماد کرد و در اینجا نیز به من اعتماد دارد.

رونالدو در پایان درباره اتفاقات پس از بازی نیز گفت: نتیجه این رفتار باید توسط فدراسیون فوتبال پرتغال بررسی شود و من نیز باید بابت آن مجازات شوم.به اعتقاد من، این مجازات نباید شامل هیچ عامل تخفیف‌دهنده‌ای باشد.من بازیکنی معمولی نیستم؛ من کاپیتان تیم هستم و این موضوع باید به‌عنوان یک عامل تشدیدکننده در نظر گرفته شود.من قبلا عذرخواهی کرده‌ام، اما می‌دانم که اقدامات و رفتارها باید پیامدهایی داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس