امیرابراهیم رسولی مشاور سیاسی رئیس مجلس و دبیرکل حزب نسل نو

امیرابراهیم رسولی با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب بر حفظ انسجام ملی گفت: در شرایط خاص کنونی باید با هرگونه دوگانه‌سازی در جامعه مقابله کرد.

به گزارش مشرق، امیرابراهیم رسولی، مشاور سیاسی رئیس مجلس و دبیرکل حزب نسل نو گفت: در شرایط خاصی قرار داریم که باید با عنایت به تأکیدات مکرر رهبر انقلاب، باید با هر دوگانه‌سازی در جامعه مقابله کرد.

مشاور رئیس مجلس گفت: مذاکره و جنگ هر دو ابزار ما برای عزت ایران است و عقل سلیم دو ابزار را در مقابل هم قرار نمی‌دهد.

در حقیقت این دوگانه‌سازی موهومی است که برخی دانسته یا ندانسته با طرح آن جامعه را دوقطبی می‌کنند.

رسولی همچنین با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب به حفظ انسجام ملی گفت: دیپلماسی و دفاع مکمل یکدیگرند و نباید هیچ‌کدام را نادیده گرفت. اقتدار در دفاع و عقلانیت در مذاکره، دو بال عزت ایران است و مذاکره می‌تواند قدرت میدان را به نتیجه مطلوب در حوزه‌های سیاسی و امنیتی مبدل کند.

وی در پایان سخنان رئیس مجلس را در این چارچوب ارزیابی کرد و گفت: رئیس تیم مذاکره‌کننده با تجربیات خود در میدان نبرد، امروز این سیاست را در دیپلماسی دنبال می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۵:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۳
    0 0
    فعلا ۱۲ میلیارد دلار نقد کنید تا بعد
  • IR ۱۵:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۳
    0 0
    آمریکا در ایران ۱ سنت سرمایه گذاری خواهد کرد
  • IR ۱۵:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۳
    0 0
    نسل نو
  • IR ۱۶:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۳
    0 0
    حذف دوگانه های حقیقی خود دوگانه سازی کاذب بدنبال دارد .....
  • IR ۱۹:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۳
    0 0
    استاد حسن رحیم‌پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی: اگر کسی ترامپ را هنوز کافر حربی نمی‌داند و معتقد است به او می‌توان اعتماد کرد و با او مذاکره نمود، یا خائن است یا احمق! ترامپ برجام را پاره کرد و سه بار وسط مذاکره، به کشور حمله نمود. اگر کسی همچنان در پی مذاکره با چنین فردی است یا مشکل عقلی دارد، یا اهداف دیگری در سر دارد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس