به گزارش مشرق، کانال تلگرامی IranicTV اظهارات مکس بلومنتال، خبرنگار آمریکایی و تاکر کارلسون، تحلیلگر و مجری سرشناس آمریکایی را منتشر کرد که معتقد هستند:

اگر تنگه هرمز بسته بماند، آمریکا فقیرتر می‌شود!

کسری ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا باعث شده اعتماد سرمایه‌گذاران به این کشور برای همیشه آسیب ببیند. قیمت بنزین فقط در همین هفته حدود ۲۰ سنت به ازای هر گالن افزایش یافته است. حاضریم این هزینه را برای اسرائیل بپردازیم؟ آیا حاضریم شاهد کشته‌شدن سربازان آمریکایی بیشتری برای اسرائیل باشیم؟

اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، دیگر فقط با یک فشار اقتصادی یا رکود مواجه نخواهیم بود، بلکه ممکن است به یک فاجعه تبدیل شود مردم در آمریکا فقیرتر می‌شوند و مردم در کشورهای دیگر با گرسنگی مواجه می‌شوند، اگر تنگه هرمز همچنان بسته بماند.



*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۱:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۱
    0 0
    وقتی جنگی شروع شود دودش تو چشمان همه خواهد رفت به خصوص بیشتربرای آغاز کننده جنگی که امروزه آمریکا بود
  • GB ۲۲:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۱
    1 1
    رژیم صهیونیستی را نابود می کنیم
  • ناشناس IR ۰۶:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۲
    0 0
    امریکابرای اسرائیل وسیله ی ابزاری است جهت پیشبرداهدافش درمنطقه.
  • IR ۱۰:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۲
    0 0
    سیادت دلار تا نابود نشود هیمنه امریکا خدشه ناپذیر است
  • 🇮🇷 دانشمند ایران زمین اسلامی ما 🇮🇷 NL ۱۳:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۰۲
    0 0
    خدا را شکر هر چه هر چه اتفاق برای دولت آمریکا و رژیم سگیو نیست کودک کش بیافتد و ملت مظلوم ایران زمین ما 🇮🇷 آسوده و راحت می خوابند .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس