رحیم یوسفی

پیشکسوت پرسپولیس گفت: ای کاش علیپور کمی تکنیک فردی هم داشت تا هم زودتر رکورد می زد و هم راحت‌تر برای خودش خلق موقعیت می‌کرد.

به گزارش مشرق، رحیم یوسفی بازیکن اسبق پرسپولیس درباره وضعیت این تیم تا پایان هفته ششم اظهار داشت: طبیعتاً تیمی که نتیجه می‌گیرد نمی‌توان از آن انتقاد کرد و ایرادی گرفت اما وقتی به چند تیم بالای جدول نگاه می‌کنیم و می‌بینیم که بازیکنان خوب را همین‌ها گرفته‌اند مشخص می‌شود که سایر تیم‌ها بازیکن خوب ندارند و به خاطر همین است که این بالای جدولی‌ها در این شرایط قرار گرفته‌اند. چون تیم‌های بالای جدول مثل تراکتور، استقلال، سپاهان و پرسپولیس بازیکنان خوب را جمع و جور کرده‌اند و در اختیار دارند در نتیجه از بقیه امتیاز می‌گیرند.

وی در توضیح این صحبت‌هایش گفت: به چند بازی آخر پرسپولیس که نگاه کنید مخصوصاً بازی با ذوب آهن متوجه می‌شوید که تیم مقابل اصلاً نمی‌توانست فوتبال بازی کند. ذوب آهنی‌ها بعد از دادن پاس سوم توپ را لو می‌دادند که این نشان می‌دهد اصلاً خوب نیستند. در چنین شرایطی نمی‌توانیم بگوییم پرسپولیس خیلی خوب است. اتفاقا عیار پرسپولیس جلوی تراکتور و استقلال مشخص شد.

یوسفی در این باره که آیا می‌توان به تیم پرسپولیس لقب مدعی داد یا نه گفت: تیمی که ۴ امتیاز در دو بازی ۶ امتیازی از دست می‌دهد هنوز مدعی نیست. البته جوانگرایی شده و این خوب است اما کافی نیست. الان می‌بینیم تیم تراکتور خیلی بهتر از بقیه کار می‌کند. استقلال هم خوب است و باز هم می‌گویم پرسپولیس اگر توانسته نتیجه بگیرد و امتیاز جمع کند بیشتر به خاطر ضعیف بودن بقیه است نه اینکه خودش تیم خیلی قدرتمند و خوبی باشد. برای مثال شما آخر هر بازی پرسپولیس نمی‌توانید یک بازیکن شاخص را در جمع بازیکنان کنار بگذارید و بگویید فلانی از همه بهتر بود. این در حالی است که در گذشته مثلاً وقتی بازی پرسپولیس تمام می‌شد یکباره از جمع ۱۱ بازیکن می‌توانستید روی ۸ یا ۹ بازیکن دست بگذارید و بگویید آنها فوق العاده بودند مثل ناصر محمدخانی، حمید درخشان، فرشاد پیوس و بقیه.

وی ادامه داد: متاسفانه وقتی قرارداد بازیکنان فوتبال به بالای ۸۰ ،۹۰ یا بعضاً ۱۵۰ میلیارد تا ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا می‌کند بازیکن دیگر آنطور که باید و شاید برای فوتبال زحمت نمی‌کشد. چه لزومی دارد که بازیکن هنوز نیمه دوم شروع نشده پایش بگیرد! اصلا این را متوجه نمی‌شوم. مثلاً همین ابوالفضل جلالی که با این همه سر و صدا از استقلال گرفتیم چه گلی به سر پرسپولیس زده است! این بازیکن بیشتر از اینکه به پرسپولیس کمک کند به تیم لطمه زده. جلالی اگر خوب بود استقلال نگهش می داشت. فوتبالیستی که بعد از ۷۰ دقیقه پایش بگیرد به درد این ورزش نمی‌خورد. زمان ما بعد از پایان مسابقه تازه می‌رفتیم زمین خاکی تیغی فوتبال بازی می‌کردیم.

عزیزی

فوتبالیست سال‌های گذشته کشورمان همچنین درباره حواشی ایجاد شده در دیدار تراکتور و گل گهر و فحاشی خداداد عزیزی به امید عالیشاه گفت: واقعا از این بابت متاسفم و الان هم نمی‌توانم حرفی بزنم. اصلاً تعجب می‌کنم که چرا خداداد عزیزی چنین رفتاری می‌کند.

وی ادامه داد: اصلاً من یک سوال می‌کنم، مگر خداداد عزیزی کمبود دارد؟ مگر عقده ای است که این کارها را می کند؟ چه کم و کاستی در زندگی اش وجود دارد که اینقدر دوست دارد خودش را به دیگران معرفی کند و فریاد بزند که من چه کسی هستم. معمولاً برعکس است! وقتی درخت پربار می‌شود سرش پایین می‌افتد. وقتی این رفتار را از او می‌بینم تعجب می‌کنم که چطور یک انسان می‌تواند تا این اندازه خودش را خراب کند. هر سال این لیگ برگزار می شود، یک نمونه آدم فوتبالی سراغ دارید کارهای خداداد را بکند؟

یوسفی خاطرنشان کرد: این آقا آمده و دائم فریاد می‌زند که من آدم دارم، من قوی هستم، من پشتم گرم است! خب گرم است که گرم است به بقیه چه ارتباطی دارد؟ چون پشت تو گرم است می توانی به همه بد و بیراه بگویی؟! تا حالا کسی را سراغ داشته‌اید که زور بازو و قدرتش زیاد باشد و در خیابان راه برود و فریاد بزند که؛ «آهای مردم! من آدم قوی هستم؟ از من بترسید؟» واقعا تصورش هم خنده دار است! اگر کسی که چنین رفتاری کند به او نمی‌خندند؟ اتفاقاً آدم هر چقدر زور و قدرت داشته باشد و پشتش قرص‌ باشد سر به زیرتر می‌شود.

یوسفی اضافه کرد: خداداد عزیزی اگر واقعاً اعتبار و قدرت دارد باید این را در مسیر آرامش تیمش به کار ببندد نه اینکه دائم فریاد بزند که من پشتم پر است. معمولا آنهایی که قدرت دارند دست ضعیفان را می‌گیرند نه اینکه بر سرشان بزنند. اینکه بازی‌های ملی ات را به رخ دیگران می‌کشی افزایش اعتبار نمی‌آورد اتفاقاً برعکس است. یک سری مسائل هم وجود دارد که نمی‌توان درباره آن حرف زد.

مهاجم اسبق پرسپولیس همچنین درباره رسیدن علی علیپور به آمار گلزنی علی پروین تصریح کرد: خوب است که علیپور در این سن و سال توانسته خودش را تا این اندازه آماده نگه دارد اما ای کاش کمی تکنیک بیشتری داشت و می‌توانست بازیکن روبروی اش را دریبل بزند. او سرعت و ضرب توپ خوبی دارد اما یک مهاجم تمام و کمال باید بتواند حداقل یک بازیکن را هم از جلوی خودش بردارد.

علیپور

منبع: خبر ورزشی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۱:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۸
    5 2
    اینو از کجا پیدا کردین ؟ بازیکن بوده ؟
    • IR ۱۲:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۳۰
      0 0
      وقتی تیمت تو لیگ استان مشغول باشه بازیکنان ملی و باسابقه و عنوان دار رو نمیشناسی.سوراختور
  • IR ۲۱:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۸
    4 4
    اونایی که در حد بند کفش خداداد هم نیستن زبان باز کردن و درباره پدرشان صحبت میکنن چرا ؟
  • IR ۲۳:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۸
    4 0
    فوتبالی که توش اینچنین پول های هنگفتی داده میشه که در رویای یک کارگر ساده هم نمیگنجه، از جنس مردم و مال مردم نیست. خدا حق ما رو از باعث و بانی این پول پاشی ها بگیره.
  • IR ۰۰:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۹
    6 3
    عجب وقتی مجتبی محرمی تو پیروزی لات بازی در میآورد شما خر ذوق می شدید، حالا خداداد جواب بی ادبی شما رو در حد لیاقت شما داده ناراحت شدید؟ اسم پیروزی رو باید اتحادیه لمپن های بی فرهنگ تغییر بدهند.
    • IR ۱۳:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۳۰
      0 0
      این کلماتی که بکاربردی دقیقا مناسب خودته.شایسته شون هستی
  • IR ۰۰:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۹
    3 1
    این نوع تغییر رفتار به احتمال زیاد علایم بسیار اولیه آلزایمر میباشند
  • من IR ۰۶:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۹
    0 1
    تو اصلا کجا بودی تو ذات شما پیروزی ها یه کم عرضه واسه کاری که میکنید هست ؟
  • IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۹
    0 0
    شما برا تیغی بازی کردن انرژی داشتی این بیچاره ها همش برسون مشغوله فلان تبم بیشتر پول میده و دیگه انرژی برای قدم زدن نداره
  • اذری IR ۰۷:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۲
    0 1
    اینو خوب اومدی عیار پیروزی مقابل تراختورکبیر و استقلال مشخص شد دو بازی فقط یک امتیاز چون سرورتان تراختور نمی گذارد دیگه شما امتیازهای مفت بدست آوری و اگر داور ناداوری نمی کرد و دو گل سالم شهریار را مردود نمی کرد حالا ۱۹ امتیاز داشتیم که کار برای دیگران تمام شده بود و برا دومی بازی می کردن و در ضمن خداداد از حق تراختور و مردم آذربایجان دفاع کرده و ما پشت ایشان مثل کوه هستیم و در همه ورزشگاه ها اورا تشویق خواهیم کرد چون خالی شاه اصلا در حد ایشان نیستند و در حد لیگ محلات هست
    • موریس IR ۱۲:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۳۰
      0 0
      چی میزنید اینقدر توهم دارید.اخه سوراختور اصلا افتخاری داری بخواد کری بخونی.بیا برو خاک بازی تو بکن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس