ادعای رژیم صهیونیستی درباره تسلط بر تپه «علی الطاهر» در جنوب لبنان

ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که زیرساخت‌های وابسته به حزب‌الله را در ارتفاعات «علی الطاهر» را در شهرستان نبطیه در جنوب لبنان به کنترل درآورده است.

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که به‌صورت عملیاتی بر زیرساخت‌های وابسته به حزب‌الله در ارتفاعات «علی الطاهر» در جنوب لبنان مسلط شده است.

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد: باوجود تهدیدات ایران، ما طی ساعات گذشته توانستیم زیرساخت‌های متعلق به حزب‌الله را در ارتفاعات علی الطاهر در جنوب لبنان به کنترل عملیاتی خود درآوردیم.

حزب الله هنوز به این ادعای رژیم صهیونیستی واکنش نشان نداده است.

ادعای رژیم صهیونیستی در حالی مطرح می شود که منابع لبنانی امروز اعلام کردند که ارتش اشغالگر ارتفاعات علی الطاهر را در شهرستان نبطیه هدف حمله پهپادی قرار داده و انفجاری نیز در شهرک المنصوری رخ داده است. شهرک کفر تبنیت در جنوب لبنان هم هدف حمله هوایی ٰزیم صهیونیستی قرار گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۳:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۲
    2 2
    به نظرم داعش و نیروهای جولانی و ترکیه دارن به اسرائیل کمک میکنن !! چطور ممکنه به همین راحتی 40 کیلومتر وارد لبنان بشن ؟؟ حزب الله داره چیکار میکنه ؟
    • عباس IR ۰۴:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۳
      1 0
      تپه علی الطاهر در 14 کیلومتری مرز واقع شده است. مکانی بسیار مهم و استراتژیک با تاسیسات مهم برای جبهه مقاومت و حزب اله بود. وحد ساحات باید ابتدا در تهران حاصل شود تا بتوانیم آن را در لبنان و عراق و فلسطین اعمال کنیم .
  • IR ۲۳:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۲
    4 1
    وای بر حزب الله وای بر حزب الله
  • حسین IR ۰۰:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۳
    8 3
    وای بر ما اگر این اتفاق افتاده باشد
  • US ۰۱:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۳
    7 4
    چرا به لبنانیها کمک نمیکنیم؟ چی به سر ما اومده؟؟؟ پناه بر خدا ممکنه چند سال بعد مردم بگن ما روی هرچی نامرده سفید کردیم اگر بهشون کمک نکنیم
    • IR ۰۹:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۳
      2 2
      برو کمک کن کسی جلو تو نگرفته
  • ارش IR ۰۱:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۳
    4 6
    صهیونها‌با‌خیانت‌دولت‌وابسته‌ومزدور‌امریکا‌دست‌به این‌جنایات‌میزنند
  • IR ۰۶:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۳
    0 0
    حزب الله هم مثل حماس و سوریه و ونزوئلا از دست رفت، فکر کنم حشدالشعبی زرنگی کرد که خودشو درگیر نکرد
  • IR ۱۰:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۳
    0 0
    یعنی خآک بر سر نبیه بری و ژوزف عون ...چه زود نقره داغ شدند و عاقبت تلخ اونهمه وطنفروشی و عدم حمایت از حزب الله لبنان رو دیدند....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس