الکساندر دوگین، جِی. مایکل اسپرینگمن و کوین جِی. برت - نمایه

جمعی از شخصیت‌های بین‌المللی به مناسبت شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، بیانیه‌های ویدیویی صادر کرده‌اند.

سرویس جهان مشرق - رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، نه‌تنها برای مردم کشورمان، بلکه برای تمام آزادی‌خواهان جهان منشأ الهام و راهنمایی بود. بر همین اساس، شمار زیادی از شخصیت‌های مستقل بین‌المللی به مناسبت شهادت ایشان سخنرانی‌ها یا بیانیه‌هایی را ضبط کرده‌اند که مشرق طی روزهای آینده آن‌ها را خدمت مخاطبان محترم ارائه خواهد داد.

در ادامه، ویدیو و متن بیانیه‌های «آلکساندر دوگین» فیلسوف و نظریه‌پرداز سیاسی روس، «جِی. مایکل اسپرینگمن» وکیل، دیپلمات و افشاگر سابق آمریکایی، و «کوین جِی. برت» تحلیلگر سیاسی و اسلام‌شناس آمریکایی، آمده است. قسمت قبلی این مجموعه گزارش را که شامل بیانیه‌ی «ای. مایکل جونز» نویسنده و دین‌پژوه کاتولیک آمریکایی است، می‌توانید از این‌جا بخوانید.

الکساندر دوگین

بیانیه‌ی ویدیویی «الکساندر دوگین» فیلسوف و نظریه‌پرداز سیاسی روس (که او را «عقل پوتین» یا «فیلسوف پوتین» نیز توصیف می‌کنند) به مناسبت شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای [دانلود]

بیانیه شخصیت‌های بین‌المللی درباره رهبر شهید/ الکساندر دوگین: ملت ایران وارثان امامان معصوم هستند/ مایکل اسپرینگمن: قاتلان آیت‌الله خامنه‌ای موجودات وحشی و مادون‌انسان هستند/ کوین برت: شهادت رهبر معظم آخرین نامه او به جوانان در غرب بود
الکساندر دوگین

برادران عزیز ایرانی من! اجازه می‌خواهم عمیق‌ترین تسلیت خود را به مناسبت شهادت رهبر معظم ایران، آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، ابراز دارم. امروز ایران الگویی برای تمام بشریت است. این همان معنای پایمردی در ایمان و اراده‌ی واقعی در دفاع از ارزش‌ها و آزادی خویش است. ملت ایران و رهبری معنوی آن، وارثان حقیقی امامان معصوم هستند. یازده امام به شکلی خشونت‌آمیز به شهادت رسیدند؛ وگرنه آن‌ها نیز مانند امام مهدی تا ابد زنده می‌ماندند. اما برای غلبه‌ی عدالت در سراسر جهان، شهادت بهترین انسان‌ها ضروری است. خداوند از طریق درگذشت وفادارترین بندگانش در جهان گام برمی‌دارد [و دینش را زنده می‌کند]. حماسه و فداکاری این افراد، درهای تحقق امر الهی را می‌گشاید.

همه‌ی مردم روسیه همبستگی کامل خود را با ملت ایران، جهان تشیع و مسلمانان حقیقی که امروز در حال مبارزه با ابلیس هستند، و علیه دجال و ضدمسیح می‌جنگند، ابراز می‌کنند. شما آتش را به جان خریدید و دارید بهای سنگینی برای آن می‌پردازید. اما آیا امام علی، [امام] حسن و [امام] حسین چنین بهایی را نپرداختند؟ [آیا] همه‌ی امامان و شهدای بی‌شمار در راه مبارزه برای عدالت [همین کار را نکردند؟]. دوران پیروزی و جولان شرارت، ناگزیر دارد به پایان خود نزدیک می‌شود، اما اگر سپاه مهدی نبرد نکند و جان خود را دریغ دارد، «ظهور» رخ نخواهد داد. بنابراین باید جنگید و باید پیروز شد.

ایران امروز یک دولت واقعی، یک تمدن و یک قطب مستقل است. با وجود ایران، سلطه‌ی واهی و زودگذر شیطانِ غرب مدرن به پایان می‌رسد. آیا پیروز خواهید شد؟ شما پیشاپیش پیروز شده‌اید. این جنگ، جنگ مشترک ماست. آن‌چه را که شما دجال می‌نامید، ما ضدمسیح می‌نامیم. غرب، تمدن «بعل» [و شرک] را بنا کرده است. اما پایان این تمدن، اکنون از هر زمان دیگری نزدیک‌تر است. خداوند بزرگ است! الله اکبر!

جِی. مایکل اسپرینگمن

بیانیه‌ی ویدیویی «جِی. مایکل اسپرینگمن» نویسنده، وکیل، افشاگر و دیپلمات سابق آمریکایی، به مناسبت شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای [دانلود]

بیانیه شخصیت‌های بین‌المللی درباره رهبر شهید/ الکساندر دوگین: ملت ایران وارثان امامان معصوم هستند/ مایکل اسپرینگمن: قاتلان آیت‌الله خامنه‌ای موجودات وحشی و مادون‌انسان هستند/ کوین برت: شهادت رهبر معظم آخرین نامه او به جوانان در غرب بود
جِی. مایکل اسپرینگمن

من جِی. مایکل اسپرینگمن هستم. وکیل، نویسنده، مفسر سیاسی و دیپلمات سابق آمریکایی. [می‌خواهم] اندوه و خشم عمیق خودم را ابراز کنم نسبت به آن‌چه که دولت فاسد، بی‌کفایت و نامشروع ایالات متحده و اربابش رژیم صهیونیستی که توسط موجودات وحشی و مادون‌انسان اداره می‌شود، در حق رهبر معظم، آیت‌الله خامنه‌ای، روا داشته‌اند. او مردی شجاع بود؛ مردی مقتدر بود؛ مردی سرشار از عدالت و حقانیت بود. این را می‌توانید در نحوه‌ی حمایت او از محور مقاومت در برابر وحشی‌های قاتلی ببینید که غرب آسیا را ویران کرده‌اند. او مردی بود که از فلسطین حمایت کرد، زمانی که افراد معدودی به نیابت [و در حمایت] از آن کشور ستم‌دیده سخن می‌گفتند. مردی بود که حمایت‌های ملموس در اختیار محور مقاومت، مقاومت فلسطین و مقاومت در دیگر نقاط منطقه قرار داد.

مردی شجاع بود: با این‌که می‌دانست آمریکایی‌های وحشی و مادون‌انسان‌های رژیمِ به‌اصطلاح اسرائیل قرار است به ایران حمله کنند و تا جایی که می‌توانند تمام افرادی را که در نقش‌های رهبری این کشور هستند، به قتل برسانند، باز هم دفتر کارش را ترک نکرد؛ در جمهوری اسلامی ماند؛ پنهان نشد؛ و به پناهگاهی در یک مکان نامعلوم نرفت. مردی بود که حاضر بود جان خودش و خانواده‌اش را به خاطر جمهوری اسلامی، محور مقاومتِ فلسطین، و به خاطر حقیقت و عدالت به خطر بیندازد. مردی بود که پیکرش با عزت فراوان، مراسمی باشکوه، یادبودی بزرگ و اندوهی عمیق به خاک سپرده شد. یک شهید واقعی در راه حقیقت و عدالت بود.

گمان نمی‌کنم بتوانم چیزی بیش از این بگویم که فراتر از چیدن کلماتِ ساده روی یک‌دیگر باشد. اما این را اعلام می‌کنم که من ایالات متحده‌ی آمریکا را طرد می‌کنم. این کشور، کشوری وحشی و مادون‌انسان است که توسط احمق‌های تمام‌عیاری اداره می‌شود که کارگزاران رژیم اسرائیل هستند. پس باید با رهبر معظم وداع کنم. می‌دانم که الله از او و همچنین اعضای خانواده‌اش در بهشت استقبال کرده است؛ افرادی که توسط افراد فرومایه‌ی ساکن واشینگتن و تل‌آویو به شهادت رسیدند. پس باید بگویم: «خداحافظ.»

کوین جِی. برت

بیانیه‌ی ویدیویی «کوین جِی. برت» نویسنده، تحلیلگر سیاسی و اسلام‌شناس آمریکایی، به مناسبت شهادت رهبر شهید انقلاب اسلامی، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای [دانلود]

در همین‌باره بخوانید:

›› کوین برت: امپراتوری آمریکا به لطف جنگ ایران سریع‌تر فرو می‌پاشد

بیانیه شخصیت‌های بین‌المللی درباره رهبر شهید/ الکساندر دوگین: ملت ایران وارثان امامان معصوم هستند/ مایکل اسپرینگمن: قاتلان آیت‌الله خامنه‌ای موجودات وحشی و مادون‌انسان هستند/ کوین برت: شهادت رهبر معظم آخرین نامه او به جوانان در غرب بود
کوین جِی. برت

حضرت آیت‌الله‌العظمی علی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی [ایران] (الله یرحمه) مردی مهربان، نجیب، معنوی و بسیار باهوش بود. او به عنوان بزرگ‌ترین [و بهترین] رهبر یک کشور در عصر خود به خاطر سپرده خواهد شد. «رهبر شهید» در دوران جنگ تحمیلی دهه‌ی ۱۹۸۰ به عنوان رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران خدمت کرد و سپس ۳۶ سال و ۸ ماه به عنوان رهبر معظم انقلاب خدمت نمود. وی جمهوری اسلامی ایران را از دوران جوانی تا رسیدن به بلوغ هدایت کرد و ملتی را شکل داد که خود را وقف ایستادگی در دفاع از عدالت در برابر بی‌عدالتی کرده و حاضر است بهای این کار را نیز بپردازد.

من سال ۲۰۱۷ افتخار پیدا کردم در یکی از سخنرانی‌های رهبر شهید در تهران شرکت کنم. تحت تأثیر وقار و آرامش او و نوری قرار گرفتم که از چشمانش ساطع می‌شد. در آن سخنرانی به چالش‌های پیش روی ایران و جهان پرداخت. من به طور غیرمستقیم در تلاش‌های او برای متقاعد کردن جوانان غربی به تجدید و تعمیق نگاهشان به اسلام هم مشارکت داشتم. نامه‌های او به جوانان غرب را در دو تا از کتاب‌های خودم منتشر کردم، که سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ چاپ شدند. او در نامه‌ی اول پرسیده بود: «چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟ مگر چه معانی و ارزش‌هایی در اسلام، مزاحم برنامه‌ی قدرت‌های بزرگ است و چه منافعی در سایه‌ی تصویرسازیِ غلط از اسلام، تأمین می‌گردد؟»

نتانیاهو و ترامپ، با به شهادت رساندن آیت‌الله‌العظمی علی خامنه‌ای به همراه دختر، داماد، نوه و عروسش و همین‌طور دختران دانش‌آموز در میناب و بسیاری افراد دیگر، ناخواسته به ترویج آن پیام کمک کردند. میلیون‌ها جوان در سراسر جهان اکنون دارند می‌پرسند: «چرا این افرادِ بی‌نهایت شیطانی، از رهبر معظم ایران و دینی که او نماینده‌ی آن است، متنفرند؟ چرا نیروهای حامی نسل‌کشی، نیروهای بعل [و طاغوت] و نیروهای جفری اپستین این‌قدر از این مرد، اصول دینی‌اش و کشوری احساس خطر می‌کردند که او بر اساس آن اصول، هدایتش را به عهده داشت؟»

شهادت رهبر معظم، میلیون‌ها جوان را در سراسر جهان بیدار کرده است و آن‌ها را به پرسیدن همان دسته از سؤالاتی مجاب کرده که در نامه‌هایش از آن‌ها خواسته بود بپرسند. شهادت رهبر معظم توسط بمب‌های یزیدهای معاصر، آخرین نامه‌ی او به جوانان این جهان بود و به خواست خدا این نامه خوانده خواهد شد و به دل‌ها خواهد نشست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 2
  • IR ۰۸:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    0 1
    شاید روزی باشد سیاست های مدنی خود را در اقتصاد معادله بسازیم تا دشمنان راضی نشوند و کلام منعقد شود.
  • IR ۰۹:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
    0 1
    سلام به نظرم کشورهای اسلامی خود بخود به خاطر اخوت اسلامی در حال صلح هستن آنچه مانع است صهیونیزم برای چپاول نفت و گاز است که نفت یک کشور مطابق اسناد خرج سیلکون ولی و یا گاز یک کشور خرج رشوه به سیاستمداران و یا پایین نگهداشتن قیمتش در حد سود صفر میشه پس طرف طرح صلح برقراری همان اخوت اسلامی بین کشورهای اسلامی خواهد بود نه آمریکا .چون آمریکا و اسراییل در منطقه تضعیف شده اند و بساطشون کم رنگ و ضعیف میشه پس توافق با کشورهای حاشیه خلیج فارس صورت میگیره والا هیچ کدام نفت صادر نمیکنن تا آمریکا سود ببره البته غربیها از آشوب سازی و غربگرایی مانند بی حجابی و یا نداشتن پول ملی با ثبات با فرمول عجم اغلو ثروت منطقه رو عمدتابه آمریکا و کمی به ترکیه میبره و مردم منطقه رو بدبخت میکنن همانطور که در آشوبهای تجزیه شوروی ثروت به صهیونیستها انتقال یافت پس توافق سودمند با کشورهای خلیج کلید صلحه از طریق گفتگو و یا حتی جنگ تا اسلحه و سوخت آمریکا نباشن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس