کد خبر 1834026
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۳۶
لیگی که ستاره‌ها را می‌کُشد

لیگ عربستان باعث می‌شود هر فوتبالیست خارجی که پا به آن بگذارد ارزش و اعتبار خود را از دست دهد.

به گزارش مشرق، سایت الوطن امروز(شنبه) از آب شدن ارزش ستارگان فوتبال و از دست دادن اعتبارشان با انتقال به لیگ عربستان خبر داد که نمونه بارز آن را کریم بنزما عنوان کرد.

کریم وقتی به لیگ عربستان آمد ۲۵ میلیون یورو اررزش داشت اما حالا با افت قیمت ٨٠ درصدی تنها ۵ میلیون یورو است.

بنزما در سال ٢٠٢٣ باشگاه رئال مادرید را به عنوان کاپیتان و برنده توپ طلای بهترین بازیکن دنیا به مقصد عربستان ترک کرد و به تیم الاتحاد پیوست.

کریم در عرض کمتر از ٣ سال به خاطر تاثیر لیگ عربستان که جزو لیگ‌های شناخته شده دنیا نیست، به نوعی با انتقال به آن تریبون رسانه‌ای خود را دست داده تا در بازار نقل و انتقالات افت شدید قیمتی را تجربه کند.

طبق آمار سایت ترانسفر مارکت، کریم بنزما تنها ستاره خارجی قربانی لیگ عربستان نیست بلکه رونالدو با ارزش۲۰ میلیون آمد و حالا ١٠ میلیون یورو شده یعنی ۵۰ درصد کاهش.

ریاض محرز با ارزش ٢۰ میلیون یورو به الاهلی آمد ولی اکنون با افت قیمت ۷۵ درصدی تنها ۵ میلیون یورو قیمت دارد.

سادیو مانه با ارزش ۲۵ میلیون یورو به النصر آمد اما حالا تنها ۶ میلیون یورو است یعنی ۷۶ درصد کاهش.

الوطن می‌نویسد که لیگ عربستان به نوعی برای فوتبالیست‌های سرشناس به معنای «خط پایان» فوتبالشان شناخته می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۸:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
    1 0
    بیان لیگ ایران ارزش شون زیاد میشه
  • IR ۱۳:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
    0 0
    پول مفت مردم عربستان در دستان آل سعود هست و نمی داند چکار باید بکند. یک وقت فکر نکنید آل سعود به فکر مردم کشورش است اصلا این نیست. عربستان پر از انسان های فقیر و درمانده است. آخرین و جالب‌ترین انتقال تاریخ جهان فوتبال ایران باشگاه عربستانی یک بازیکن به یک باشگاه ترکیه فروخته و خودش دستمزدش هم می دهد. به این بازیکنان هم اینقدر پول داده که کاهش قیمت اهمیتی ندارد
  • IR ۰۰:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۱
    0 0
    لیگ برتر ایران خوبه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس