کد خبر 1833230
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۰
هشدار دیوان محاسبات به وزارت نفت

دیوان محاسبات کشور نسبت به استمرار موازی‌کاری و اجرا نشدن تکالیف اصلاح ساختار واحدهای علمی و پژوهشی وزارت نفت هشدار داد.

به گزارش مشرق، دیوان محاسبات کشور اعلام کرد: با وجود تاکید ماده ۱۰۵ قانون برنامه هفتم پیشرفت بر چابک‌سازی، اصلاح ساختار و حذف تشکیلات غیرضرور، موازی‌کاری در فعالیت‌های علمی و پژوهشی وزارت نفت از جمله در دانشگاه و پژوهشکده صنعت نفت، پارک علم و فناوری نفت و موسسه مطالعات بین‌الملل انرژی همچنان استمرار داشته و علی‌رغم پیگیری‌ها از وزارت نفت و سازمان اداری و استخدامی کشور، در آستانه سال سوم اجرای قانون، اقدام مؤثر و نتیجه‌ بخشی صورت نپذیرفته است.


دیوان محاسبات ضمن پیگیری بازتعریف ساختارها و پایان دادن به موازی‌کاری در این حوزه، اطاله ناشی از تشریفات اداری را رافع مسئولیت قانونی دستگاه‌های ذی‌ربط نمی‌داند و در صورت اجرا نشدن تکالیف مقرر در قانون برنامه هفتم، موضوع مورد پیگیری و اقدام قانونی قرار خواهد گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس