کد خبر 1832599
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۳:۳۰
بی‌بی‌سی به‌دنبال احضار فرزندان ترامپ به دادگاه

شبکه بی‌بی‌سی از یک دادگاه فدرال آمریکا خواسته اجازه صدور احضاریه برای فرزندان ترامپ را صادر کند.

به گزارش مشرق، شبکه بی‌بی‌سی از یک دادگاه فدرال آمریکا خواسته اجازه صدور احضاریه برای دونالد ترامپ جونیور، ایوانکا ترامپ و جرد کوشنر، داماد ترامپ، را صادر کند تا در پرونده شکایت ۱۰ میلیارد دلاری ترامپ علیه این شبکه، شهادت و اسناد مرتبط با حوادث ۶ ژانویه ۲۰۲۱ را دریافت کند.

ترامپ به دلیل نحوه تدوین بخش‌هایی از سخنرانی خود در مستندی درباره حمله به کنگره از بی‌بی‌سی شکایت کرده و مدعی است تدوین این سخنرانی، معنای سخنان او را تغییر داده و چنین القا کرده که وی هوادارانش را به حمله به ساختمان کنگره تحریک کرده است. بی‌بی‌سی پیش‌تر بابت این تدوین عذرخواهی کرده، اما ادعای ترامپ درباره افترا را رد کرده است.

وکلای بی‌بی‌سی می‌گویند فرزندان ترامپ و کوشنر به دلیل حضور و نقش خود در وقایع آن روز، اطلاعات مستقیمی درباره حوادث ۶ ژانویه و نیت ترامپ در سخنرانی مورد مناقشه دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس