کد خبر 1832408
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۰
آمادگی حرم مطهر رضوی برای مراسم چهلم رهبر شهید

امام جمعه موقت تهران با اشاره به برگزاری مراسم چهلمین روز خاکسپاری امام شهید و خانواده ایشان گفت: این مراسم هفته آینده در تهران، قم و مشهد برگزار خواهد شد.

به گزارش مشرق، امام جمعه موقت تهران با اشاره به برگزاری مراسم چهلمین روز خاکسپاری امام شهید و خانواده ایشان گفت: این مراسم هفته آینده در تهران، قم و مشهد برگزار خواهد شد.

آیت‌الله سیداحمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران، با اشاره به برگزاری مراسم چهلمین روز خاکسپاری امام شهید و خانواده ایشان گفت: این مراسم هفته آینده در تهران، قم و مشهد برگزار خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • فانوس IR ۲۱:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۳
    1 1
    رهبری که دشمنان میگفتند به مسکو فرار کرده یا در شاندیز مخفی شده جان خود را فدای کشور کرد آنوقت شما زورتان میاید یک ضریح ساده نصب کنید . چنین فردی اگر در آمریکا به شهادت میرسید در کوه راشمور چهره اش را بالاتر از روسای جمهور حجاری میکردند .
    • پارسا IR ۲۳:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۳
      4 1
      سلام بزرگور احساس شما بابت رهبر شهید قابل تقدیره اما خواست رهبر اینگونه بوده که مرقد ساده ایی داشته باشند و در واقع ضریح حضرت امام رضا علیه السلام تحت الشعاع مرقد خودشون نباشه ، مطمئن باشید رهبر شهید و عزیزمون اینطوری راضی تر هستند .
    • های IR ۰۰:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۴
      2 1
      مردم و مسئولین دیگر اشتباه مرقد امام خمینی ره را دیگر تکرار نمی کنند ، چه سعادتی بالاتر از این که در جوار مرقد امام رضا ع دفن شده اند و مردم به راحتی به زیارت ایشان مشرف می شوند ، امنیت حرم هم که برقرار است و همیشه هم بحمدالله مملو از زائر
    • فانوس IR ۰۸:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۴
      1 1
      کسی نگفت ضریح مطلا و عظیم . یک ضریح بسیار ساده با ارتفاعی در حدود دو متر با پروفیل آبکاری شده . الان در آرامگاه های خانوادگی هم چنین حصارهایی وجود دارد .
  • IR ۲۱:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۴
    0 0
    سلام چرا مسئولان حرم رضوی در کنار مزار مطهر امام شهید اجازه شعار بر علیه آمریکا را نمی دهند و فقط می گن صلوات؟؟؟؟..

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس