image.png

وزارت امور خارجه تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر را محکوم کرد. وزارت امور خارجه تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر را محکوم کرد.

به گزارش مشرق، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام رژیم اوکراین در حمله به شناور تجاری ایرانی در دریای خزر در بامداد شنبه ۳ مرداد که موجب انفجار کشتی و شهادت یک ملوان و زخمی شدن یک نفر دیگر شد را به شدت محکوم کرد.

در بیانیه این وزارتخانه در این باره آمده است: این اقدام، نقض بند ۴ ماده ۲ منشور ملل متحد و مصداق عمل تجاوزکارانه است که می‌تواند آتش جنگ را بیش از پیش شعله‌ور کرده و گسترش دهد.

بنا بر این بیانیه، تعرض رژیم اوکراین به شناور تجاری ایران در دریای خزر که صراحتا از سوی رئیس آن رژیم مورد اذعان قرار گرفته است، نشانه تداوم رویکرد غیرمنطقی و خصمانه رژیم اوکراین نسبت به جمهوری اسلامی ایران است.

جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه هیچ‌گاه در منازعه بین روسیه - اوکراین مداخله‌ نداشته است، توجه شورای امنیت سازمان ملل متحد، کشورهای اروپایی و همه اعضای سازمان ملل را به این واقعیت آشکار جلب می‌کند که رژیم اوکراین با حمله به شناور تجاری ایران نه تنها مرتکب تخلف بین‌المللی شد، بلکه به شیوه‌ای خطرناک، در پی گسترش آتش جنگ و ناامنی است.

وزارت امور خارجه ایران تصریح کرد: هر طرفی که دغدغه صلح و امنیت در شرق اروپا و مناطق پیرامونی دارد، باید در قبال این اقدام خطرناک رژیم اوکراین موضع مسئولانه‌ای اتخاذ نموده و هیات‌حاکمه اوکراین را به‌خاطر این اقدام مجرمانه و تحریک‌آمیز پاسخگو کند.

بنا بر این بیانیه، جمهوری اسلامی ایران وفق اصول و قواعد بنیادین حقوق بین الملل به‌ویژه اصل دفاع مشروع، در دفاع از منافع و امنیت ملی خود تردید نخواهد کرد. بدیهی است مسئولیت پیامدهای ناشی از ماجراجویی رئیس رژیم اوکراین، برعهده آن رژیم و حامیان و محرکان آن خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 0
  • علی IR ۲۳:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۳
    4 4
    واقعا ماچقدر بدبختیم داخل دریای خزرکشتیهامونو بزنن
    • US ۱۹:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۴
      1 4
      بدبخت نیستیم این از پفیوزی روس ها هست که می خواهند بار جنگ رو بندازن رو دوش ایران و خودشان صلح کنند و ایران در جنگ بماند
  • US ۲۳:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۳
    8 1
    محکومیت کافی نیست این حرامی صهیونیست دلقک گدا رو چنان نیش گون باید گرفت تا دستورات انگلیس و آمریکا رو در خزر اجرا نکند! بزنید با خیبر شکن دو سه جای حساسش رو‌متوجه بشه! خاک بر سر روسیه که اینو نتونست تمیز کنه
  • IR ۲۳:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۳
    2 1
    باید به کیف حمله شود
  • IR ۲۳:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۳
    7 0
    باید محکم جوابشو داد والا سنگ رو سنگ بند نمیشه
  • IR ۰۰:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۴
    1 0
    موشک جواب موشک ، البته شاید 🍰🍧🍡🥂
  • US ۰۳:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۴
    2 0
    این گستاخی به حریم ایران باید پاسخ داده شود
  • IR ۰۶:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۴
    6 0
    فقط جواب دندان شکن لا غیر!!! بند تومان بین الملل و ... ول کنید
  • IR ۰۷:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۴
    7 0
    اوکراین را طوری بزنید که نفهمد از کجا خورد
  • پسر IR ۰۹:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۴
    7 0
    حتما و باید اوکراین اساسی زده بشه
  • NZ ۱۳:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۴
    8 0
    اين پفيوز عروسک بايد يک تو سيلی معنا دار بخورد که اونايی که بهش چنين تجويزی دادن هم آن سيلی را لمس کنند.
  • US ۱۸:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۴
    2 0
    حالا شما برو بجای چاه های نفت امارات وقطر ساختمان انبار آمازون را بزن!
  • نوذر IR ۱۸:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۴
    1 0
    با سلام و احترام چند ماه پیش زلنسکی از کشورهای خلیج فارس از جمله امارات و عربستان بازدید کرد و در رسانه ها اینجور شهرت دادند که برای مقابله با پهپاد های ایران قرارداد بسته ولی به نظر من اینگونه نبود و در همانموقع از کشورهای عربی دستور گرفت به منافع ایران حمله کند و میوه آن سفر را کشورک های عربی اکنون میچینند با تجدید ارادت کارشناس ارشد حقوق بین الملل
  • US ۱۹:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۴
    0 0
    اودیا رو بزنید تا ترکیه هم درس بگیره و به خزر دست درازی نکنه
  • IR ۰۰:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۵
    0 0
    رویدادهای جاری در منطقه پیمان های نظامی تهدید ادامه حملات و محاصره و فشار و حملات اکراین و دیگر کشورها ایران را به ناچار سمت استقرار تامین و ساخت انبوه سلاح هسته ای و موشک های دوربرد و قاره پیما به کمک متحدین سوق خواهد داد.
  • IR ۰۵:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۵
    1 0
    باید جواب داد. اگر جواب ندیم باید منتظر حملات بیشتر باشیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس