رژیم صهیونیستی و هند در مسیر تولید مشترک موشک‌های رهگیر «گنبد آهنین»

شرکت جنگ‌افزاری «رافائل» وابسته به رژیم صهیونیستی، در حال مذاکره با شرکت‌های تسیلحاتی هند برای راه‌اندازی خط تولید موشک‌های رهگیر سامانه پدافندی «گنبد آهنین» در این کشور است.

به گزارش مشرق، مشرق، شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان) به نقل از شبکه هندی «ان‌دی‌تی‌وی» گزارش داد که شرکت جنگ‌افزاری «رافائل» وابسته به این رژیم، در حال مذاکره با شرکت‌های دفاعی هند برای راه‌اندازی خط تولید موشک‌های رهگیر «تامیر» مورد استفاده در سامانه پدافندی «گنبد آهنین» در این کشور است.

بر اساس این گزارش، در صورت نهایی شدن این مذاکرات، هند به یکی از مراکز تولید موشک‌های رهگیر «گنبد آهنین» برای شرکت رافائل تبدیل خواهد شد.

منابع آگاه به شبکه هندی «ان‌دی‌تی‌وی» گفته‌اند، راه‌اندازی خط تولید در هند می‌تواند به شرکت رافائل در افزایش صادرات موشک‌های رهگیر به کشورهای دیگر، کاهش هزینه‌های تولید و ایجاد ظرفیت پشتیبان برای تأمین این موشک‌ها در شرایط اضطراری کمک کند.

شبکه کان این اقدام را در چارچوب گسترش همکاری‌های نظامی و دفاعی میان هند و رژیم صهیونیستی ارزیابی کرد و افزود که این همکاری‌ها در سال‌های اخیر از خرید تسلیحات فراتر رفته و به تولید مشترک سامانه‌های دفاعی، توسعه فناوری‌های نظامی و ایجاد سازوکارهای تأمین سریع تجهیزات در شرایط بحرانی گسترش یافته است.

سه هفته پیش نیز، «امیر برعم» مدیرکل وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، ریاست یک هیأت نظامی این رژیم را در سفر به هند بر عهده داشت. وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که این سفر در چارچوب راهبرد این وزارتخانه برای افزایش صادرات دفاعی، تقویت ساختار نیروهای نظامی، گسترش نفوذ سیاسی و حمایت از صنایع دفاعی و اقتصاد این رژیم انجام شده است.

بر اساس این گزارش، شرکت رافائل هم‌اکنون موشک‌های رهگیر سامانه «گنبد آهنین» را در یکی از کارخانه‌های خود در شمال اراضی اشغالی تولید می‌کند.

این شرکت همچنین سال گذشته با همکاری شرکت آمریکایی «ریتیان» یک خط تولید دیگر برای این موشک‌ها در ایالات متحده راه‌اندازی کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس