یک استقلالی راهی لوسیل قطر شد

امید ابراهیمی با امضای قرارداد رسمی به لوسیل قطر پیوست تا به جمع پرتعداد ایرانی‌های این تیم اضافه شود.

به گزارش مشرق، امید ابراهیمی، هافبک باتجربه فوتبال ایران، با امضای قراردادی رسمی به تیم لوسیل قطر پیوست تا فصل جدید را در جمع تازه‌وارد لیگ ستارگان این کشور آغاز کند.

ابراهیمی ۳۸ ساله که فصل گذشته برای الشمال به میدان می‌رفت، حالا به تیمی ملحق شده که پس از قهرمانی در لیگ یک قطر، جواز حضور در لیگ ستارگان را به دست آورده است. این هافبک ایرانی در سال‌های حضورش در فوتبال قطر، پیراهن تیم‌های الاهلی، الوکره و الشمال را بر تن کرده و در مجموع ۱۳۷ بازی در لیگ ستارگان انجام داده و ۱۴ گل نیز به ثمر رسانده است.

نکته جالب اینکه لوسیل حالا به یکی از ایرانی‌ترین تیم‌های فوتبال قطر تبدیل شده است؛ تیمی که در کنار امید ابراهیمی، بازیکنانی مانند آرشا شکوری، امین پیلعلی، حمیدرضا فیروزی، فرهاد زاوشی و ستار رجایی‌نژاد را در اختیار دارد و اشکان دژاگه نیز در کادر فنی آن حضور دارد.

با این انتقال، جمع ایرانی‌های لوسیل کامل‌تر از همیشه شده و این تیم امیدوار است با اتکا به تجربه ستاره‌های ایرانی، حضوری موفق در فصل پیش روی لیگ ستارگان قطر داشته باشد.


 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس