ونس:ترامپ خواهان ادامه مذاکرات باایران با تعهدات قابل راستی‌آزمایی است

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که دولت دونالد ترامپ به دنبال ادامه مذاکرات با ایران بر پایه تعهدات قابل راستی‌آزمایی است.

به گزارش مشرق، «جی‌دی ونس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، با اشاره به روند مذاکرات با ایران، مدعی شد که گفت‌وگوهای فنی میان دو طرف بر پایه مذاکرات پیشین در حال انجام است.

وی همچنین مدعی شد که دونالد ترامپ خواهان ادامه مسیر دیپلماتیک با ایران است، اما این روند باید بر مبنای تعهداتی باشد که امکان راستی‌آزمایی آن‌ها وجود داشته باشد.

ونس در ادامه ادعاهای خود گفت: برچیده شدن برنامه هسته‌ای ایران باید از طریق بازرسی‌های مستمر و قابل راستی‌آزمایی تأیید شود.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا افزود که ترامپ دستور داده است ابتدا از «یادداشت تفاهم» برای بازگرداندن نفت به بازارهای جهانی و تقویت عرضه جهانی انرژی استفاده شود و سپس تحولات مرحله بعدی مذاکرات مورد ارزیابی قرار گیرد.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که واشنگتن در قبال ایران با دو گزینه مواجه است: یا برای دستیابی به توافقی بلندمدت با تهران -مشروط به تغییر رفتار ایران- تلاش کند یا دستاوردهایی را که تاکنون به دست آورده، تثبیت کند.

وی افزود: «همچنان میزان قابل توجهی از عدم قطعیت درباره روند تحولات وجود دارد و هیچ‌کس نمی‌تواند با اطمینان پیش‌بینی کند که ایران چه اقدامی انجام خواهد داد.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • KR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۰
    0 0
    ترامپ غلط کرده با جدو آبادش
  • IR ۱۰:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۰
    0 0
    ونس دیوانه برچیده شدن برنامه هسته ای نداریم
  • IR ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۰
    0 0
    25سال مذاکره !!!!! مذاکره بس است امروز زمان شمردن جوجه هاست منظور آنها از مذاکره تسلیم بی قید و شرط است چرا کسی متوجه نیست
  • IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۰
    0 0
    باور سخن تعهد توسط بدعهد ترین جنایتکار عالم یعنی رئیس جمهور آمریکای کودک کش جنایتکار نوعی حماقت است نه ساده لوحی !
  • IR ۱۴:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۰
    0 0
    از دروغ های شما و کشتار و جنایاتتون چی؟ چطور باید غرامت گرفت؟؟؟؟
  • IR ۱۴:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۰
    0 0
    راستی آزمایی دو طرفه است. پرداخت فوری دارایی های ایران یکی از راستی آزمایی های ایران است. اگر ایران تضمین بدهد سلاح هسته ای نداشته باشد در مقابل آمریکا هم تضمین بدهد دیگر ب ایران حمله نکند و خسارات جنگ را را ب ایران فورا ب پردازد. آمریکا با راست آزمایی و نظارت ایران اطمینان بدهد که دیگر برنامه تحریم برای ایران را نخواهد داشت.
  • IR ۱۷:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۰
    0 0
    پول اول آزاد کن و از لبنان عقب نشینی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس