رسانه عبری: نتانیاهو امروز مضحکه جهانیان شده است

نتانیاهو که روزگاری یک سیاستمدار مسلط به زبان انگلیسی در آمریکا احترامی داشت به سوژه جوک‌ها تبدیل شده است.

به گزارش مشرق، روزنامه هاآرتص در گزارشی به سیر قهقرایی کاهش محبوبیت نتانیاهو در جهان پرداخته و اعلام کرد که امروز نتانیاهو یکی از مهمترین دستمایه‌های جوک‌ها و طنزهای تولید شده در سرتاسر جهان شده است.

به نوشته این رسانه عبری زبان، امروز نخست وزیر اسرائیل دستمایه اصلی مطالب طنز آمیز مبدل شده است.

لیلاخ والاش در مقدمه مقاله‌ای که در روزنامه هاآرتص منتشر شد، آورده است: ماه‌های اخیر (بعد از آغاز تجاوز تروریستی ترامپ و نتانیاهو به جمهوری اسلامی ایران و شکست در تحقق اهدافشان) بنیامین نتانیاهو در خارج از اسرائیل فقط به عنوان نخست وزیر اسرائیل در اخبار دیده نمی‌شود بلکه او اکنون به دستمایه و سوژه تعداد قابل توجهی از برنامه‌های طنز در کشورهای مختلف هم مبدل شده است.

امروز بنیامین نتانیاهو به پای ثابت تعداد قابل توجهی از برنامه‌های کمدی تبدیل شده است در حالی که رفتارها و مشکلات او دستمایه اصلی تعداد قابل توجهی از استندآپ کمدی‌ها و نمایش‌های کمدی شده است.

بنیامین نتانیاهو , رژیم صهیونیستی (اسرائیل) , جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران ,

به هر شکل نام نتانیاهو نیازی به توضیح و معرفی ندارد، فقط کافی است که به جنگ اشاره کنیم، کمی در مورد جاه طلبی، ترامپ، غزه و ایران سخن بگوییم تا همه به یاد بیاورند، در حالی که بسیار هم با همان کلمه اول او را می‌شناسند.

به اعتراف این نویسنده صهیونیست، اگر تبدیل شدن نتانیاهو به سوژه طنز از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شده است اما به شکل جدی در جنگ دوم علیه ایران این امر به نقطه اوج خود رسیده است و دیگر نام او پای ثابت برنامه‌های طنز آمیز و دستمایه هجو و مسخره کردن کمدین‌های جهانی شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس