قوه قضائیه

همسر یکی از بازیکنان سابق فوتبال در فضای مجازی ادعاهایی را در رابطه با همسر خود مطرح کرده است که پیگیری‌ها نشان می‌دهد ادعاهای مطرح شده از سوی وی صحت ندارد.

به گزارش مشرق، در روزهای اخیر همسر یکی از بازیکنان سابق فوتبال در فضای مجازی ادعاهایی را در رابطه با همسر خود مطرح کرده است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد، نامبرده قصد داشته با تغییر چهره و پرداخت رشوه به ماموران مرزبانی از مرزهای غربی به صورت غیرقانونی از کشور خارج شود که در هنگام خروج بازداشت می‌شود.

همچنین ادعای نگهداری متهم در سلول انفرادی نیز صحت نداشته و نامبرده در بند عمومی زندان حضور دارد تا به اتهامات وی از جمله پرداخت رشوه به مامور دولت، فعالیت تبلیغی بر خلاف امنیت ملی کشور در شرایط جنگی، اقدام به عبور غیرمجاز از مرز، رسیدگی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • قاسم IR ۱۴:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
    0 10
    تنزل اخلاق درقوه قضاییه بعدازفسادشدیدقضات حالا برخوردباخانواده متهمین , واقعأازکی انقدر اخلاقیات دزاین قوه روبه تباهی رفته ,شهیدرییسی تنهاقاضی القضاتی بودکه لیاقت این نام رو داشت
    • IR ۲۰:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
      8 0
      قوه قضاییه همان قوه قهریه است . بخصوص برای وطن فروشها و بی ناموسها و مجرمین و قاتلین و قمه کشها و .. باید سخت بگیرند .
  • IR ۱۸:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
    1 0
    بازیکن رشید مظاهری است
  • IR ۰۷:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۱
    0 0
    خخ زن انگار یه یه بچه نابالغ در این مملکت ... خب اگه می‌توانسته خارج بشه چه نیاز به رشوه دادن بوده؟؟ قوه قضاییه ورود کرده ؟ذ

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس