کد خبر 1812217
تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
محمد محبی

یکی از رویاهای زندگیم این بود که کنار محمد در جام جهانی برای ایران بازی کنیم. اما این بار نشد و شاید دوره بعد یا حتی جام ملت ها اتفاق بیفتد.

به گزارش مشرق، یکی از مدافعان جوان و آینده دار لیگ برتر، بدون شک مسعود محبی است. مدافع 21 ساله تیم خیبر که گفته می‌شود توجه اوسمار ویرا را هم جلب کرده است. مسعود برادر محمد محبی هافبک چپ پای تیم ملی است و او در اردوی اخیر شاگردان قلعه‌نویی تلاش زیادی کرد تا همراه برادرش در لیست نهایی تیم ملی باشد که در نهایت در بین بازیکنان خط خورده قرار گرفت. محبی کوچک در گفت و گویی درباره موضوعات مختلف به سوالات پاسخ داد؛ 

حتما تو هم به مانند بقیه نفرات خط خورده هنوز در شوک هستی؟

بله خب ناراحتی هم دارد اما شاید قسمت من نبود که در این مقطع راهی جام جهانی شوم. هنوز خیلی جوان هستم و فرصت زیاد است. انشالله این جام جهانی نشد، جام ملت ها، اگه باز قسمت نشد انشالله جام جهانی آینده. آنقدر تلاش می‌کنم تا بتوانم جایگاهی برای خود در تیم ملی دست و پا کنم.

اگر مسافر جام جهانی می شدی برای اولین بار در تاریخ فوتبال ایران بود که دو برادر با هم همزمان تیم ملی را در این مسابقات همراهی می کردند.

بله همین طور است. یکی از رویاهای زندگیم این بود که کنار محمد در جام جهانی برای ایران بازی کنیم. اما این بار نشد و شاید دوره بعد یا حتی جام ملت ها اتفاق بیفتد. پدرم همیشه می گوید؛ هر اتفاقی، خیری را در پیش دارد. حتما در این خط خوردن هم خیریتی بوده است.

چقدر به موفقیت تیم ملی در جام جهانی امیدوار هستی؟

خیلی زیاد. درست است که خودم مسافر جام جهانی نشدم اما عاشق ایران و وطن هستم. آرزو می‌کنم پرچم ایران در آمریکا برافراشته شده و با نتایج درخشان دل همه هموطنان شاد شود. بازیکنان جوان تیم ملی همه از دوستان خوبم هستند و امیدوارم تک تک شان بتوانند در جام جهانی درخشیده و به آرزوی فوتبالی خود برسند.

اینکه می گویند بازیکنان تیم ملی در شرایط مسابقه نیستند و شاید اگر لیگ ادامه پیدا می‌کرد الان شرایط آنها بهتر بود را قبول داری؟

نه چون شرایط برای ادامه لیگ مهیا نبود. کشور در شرایط جنگی بسر می برد و دشمنان متجاوز همه خط قرمز را رد کرده بودند. الان هم شرایط خیلی از باشگاه ها از جمله باشگاه های صنعتی به خاطر همین حملات ناجوانمردانه مساعد نیست. به هر حال اردویی که تشکیل شد به همه بازیکنان کمک کرد تا هم شرایط بدنی خود را بهبود بخشند و هم با بازی های درون تیمی در شرایط مسابقه قرار گیرند. مطمئن باشید بازیکنان کوهی از انگیزه هستند و همه هم و غم شان این است که بهترین عملکرد را در جام جهانی ارائه دهند چون پا به بزرگترین رویداد جهانی گذاشته‌اند.

درباره آینده ات در خیبر صحبت کن؛ گویا از پرسپولیس پیشنهاد داری؟

اول باید دید تکلیف ادامه لیگ چه خواهد شد. هیچ کس از آینده خود خبر ندارد و ما حتی نمی دانیم یک ساعت بعد قرار است چه اتفاقی رخ دهد.

با توجه به اینکه برادرت استقلالی است، در صورت رفتن به پرسپولیس در خانواده‌ات مشکل ایجاد نمی‌شود؟

فعلا اتفاقی رخ نداده و من هم دوست ندارم وارد مسائل حاشیه‌ای شوم. تحت قرارداد باشگاه خیبر هستم و چنانچه پیشنهادی از پرسپولیس با هر باشگاهی برسد طبعتا باید با باشگاه مذاکره کنند. 

منبع: روزنامه فرهیختگان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • 22 IR ۲۲:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
    2 2
    افتضاحی دیگر در راه است!
    • IR ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
      0 0
      در جواب ۲۲:۳۴: ناامید نباش. ناامید شیطانه
  • صائب IR ۰۴:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۳۰
    0 0
    محمد محبی چپ پا نیست ، راست پا هست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس