بازگشایی بازار سهام از ۲۹ اردیبهشت

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: برنامه‌ریزی لازم برای آغاز معاملات سهام و ابزارهای مربوط به آن از روز سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ انجام شده است.

به گزارش مشرق، حمید یاری با بیان این مطلب افزود: بر اساس هماهنگی‌های صورت‌گرفته و پس از اخذ مجوزهای لازم، مقرر شد بازگشایی بازار سهام، انواع صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سهام و مشتقات آن‌ها از روز سه‌شنبه هفته جاری صورت پذیرد.

وی با ییان اینکه از روز نخست جنگ رمضان، بازارها و ابزارهای مختلف بازار سرمایه، به‌صورت تدریجی فعالیت خود را از سر گرفتند، اظهار داشت: از زمان جنگ تاکنون شاهد حضور گسترده فعالان در این بازارها بوده‌ایم که نشان‌دهنده اعتماد عمومی به بازار سرمایه و نقش مهم این بازار در سبد سرمایه‌گذاری مردم و تأمین مالی بنگاه‌ها است.

یاری تصریح کرد: توقف فعالیت بازار سهام از شروع جنگ رمضان، با هدف صیانت از دارایی سهامداران، جلوگیری از بروز رفتارهای هیجانی و فراهم آوردن شرایط انجام معامله در این بازار با اطلاعات دقیق‌تر و شفاف‌تر صورت‌ گرفت. اکنون با بازگشایی بازار سهام، شاهد تکمیل فعالیت همه بخش‌های بازار سرمایه خواهیم بود.

معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار امیدواری کرد با همدلی و همراهی همه فعالان و سهامداران، نهادهای مالی، ارکان بازار سرمایه و... شاهد پویایی بیشتر بازار سهام باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 26
  • IR ۲۳:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۶
    0 0
    سقوط تاریخی انشالله🤣🤣
  • سعیدجلیلی IR ۰۷:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۷
    0 0
    درباره گرفتن وام از طریق وثیقه سهام هم مطلب بزارین.با سپاس و تشکر
  • 1 IR ۰۷:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۷
    0 0
    اون هم چه پویایی شما که رسیدید به این بازار
  • IR ۲۱:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۷
    0 0
    میشه یه نفر به من بگه چرا یوهو سه شنبه؟؟چرا از شنبه ی بعدی نه؟؟ بخصوص الان که داره شدیدا بوی جنگ میاد...اینکارها چه معنی ای داره؟؟چرا بساط کودتاچیهارو یکبار برای همیشه جمع نمیکنید
  • IR ۱۳:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
    0 0
    واقعا اگر عدالتی باشه بورس نباید از رشد بیش از ز۲۰۰ درصدی سایر بازار ها جا بمونه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس