کد خبر 181032
تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۳

محققان هشدار دادند: تخم مرغ خام موجود در خمیر شیرینی می‌تواند باعث بیماری شود.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، متخصصان می‌گویند: خوردن مقدار کمی و یا حتی چشیدن خمیر شیرینی و یا بیسکویت خام می‌تواند برای شما خطر بزرگی را به همراه داشته باشد.

محققان معتقدند: تخم مرغ خامی که اغلب در خمیرهای شیرینی و یا بیسکوئیت وجود دارد، ممکن است حاوی باکتری‌هایی باشد که می تواند شما را بیمار کند.

با توجه به این که پخت شیرینی و بیسکوئیت یک فعالیت جالب و سرگرم کننده برای تعداد زیادی از افراد است، آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی این پیشنهادات را برای پخت مطمئن و سالم به همه ارائه می دهد:

- هرگز خمیر خام شیرینی و یا بیسکوئیت را مزه نکنید و نخورید.

- هرگز قاشق یا کاسه که شامل خمیر خام شیرینی و یا بیسکوئیت است را نخورید.

- قبل از آنکه شیرینی‌های خود را بچشید، مطمئن شوید که همه قسمت‌های آن و همچنین داخل آنها پخته شده باشد.

- هنگامی که می خواهید شیرینی‌ها یا بیسکوئیت‌های خود را پخت کنید، دست‌های خود را قبل از شروع بشویید، همچنین پس از دست زدن به تخم مرغ خام و بعد از آن که کارتان تمام شد، دستهایتان را بشویید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس