انتشار اسناد بی‌سابقه درباره اشیا ناشناس پرنده توسط آمریکا

وزارت جنگ آمریکا روز جمعه اعلام کرد که اسنادی را که «پیش‌تر هرگز دیده نشده‌اند» درباره پدیده‌های هوایی ناشناس منتشر کرده است؛ اقدامی که به گفته مقامات، بخشی از یک تلاش تاریخی برای شفاف‌سازی است که به دستور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا برای آغاز روند رفع محرمانگی از سوابق دولتی مرتبط با این پدیده‌ها انجام شده است.

به گزارش مشرق، این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: هیچ رئیس‌جمهور یا دولتی در تاریخ به این سطح از شفافیت درباره پدیده‌های هوایی ناشناس عمل نکرده است.

اوایل هفته جاری، ترامپ اعلام کرده بود که به نهادهای دولتی دستور خواهد داد، اسناد مرتبط با حیات فرازمینی و موجودات بیگانه را منتشر کنند.

وی نوشته بود: با توجه به علاقه فراوان، به وزیر جنگ و دیگر نهادهای مرتبط دستور خواهم داد روند شناسایی و انتشار پرونده‌های دولتی مرتبط با حیات فرازمینی، پدیده‌های هوایی ناشناس، اشیا ناشناس پرنده و هرگونه اطلاعات مرتبط با این موضوعات پیچیده اما بسیار جالب و مهم را آغاز کنند.

ترامپ همچنین در مراسمی در کاخ سفید برای تقدیر از فضانوردان ناسا گفت: ما چیزهای زیادی را منتشر خواهیم کرد که پیش‌تر منتشر نشده‌اند.

وزارت جنگ اعلام کرد، این اسناد شامل پرونده‌های حل‌نشده است؛ به این معنا که دولت هنوز نتوانسته ماهیت این پدیده‌های مشاهده‌ شده را به‌طور قطعی تعیین کند.

در این بیانیه آمده است: این امر می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله کمبود داده‌های کافی باشد و وزارت جنگ از ارائه تحلیل‌ها، اطلاعات و تخصص بخش خصوصی استقبال می‌کند.

انتشار اسناد بی‌سابقه درباره اشیا ناشناس پرنده توسط آمریکا +فیلم و عکس

انتشار اسناد بی‌سابقه درباره اشیا ناشناس پرنده توسط آمریکا +فیلم و عکس

انتشار اسناد بی‌سابقه درباره اشیا ناشناس پرنده توسط آمریکا +فیلم و عکس

بر اساس این گزارش تاکید شده که این وزارتخانه همچنان به ارائه گزارش‌های جداگانه درباره موارد حل‌ شده پدیده‌های هوایی ناشناس طبق الزامات قانونی ادامه خواهد داد.

پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا نیز در این رابطه گفت: این پرونده‌ها «مدت‌ها موجب گمانه‌زنی‌های موجه شده‌اند» و اکنون زمان آن رسیده که مردم آمریکا خودشان آن‌ها را ببینند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 13
  • در انتظار بررسی: 36
  • لُنگی سوز IR ۲۲:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۸
    0 0
    این فیلمو که من گرفته بودم خخخخخ
  • IR ۲۲:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۸
    0 0
    اینها همش نخود سیاه و تلاش مذبوحانه برای جلب توجه و حفظ سلطه رسانه ای خبری صهیونیستها هست
  • IR ۰۰:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۹
    0 0
    شعبده بازی جدید هگست برای انحراف افکار عمومی از پرونده اپستین. سری بعد احتمالا اسناد قتل بروس لی رو افشا میکنن.
  • IR ۰۰:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۹
    0 0
    به نظرم دنبال سرگرم کردن مردم امریکا و بعدم جهان هستن. یوفوها حقیقتا داستانی مضحک هستن
  • IR ۰۰:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۹
    0 0
    چرا ما نمی تونیم بهائیت را ریشه کن کنیم
  • IR ۰۱:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۹
    0 0
    ترامپت میخواد کمی از تنفر افکار عمومی آمریکا رو جبران کنه و طرفدار پیدا کنه خخخ
  • IR ۰۶:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۹
    0 0
    بیا برو بیرون از خلیج فارس مرده شور خودتونو و ناساتونو عکساتون ببرن بحق علی
  • IR ۰۷:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۹
    0 0
    چرندیات ناسا
  • IR ۰۸:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۹
    0 0
    معلومه بد زدیم که افتادن به هزیون
  • IR ۰۹:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۹
    0 0
    اینم سر کاریه تا حواس مردمو از گندی که اون خوک زرد پدوفیل زده پرت کنن!! خر خودتی تررررررامپ!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • IR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۹
    0 0
    کل عکسها و فیلمش بی سر و ته بود، موتور اون آخری تو فیلم هم روغن سوزی داشت!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • IR ۱۱:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۹
    0 0
    ناسای احمق هم حامیانش رو احمق و خنگ فرض کرده که البته فرض درستیه. مثل سفر به ماه جعلی و چرند
  • IR ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۹
    0 0
    من که چیزی نفهمیدم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس