خوب بودن مصاحبه احمدی نژاد از نظر مجید انصاری، خواب روزنامه اعتماد برای هاشمی به روایت کیهان و تأکید حسین الهام بر اینکه نباید جلوی دولت ایستاد از جمله مهمترین مطالبی هستند که روزنامه‌های امروز کشور به آنها پرداخته‌اند.

گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه که در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.



خواب روزنامه اعتماد براي هاشمي
کیهان نوشت: هاشمي رفسنجاني مي گويد نسبت شعار دولت وحدت ملي و دولت ائتلافي، همان حكايت عنب و انگور است.
روزنامه زنجيره اي اعتماد روز گذشته فصلنامه ضميمه اي را منتشر كرد كه اگرچه عنوان آن روزگار امروز اصلاح طلبان مي باشد و مصاحبه هايي نيز با برخي اصلاح طلبان نظير سعيد حجاريان و محمد علي ابطحي و رضا خاتمي صورت گرفته، اما در واقع هدف اصلي فضاسازي براي آقاي هاشمي به واسطه مصاحبه با وي و پسر او (ياسر هاشمي) درباره انتخابات است. به عبارت ديگر اقدام روزنامه اعتماد، تداوم كار رپرتاژگونه رسانه هاي زنجيره اي - اجار ه اي در زمينه محور كردن هاشمي براي فعاليت هاي سياسي و انتخاباتي اصلاح طلبان است. نكته قابل تأمل، آلودگي سياسي روزنامه اعتماد به شبكه دولتي انگليس از يك سو و آلودگي هاي مالي و اقتصادي از جانب ديگر است و طبيعتاً اين پرسش را پيش مي كشد محافل آلوده سياسي- اقتصادي از اين دست، در پشت شعارهايي نظير انتخابات آزاد، دولت وحدت ملي و ائتلافي، اعتدال و ميانه روي و... چه چيزي را دنبال مي كنند و چرا مرز آقاي هاشمي با اين محافل رسانه اي تا اين حد كمرنگ شده و از ميان رفته است؟ ياسر هاشمي در اين مصاحبه مي گويد «هاشمي 2005 با هاشمي 2013 حتماً تفاوت دارد» و «خود من هم در ايده HASHEMI 2005» بي تأثير نبودم.


اصلاح‌طلبان پيروز انتخابات هستند!/ نوستالژی حوادث سال 88 برای روزنامه کواکبیان
روزنامه مردمسالاری در مطلبی به نقل از یک تحلیلگر اصلاح‌طلب نوشت: اصلاح‌طلبان هنوز به نتيجه نرسيده‌اند که براي انتخابات مي‌توانند کانديدا معرفي کنند يا خير. اصلاح‌طلبان در جلسه‌اي که درخواست مجوز آن را براي آخر دي ماه کرده‌اند به اجماع براي شرکت در انتخابات خواهند رسيد.
سیداحمدی هاشمی نژاد همچنین گفته است: اگر اصولگرايان تحمل خود را بالا ببرند و اجازه ورود اصلاح‌طلبان را به انتخابات بدهند بايد گفت که اصلاح‌طلبان پيروز انتخابات خواهند بود. ولي اگر اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت نکنند و آن‌ها بخواهند با کانديداي دولت رقابت کنند بايد گفت که در آن صورت نيز کانديداي دولت است که پيروز انتخابات مي‌شود.


عسگراولادی: رئیس جمهور نباید روی مشایی اصرار داشته باشد
حبیب‌الله عسگراولادی، سومین قسمت از یادداشت جنجالی خود با عنوان "انحراف چیست" را امروز در سرمقاله روزنامه رسالت منتشر کرد.
وی در بخشی از این یادداشت می‌نویسد:‌ آقاي احمدي نژاد مواضع صريحي در دفاع از ولايت فقيه دارند يك وقت گفته بودند؛ "‌در هيچ تصميمي بدون رضايت ولايت فقيه خيري وجود ندارد" و نيز گفته بودند " راه درست اطاعت از رهبري است"، خوب ايشان همين‌ فرد را كه اسرائيل مي‌گويد او دوست ماست، به سمت معاون اول رئيس جمهورمنصوب كرد!
دوستان نزديك رئيس جمهور و نخبگان از اين انتصاب گله و انتقاد كردند. رهبري معظم انقلاب در نامه‌اي رسما فرمودند: " انتصاب مشايي برخلاف مصلحت جناب‌عالي و دولت و موجب اختلاف وسرخوردگي ميان علاقه‌مندان شماست." قاعدتا اگر ايشان روي قول خود مبني بر رضايت رهبري در مورد تصميم‌گيري‌ها ايستاده است، نبايد اين‌قدر اصرار داشته باشد كه مشايي همچنان نزديك ترين عنصر به او در مديريت كشور باشد.  آقاي احمدي نژاد با حكم اخيري كه به مشايي داده و او را درحد اولياي الهي توصيف كرده است و اگر وفادار به اين بيان خود كه گفته بود؛" ما موظف به پيروي از ولايت فقيه هستيم" و " راه درست اطاعت از رهبري است"، است چگونه اين دو موضع با هم سازگاري خواهد داشت؟! واين تعريف و توصيف‌ها موجب رنجش دوستان اوست.


سران فتنه مراقب باشند جمل را به نهروان تبدیل نکنند/انتقاد فرمانده ناجا از روزنامه دولت
سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی، گفت‌وگویی تفصیلی با روزنامه کیهان انجام داده است.
وی در این گفت‌وگو با تأکید بر اینکه سران فتنه باید مراقب باشند که جمل را به نهروان تبدیل نکنند، در پاسخ به این سوال که نظرتان درباره این جمله که "شما به جای بستن رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها بروید کار فرهنگی بکنید و بگذارید مردم خودشان راه خودشان را انتخاب کنند" چیست؟ تصریح کرده است: این یک تفکر و نگاه لیبرالی از جنس فرهنگی است. اینها اشتباه فکر می‌کنند که غربی‌ها با این همه رسانه‌هایی که در اختیار دارند می‌گذارند که ملت‌ها خودشان راهشان را انتخاب کنند. مثلا خیال می‌کنند هالیوود بیکار می‌نشیند تا مردم راه خودشان را پیدا کنند.

فرمانده ناجا همچنین در بخش دیگری از این گفتگو بیان می‌کند: در جریان فتنه 88 جرایم 40 درصد افزایش یافت. چون نیروهای ما درگیر مشکلاتی شدند که فتنه‌گران به وجود آوردند. نتیجه این شد که مجرمین هم احساس کردند آزادی عمل دارند.
احمدی مقدم در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به رسانه‌ها می‌گوید: آیا کار روزنامه‌ای که 8 صفحه خود را اختصاص به حوادث می‌دهد و نام آن را هم شوک! می‌گذارد قابل تأمل نیست؟ باید از اینها پرسید که اصلاً شوک برای مردم چیز خوبی است؟


مجید انصاری: این مصاحبه احمدی نژاد بهتر بود
مجید انصاری، عضو مجمع روحانیون مبارز در یادداشتی که پیرامون مصاحبه تلویزیونی احمدی نژاد برای روزنامه اعتماد فرستاده است، نوشت:‌ فرصت اين را داشتم كه بيننده مصاحبه آقاي احمدي‌نژاد از تلويزيون باشم. ارائه گزارش عملكرد دولت روال خوبي است، اما ايراد ‏عمده در اين برنامه‌ها اجراي يك‌طرفه آن است. پرسيدن چند سوال كليشه‌يي و رايج هيچگاه نمي‌تواند مردم را جذب مصاحبه كند، ‏در حالي كه يك اجراي پويا و چالشي با سوالاتي كه در ذهن مردم هم وجود دارد، مي‌تواند از يك برنامه كاملا رسمي برنامه‌يي ‏جذاب بسازد. ‏

سطح آگاهي سياسي مردم ايران بسيار بالاست و مردم به سرعت كيفيت يك مصاحبه سياسي را مورد ارزيابي قرار مي‌دهند. اگر ‏احساس كنند اطلاعاتي كليشه‌يي و يك‌طرفه به آنها داده شده است، قطعا خود را از گروه مخاطبان آن برنامه كنار مي‌كشند. البته ‏بخشي از اين مشكل به مشكل تاريخي رسانه‌ها در كشور بازمي‌گردد. اطلاعات مصاحبه‌يي با چنين درجه از اهميت بايد به سرعت ‏تحليل و نقد شود. در چالش است كه مردم احساس مي‌كنند جواب سوال خود را شنيده‌اند. برنامه‌يي كه نتواند به اقناع بينندگانش ‏منجر شود، به كل زير سوال مي‌رود، در حالي كه به‌نظر من اين مصاحبه به نسبت مصاحبه‌هاي گذشته آقاي احمدي‌نژاد بهتر بود. ‏شايد اگر ريسك چالش را بپذيريم و شجاع‌تر باشيم، بهره بيشتري از اين مصاحبه‌ها عايد مردم و نظام شود. ‏


قدمت 180 ساله اصلاحات!
روزنامه اصلاح‌طلب آرمان روابط عمومی در میزگردی با عنوان "فرصت سوزی اصلاح‌طلبان" به گفت‌وگو با احمد خرم، وزیر راه سیدمحمد خاتمی و جلال جلالی‌زاده از نمایندگان مجلس ششم نشست.
احمد خرم در بخشی از این گفتگو بیان می‌کند: شروع اصلاحات را بايد از زمان قائم‌مقام اول يعني 180 سال پيش در نظر گرفت و از همان زمان يعني قائم مقام اول، امير‌كبير ، مشروطيت،انقلاب اسلامي،دوم خرداد و سال 88 و امروز در نظر گرفت. در نتيجه جريان اصلاحات داراي پيوستگي است كه براي بررسي آن بايد به كل اين 180 سال پرداخت تا نقاط ضعف ، قوت‌ها ، فرصت‌ها و تهديد‌ها را بررسي كرد تا ببينيم چرا امروز به اينجا رسيده‌ايم.

جلالی‌زاده نیز در بخشی از این مصاحبه می‌گوید: آقاي مهرعليزاده هم فكر كرده بود چون آذري است همه آذري‌ها به وي راي مي دهند و براساس چنين محاسبه‌اي حرکت كرد. در نتيجه ما شاهد بوديم كه اصلاح‌طلبان در چند مرتبه منافع شخصي را بر منافع جمعي ترجيح دادند. یکی ازنقاط منفی که همواره اصلاح‌طلبان داشتند احساساتی بودن آنها بود. رهبران اصلاحات و پیشکسوتان این جناح باید احساسات را کنترل می‌کردند اما متاسفانه گاهی اوقات احساسات بر رفتارهای اصلاح‌طلبان غالب می‌شد.


حسین الهام: نباید جلوی دولت ایستاد
غلامحسین الهام، سخنگوی دولت و از موسسین جبهه پایداری در بازدید از روزنامه ایران با بیان اینکه من خودم را جزء کوچکی از مجموعه روزنامه ایران می‌دانم عنوان کرد: امروز احمدی نژاد به عنوان یک سمبل در دنیا مطرح شده است.
به گزارش ایران، وی همچنین تصریح می‌کند: اگر قبول داریم که این دولت از محبوبیت و اعتماد بالای عمومی برخوردار است، نباید جلوی این دولت بایستیم.
روزنامه ایران همچنین تیتر اول خود را به انتقاد از وزیر بهداشت اختصاص داد. "پافشاری خانم وزیر بر افزایش قیمت دارو"!



نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • حامد ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    0 0
    زنده باد بهار
  • ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    0 0
    دیروز رجایی/امروز احمدی نژاد/فردا الهام
  • ۱۶:۱۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    0 0
    كاري به جناح و چپ و راست ندارم.ولي كواكبيان يه دونس اونم واسه نمونس فوق العاده اي
  • ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    0 0
    فردا مشایی
  • ۱۸:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    0 0
    کاری به جناح چپ و راست ندارم ولی کواکبیان درودونست! کواکبیان شاه است!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس