به گزارش مشرق خبرآنلاين نوشت، به گفته آرسن ونگر انگلستان پس از شکست در کسب ميزباني بازيهاي جامجهاني 2018 نبايد به فکر ترک فيفا باشد. پس از اينکه روسيه ميزبان اين بازيها شد برخي از رسانهها پيشنهاد دادهاند تا انگلستان از عضويت در فيفا انصراف بدهد ولي مربي آرسنال تصور ميکند که اين ميتواند آسيب جدي به موقعيت انگلستان وارد کند: «به اين ترتيب ما ديگر در بازيهاي جام جهاني و بينالمللي حضورپيدا نخواهيم کرد و اين منطقي نيست چون انگلستان اين بازي را به شکل امروزي ابداع کرده و سبب شهرت جهاني اين بازي شده. با اينکه فوتبال در انگلستان طرفداران زيادي دارد اما اين موضوع آنها را در اين ماجرا به جايي نرسانده است و همه دچار ياس شدهاند.»
ونگر تأکيد کرد پس از اينکه در مراسم انتخاب ميزبان، انگلستان انتخاب نشد زبانش بند آمده و بلافاصله تلويزيون را خاموش کرده و حتي شاهد انتخاب قطر به عنوان ميزبان بازيهاي 2022 نبوده است. او از مدتها قبل از «کمپين» انگلستان براي اين بازيها حمايت ميکرد و معتقد بود جامجهاني بايد در سال 2018 در انگلستان که مهد فوتبال است برگزار شود و تمامي جزييات پيشنهاد انگلستان مطلوب بوده و اينکه تنها دو رأي به انگلستان داده شود اصلاً منطقي نيست. اما به عقيده او شايد مشکل اين باشد که انگلستان هنوز نميداند چه عواملي ميتواند يک جامجهاني را به انگلستان بياورد: «در حال حاضر ما نميدانيم چه عواملي سبب باخت و برد در بازي نامزدي جامجهاني ميشود و شايد فوتبال هم به اين دليل پيشرفت کرده باشد. من اينقدر تواضع دارم که بگويم در اين مورد کاملاً اشتباه ميکردم اما به اين خاطر زبانم بند آمده بود که نفهميدم چه اتفاقي افتاد و مردم اين قدر باهوش هستند تا برنامهاي بسازند که براي همه مردم قابل فهم باشد. اگر قرار است از کشوري ببازيد شايد منطقي باشد بدانيد چرا باختيد.»
ونگر در عين حال خواهان اين شده تا در دورههاي بعدي براي انتخاب ميزبانان روندي فنيتر و شفافتر در نظر گرفته شود: «من واقعاً متاسف هستم چون تا جايي که ميتوانستم از انگلستان در اين روند حمايت کردم و متاسفم براي افرادي که در فوتبال انگلستان داراي پستي هستند. باور نميکنم فيفا از مفهوم برگزاري جام جهاني در اين کشور براي مردم انگلستان باخبر نباشد. درک اينکه چه اتفاقي در اين مراسم افتاد مشکل است و اين سؤال مطرح است که شيوه رأي دهي به ميزبانها چگونه بوده. به نظرم شيوه کار کمي قرون وسطايي بوده چون انتخاب بايد بيشتر منوط به ارزشهاي فني باشد تا حضور افراد. بايد بيش از يکصد عامل براي مثال در نظر گرفته شود و کشوري که بيشترين امتياز را در اين ميان ميآورد ميزبان باشد. ولي در دوران مدرن به نظر منطقي نميرسد مردم به مقر فيفا بروند و «لابي» کنند و بگويند ما را باور کنيد! »