شبکۀ ورشکسته «منوتو» درحالیکه تلاش میکرد پایگاه مردمی جمهوری اسلامی ایران را نادیده بگیرد، با واقعیتهایی مواجه شد که مخاطبان همسو با خودشان هم نتوانستند چشم بر آن ببندند.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 4
- در انتظار بررسی: 58
-
اینترنت کی وصل میشه؟
-
وطن فروشی و زدن سخنانی که خودشان هم بهش اعتماد ندارند اما به خاطر یک مشت دلار حاضرند وجدان، ناموس، عرق ملی،شرف و همه چیز رو فدا کنند
-
آنطور که من شنیده ام خرج شبکه منوتو از پولها و دلارهای دزدی برخی از اصلاح طلبها از بانک مرکزی تأمین شده . و افرادی مثل فایزه در پشتیبانی مالی شبکه نقش ایفا میکنند . چرا پیگیری نمیکنید. که حامیان مالی این شبکه ها کیستند . وقتی طرفداران جنگ در انترنشنال اصلاح طلب و از نزدیکان روحانی و خاتمی هستند آیا شبکه منوتو تخت حمایت مالی اصلاح طلبها نیست ؟؟
-
این زن مجری چقدر وقیح و بی شرف هست ، خود امریکایی ها از حمله به مدرسه میناب ابرازتاسف کرده اند بعد این زنک میاد میگه نه کار آمریکا نبوده 😒🤨 دیگه خائن بودن و لجن بودن هم حدی داره که این مجری های عقده ای منوتو مدت هاست از اون حد عبور کردند و به نهایت پستی و خباثت رسیده اند که تو قیافه های نکبتشون هم کاملا مشخص هست 🤢😒 این شبکه آشغال ورشکسته بزودی از هم میپاشه





۱۴:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۰