مقام پیشین رژیم صهیونیستی: محاصره دریایی باعث عقب‌نشینی ایران نمی‌شود

رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی اذعان کرد: محاصره دریایی باعث عقب‌نشینی تهران نمی‌شود.

به گزارش مشرق، «دنی سیترینوویچ»، (Danny Citrinowicz) رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه با انتشار پیامی در رسانه اجتماعی خود در ایکس نوشت: ساده و روشن: این فرض که محاصره دریایی، رهبری فعلی ایران را مجبور به کنار گذاشتن برنامه هسته‌ ای، زرادخانه موشکی و نیروهای منطقه‌ ای خود خواهد کرد، به همان اندازه اشتباه است که این باور که حکومت ایران را می‌ توان از هوا سرنگون کرد، یا اینکه ترور [آیت‌الله] خامنه‌ای منجر به تغییر معنادار حکومت خواهد شد.

رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی در این خصوص اضافه کرد: انگار جنگ اخیر با ایران این را روشن نکرد: حکومت قرار نیست از مواضع اصلی خود عقب‌ نشینی کند و اساسا خواسته‌ های آمریکا را به عنوان فراخوانی برای تسلیم خود می‌ داند.

مقام پیشین رژیم صهیونیستی: محاصره دریایی باعث عقب‌نشینی ایران نمی‌شود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۶:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۷
    0 0
    اگر فکر میکنید ترامپ آماده جنگ نیست و در تلاش برای آماده تر شدن هست عرصه را در خلیج فارس بر نیروهای آمریکایی تنگ کنید تا شکست قطعی بخورد . همانطور که او اورانیوم را بهانه جنگ کرد شما هم دزدی دریایی و محاصره را بهانه کنید و روی ناو لینکلن نیرو پیاده کنید یا ناو لینکلن را با قایق‌های تندرو و بی سرنشین محاصره کنید منظورم این است که درگیر کردن آمریکا در خلیج فارس او را از حمله مستقیم به ایران بازخواهد داشت

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس