زینب سلیمانی: جبهه مقاومت یکپارچه در کنار یکدیگر می‌ماند

زینب سلیمانی تأکید کرد: جمهوری اسلامی با تحقق وعده آتش‌بس در لبنان، نشان داد هم به عهدش پایدار است و هم قدرت تحمیل خواسته‌هایش به دشمن را دارد.

به گزارش مشرق، زینب سلیمانی در واکنش به اجرای توافق آتش‌بس در سرتاسر کشورهای مقاومت از جمله لبنان در صفحه شخصی خود نوشت: جمهوری اسلامی با تحقق وعده آتش‌بس در لبنان، نشان داد هم به عهدش پایدار است و هم قدرت برای تحمیل خواسته‌هایش به دشمن را دارد.

سلیمانی در این یادداشت کوتاه اضافه کرد: این که سیاستمداران لبنان برای دیگران فاکتور می‌کنند، اهمیت ندارد. مردم به خوبی واقعیت را می‌فهمند.

دختر شهید سلیمانی ادامه داد: این نشانه‌هایی از نظم جدید منطقه است: «محور مقاومت قدرتمند و یکپارچه در کنار یکدیگر باقی خواهد ماند.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • محمدایوب IR ۰۸:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    0 2
    روح پدرت شاد مادرت به سلامت نان حلال وشیر پاک مادر گوارای وجودت فدای تو شوم عزیزم آن بیچاره که عمری نان حرام ومال مردم را به فرزندانش داد در استخر فرح رفت واز خود فائزه ومهدی ووو به جا گذاشت اما حاج‌قاسم شیرزنی چون زینب ماشاالله
  • اف۲۲رپتور IR ۰۸:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    2 0
    سوریه پل محور مقاومت بود با از دست دادن سوریه این پل شکست و محور مقاومت محو شد.
  • ابی آذری زبان هستم IR ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    0 1
    خدا لعنتشون کنه ظریف و روحانی رو.. اگه توافق آستانه نبود سوریه دستمون بود این بلاها سرمون نمیومد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس