نماینده حزب الله: نتیجه مذاکرات با اسرائیل باید حافظ حاکمیت لبنان باشد

«حسین الحاج حسن» نماینده فراکسیون وفاداری در پارلمان لبنان و نزدیک به حزب الله اعلام کرد: ماحصل سیاسی مذاکرات باید عادلانه باشد و حاکمیت و کرامت [لبنان] را حفظ کند.

به گزارش مشرق، الحاج حسن در گفت وگو با شبکه المیادین تصریح کرد: حزب‌الله با دقت جزئیات [تحولات را] دنبال می‌کند و ما در اعلام نتایج مذاکرات پیش داوری نمی‌کنیم، [اما] نقطه ضعف، عملکرد دولت لبنان است.

الحاج حسن ادامه داد: دولت لبنان برای تحقق چیزی برای مردم فشاری وارد نکرده است، بلکه به پی در پی در حال امتیاز دادن است و این نه مسأله از روی ضعف نیست، بلکه تصمیمی است که گرفته شده است.

وی افزود: همه هم‌وغم دولت، نابودی مقاومت است و طرف اسرائیلی از دولت بیروت می‌خواهد همه قدرت لبنان را به تل آویو تقدیم کند.

پیشتر رسانه‌ها گزارش دادند که به دنبال نخستین تماس تلفنی مستقیم سفیران لبنان و رژیم صهیونیستی در واشنگتن، دو طرف از توافق در مورد برگزاری نشستی به منظور بررسی موضوع آتش‌بس خبر دادند.

بر اساس این گزارش، در تماس تلفنی ندی حماده معوض و یحیئیل لیتر سفیران لبنان و اسرائیل در واشنگتن، دو طرف توافق کردند برای بررسی آتش بس، روز سه‌شنبه در واشنگتن و با نظارت آمریکا نشستی را برگزار کنند.

لیتر تاکید کرد که این مذاکرات با دولت لبنان انجام خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس