با اتصال مجدد اینترنت، با حجم بالایی از حملات سایبری روبه‌رو می‌شویم

معاون وزیر ارتباطات، امنیت سایبری را از مهم‌ترین موضوعات حال حاضر و دوره پس از جنگ دانست و گفت: با اتصال مجدد به ارتباطات بین‌المللی، شبکه کشور در معرض حجم بالایی از حملات سایبری قرار می‌گیرد.

به گزارش مشرق به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، احسان چیت‌ساز، معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات؛ در نخستین جلسه شورای مدیران برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه با اشاره به شرایط جنگی کشور، تأکید کرد: معیار موفقیت پروژه‌ها برای ارائه خدمت به مردم در سال جاری بر سه اصل تداوم، تاب‌آوری و بازیابی سریع استوار شده و تمامی طرح‌ها بر اساس این شاخص‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی با تأکید بر ضرورت بازنگری در منشور پروژه‌های دستگاه‌های تابعه، افزود: در شرایط فعلی احتمال آسیب به مراکز و سایت‌های ارتباطی وجود دارد و باید برای مواجهه با بدترین سناریوها، پس از ایجاد تاب‌آوری، تداوم خدمات تضمین شود.

چیت‌ساز با اشاره به گستره این رویکرد، تصریح کرد: این شاخص‌ها همه حوزه‌ها از خدمات دولت الکترونیکی در سازمان فناوری اطلاعات تا زیرساخت‌های ارتباطی، اپراتورها و خدمات پستی و لجستیکی را در بر می‌گیرد.

امنیت سایبری و کاهش وابستگی در اولویت قرار گرفت

وی امنیت سایبری را از مهم‌ترین موضوعات حال حاضر و دوره پس از جنگ دانست و افزود: با اتصال مجدد به ارتباطات بین‌المللی، شبکه کشور در معرض حجم بالایی از حملات سایبری قرار می‌گیرد و لازم است برنامه‌ای دقیق برای صیانت از داده‌های حساس کشور طراحی و اجرا شود.

معاون وزیر ارتباطات کاهش وابستگی به تجهیزات خارجی را از دیگر اولویت‌های وزارت ارتباطات عنوان کرد و بر پیگیری جدی این موضوع تأکید کرد.

چیت‌ساز همچنین بازیابی اقتصاد دیجیتال را از برنامه‌های اصلی سال جاری برشمرد و افزود: در حمایت از کسب‌وکارهای دیجیتال، موضوع بقا در اولویت قرار دارد و اقداماتی مانند تأمین زیرساخت، حفظ اشتغال و نیروی انسانی و ایجاد بازارهای جایگزین دنبال می‌شود.

تأمین منابع با رویکرد متنوع‌سازی دنبال می‌شود

در ادامه این جلسه، غلامرضا امیدی، معاون توسعه سرمایه انسانی و مدیریت منابع نیز با اشاره به اولویت‌های سال جاری وزارت ارتباطات، تأکید کرد: سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دستور کار قرار دارد و تأمین منابع نیز بر همین مبنا انجام می‌شود.

وی با تأکید به مدیران برنامه‌ریزی دستگاه‌های تابعه افزود: لازم است تأمین منابع از طریق روش‌های متنوع دنبال شود تا پایداری اجرای برنامه‌ها تضمین شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 42
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۲:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    35 4
    اگر صداقت دارید دسترسی خودی ها به شبکه جهانی رو مسدود کنید این روزنه ها بسیار خطرناک هستند!
    • IR ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
      24 9
      نه دیگه..خودشون وصل بشن هکرها نمیان جلو..چوگ میفهمن مقامات هستند..میترسند...
    • IR ۱۶:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
      6 43
      امیدوارم اینترنت برا همیشه ملی باقی بمونه مثل چین ، هر کسی کار علمی داره میتونه بره کتابخانه و با دادن کد ملی از اینترنت بین الملل استفاده کنه ، هر کسی هم آنلاین شاپ داره کسب و کارش بیاره روی پلتفرم های داخلی ، شکر خدا پیام رسان و شبکه اجتماعی خوب زیاد داریم
    • IR ۱۹:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
      10 16
      به جای غر زدن فعلا به فکر کشور باشید اینترنت وصل بشه ممکنه هر چی تو بانک دارید 1 شبه بپره پس فعلا تحمل کنید و ساکت باشید - جون آدمها از اینترنت مهمتره فعلا از اینترنت داخلی استفاده کنید - خود دولت هم از قطعی اینترنت ضرر زیادی داره میبینه - اونایی که سایت خارجی دارن فعلا از سایت داخلی استفاده کنن دولت زمینه رو برای تولید موقت سایت های داخلی رایگان فراهم کنه - برای تبلیغات از پیام رسان داخلی استفاده کنید اینقدر بهانه ی بنی اسرائیلی در نیارید و فعلا تحمل کنید
  • IR ۱۲:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    24 8
    آماده سازی اذهان برای عدم اتصال اینترنت. امروز کلیه کارت بانکی سپه قطع شد.
    • IR ۱۴:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
      18 38
      در حالی که کودکان مردم زیر بمباران دشمن تکه تکه میشوند، مطالبه اتصال اینترنت از سوی عده ای واقعا شرم آور است. 90 درصد آنها هم دروغ میگویند که کارشان به اینترنت ربط دارد، اکثرشان شکم پرستان دنیازده ای هستند که یا دنبال تفریح هستند یا دنبال اخبار. اگر در جنگ با دشمنان کمکی نمیکنید، حداقل نمک روی زخم هموطنانتان نپاشید.
    • IR ۱۵:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
      24 6
      مخاطب ۱۴:۳۰. همه نگاهت به دنیا همینقدر جاهلانه و جزمی است. جبون نباش و شهادت هموطنان را به این مطالبه برحق گره نزن. ابعاد ضرورت وصل بودن اینترنت فراتر از فهم اندک تو و موارد استفاده اطرافیانت است.
    • IR ۱۵:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
      17 13
      «آقای مطالبه اینترنت در این فضا شرم آوره» شرم آور تویی که اینقدر نمیفهمی موشک تو اقتصاد ما خورده با قطعی اینترنت. من الان نزدیک دو ماهه مغازه و کارگاهم بسته است ، ولی پول اجاره اش رو شهرداری هنوز داره میگیره. فروش اینترنتی هم ندارم.
  • IR ۱۳:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    5 3
    🤣🤣🤣🤣🤣
  • IR ۱۳:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    24 5
    بهانه بنی اسرائیلی..
  • IR ۱۳:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    9 8
    اگر امکان دارد یه دو سه روز تو جنگ بازش کنید ، همه کارها موندن
    • IR ۱۵:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
      13 4
      این چه التماس حقیرانه‌ایه؟
  • IR ۱۴:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    11 40
    به هیچ وجه نباید نت را وصل کنیم . امنیت جمعی به خطر میفتد
    • IR ۱۵:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
      22 6
      امثال تو در تاریخ فراوانند
    • IR ۱۵:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
      19 10
      امنیت جمعی با صدای روزانه جنگنده های بیگانه و ترور روزانه مقامات و نابودی زیرساخت ها ووووو.. به خطر نمیوفته ولی با اینترنت خطرناکه!!!
    • IR ۱۷:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
      8 17
      موافقم. فعلن که ۱۰۰ درصد قطع بمونه، تابعد ببینیم اصلا لازمه وصل بشه یا محدود به مکان های خاص مثل دانشگاه و اتاق بازرگانی و چند جای دیگه باز یشه
    • IR ۰۹:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۳
      0 1
      موافقم نباید وصل بشه . پیامرسانهای داخلی هم که آلارم و نوتیفیکیشن پی ام ندارند خیلی خوبه. هر کی کار داره قشنگ زنگ میزنه احوالپرسی و معاشرت میکنه میگه فلان تصویر رو برات فرستادم . فلسفه پیامرسانهای خودمون خیلی انسانی تره تا غربیها. پلتفرمهای ایرانی در خدمت روابط انسانی هستن ! انسان رو به بند نمیکشن ! اسیر نمیکنن و این عالیه
  • IR ۱۴:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    9 26
    وقتی نت برای همه قطع باشد فی الواقع کسب و کارهای اینترنتی هم تولید محتوایشان توسط مشتری دیده نمیشود پس فعلا نیازی به نت ندارند باید از سکوهای داخله استفاده کنند تا جنگ با پیروزی به نفع ایران به پایان برسد
    • IR ۱۴:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
      7 3
      خب چطوری به بقیه آدرس بدن ؟فرض کنید تو اپلیکیشن داخلی صفحه ای باز کنه چطوری به مخاطبهای اینستاش خبر بده بیان اونجا ؟ الان ما خودمون اینکارو کردیم ولی اصلا قابل مقایسه نیست در حد بازدید . آدم قبل از اظهار نظر باید جای آدمها زندگی کنه . خدا رو شکر که اوضاع کسب و کار شما خوبه و از ما خبر نداری ، خدا بهت بیشتر بده
    • IR ۱۶:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
      13 4
      هیچ کس به ایمیل ها و مدارک خود دسترسی ندارد
  • IR ۱۴:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    20 4
    اونایی که سیم کارت سفید دارند و به همه جا وصل‌هستند چطوری صلاحیتشون احراز شده و مورد اعتماد هستند؟ کشور زیر رگبار بمباران و موشک های کروز هست اونوقت تو نگران حملات سایبری هستی؟!
  • IR ۱۴:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    21 3
    مسخره ترین توجیه ممکن! مگه شما متخصص امنیت شبکه ندارید؟ با این بودجه های هنگفتی که از بیت المال گرفتین چیکار کردین؟! با نظریه شما باشه کل دنیا نباید اینترنت داشته باشه همه بکشن قطع کنن تا مبادا حمله سایبری نشه! آقای وزیر 2 حالت داره یا افرادی که در بخش‌های سایبری دارید توانایی ندارد یا فقط بهانه میتراشید. در حال حاضر مردم حتی نمیتونن آپدیت های امنیتی ویندوز، اندروید، IOS یا هر پلتفرم دیگه ای رو نصب کنن که خودش باعث بروز سوراخ های شدید امنیتی میشه.
  • IR ۱۴:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    15 2
    چجور موقع قطع اینترنت بانک ها از کار میافتن استاد؟
  • IR ۱۴:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    17 3
    اینکه نشد دلیل باید هر چه سریعتر اینترنت متصل بشه کلی از کسب و کارها و مشاغل و ... متضرر شدند و دیگه توانایی ادامه حیات ندارند
    • IR ۱۴:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
      14 4
      به دلیل عدم آپدیت رفته رفته هم گوشی ها و هم کامپیوتر ها از کار می افتند
  • IR ۱۴:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    11 4
    چشم، باور کردیم
  • مهدی IR ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    16 0
    ببینم وقتی اینترنت قطع این بازیگران و ورزشکاران چطوری استوری می گذارند اونم استوری اینستاگرام یا توییتر
    • IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۳
      2 0
      با قطع نت بین الملل موافقم ولی این بنده خدا داره درست میگه باید نت این بدرد نخورها را قطع کنند
  • IR ۱۴:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    9 1
    همین الان دارند وی پی آن ایران رو میفروشند و تروریست های سایبری براحتی با سیپترانک ایران زنگ میزنند و خبر جمع میکنند و حتی حملات سایبری انجام میدهند
  • ناشناس IR ۱۵:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    13 2
    من (و امثال من) پول بابت بسته های اینترنت اپراتورهای داخلی نمیدم. میخواین چی کار کنین؟ درآمدتون رو آجر کنین؟
  • IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    20 8
    خب خوبه اگر صداقت دارید اول دسترسی خودتون رو بگیرید و با نت ملی وصل بشید. چطور‌ما دسترسی نداشته باشیم ولی شما راحت وصل بشید بعد در مورد مزایای نداشتن اینترنت بین الملل برای ما سخنرانی کنید؟
  • بی نام IR ۱۵:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    24 3
    الان کل منطقه جنگ هست چرا همه وصل هستند بجز مردم ایران این را توضیح دهید
  • IR ۱۵:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    17 2
    این عذر بدتر از گناه است. «صیانت» اصلی باید اینجا می‌بود که اینترنت به عنوان یک سرویس حیاتی وصل باشد اما سرویسهای حساس حکومتی می‌توانستند ایزوله شوند. اما وقتی همه کارها قضاقورتکی و الله‌بختکی می‌شود، صورت مساله را پاک کرده و فقط دسترسی آنهایی را باز می‌گذارید که اتفاقاً هدف بالقوه حمله هستند.
  • IR ۱۵:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    3 4
    به ای پی ایران حمله می‌کنند در صورتی ای پی شرکت استارلینک از هر جایی می‌تونه باشه. من جای وزیر بودم پایانه هایی از استارلینک درست میکردم و حتی بصورت محدود هم که شده ازطریق این پایانه های استارلینک شروع به دادن اینترنت بصورت کنترل شده میکردم تا مشکلات سایبری کشور برطرف گردد بدون اینکه حمله سایبری اتفاق بیفته. برای برنامه نویسی و دسترسی به لایبرری ها حتما نت بین المللی لازم هست.
  • دردمند IR ۱۵:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    18 2
    جالبه به خاطر جون مقامات و فرماندهان اینترنت را بستند در حالیکه اونها و خانواده اونها اینترنت دارند و باز شهید می‌شوند و جور بی لینترنتی را ما بیچاره ها می کشیم
  • IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    19 3
    اینا همش توجیه بهانس اینترنت طبقاتی درست کردید
  • IR ۱۶:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    18 4
    قطع اینترنت نه موجب جلوگیری از هک بانک ها شد ، نه موجب جلوگیری از ترور ها ، نه حملات دقیق دشمن فقط باعث بیچارگی ده میلیون آدمی هست ، که نون اونها از بی اینترنتی بریده شده.
  • IR ۱۷:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    6 10
    وصل نشه فعلا بعد از پیروزی و ثبات ابرقدرتی ردیف بشه
  • IR ۱۹:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۸
    7 2
    ناراضی هستم ازتون و حلالتون نحواهم کرد انحصار طلبان
  • IR ۰۶:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۹
    5 1
    اینترنت هم طبقاتی کردید، چی توی این کشور برای ما فقیراس؟
    • IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۹
      5 1
      جنگ برای قشر پایین جامعه ثروت رفاه اینترنت امکانات و.. برای ثروتمند ها و مقامات
  • IR ۱۰:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۹
    4 1
    اینترنت رو وصل کنید آتش بس هم شد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس