کد خبر 1798923
تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۳
پرشدگی سد‌های ایران به حدود ۵۰ درصد رسید

در پی بارش‌های اخیر میزان پرشدگی آب پشت سدها به طور متوسط به حدود ۵۰ درصد رسیده است.

به گزارش مشرق، مدیرکل دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور اعلام کرد که به دنبال بارش‌های اخیر، میزان پرشدگی مخازن سدهای کشور به طور متوسط به حدود ۵۰ درصد رسیده است. این رقم نشان‌دهنده افزایش ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته است.

مدیرکل دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور با اشاره به شرایط جوی و بارش‌های اخیر، بیان کرد که این بارش‌ها تأثیر مثبتی بر منابع آبی کشور داشته و موجب افزایش ذخایر آبی در مخازن سدها شده است. این افزایش می‌تواند به تأمین آب مورد نیاز برای کشاورزی، شرب و صنعت در ماه‌های آینده کمک شایانی کند.

بارش‌های اخیر نه تنها به پرشدگی مخازن سدها کمک کرده، بلکه به بهبود کیفیت منابع آبی و کاهش نگرانی‌ها درباره خشکسالی‌های احتمالی در فصل‌های آینده نیز منجر شده است. با توجه به شرایط اقلیمی کشور و چالش‌های مربوط به کم‌آبی، این افزایش ذخایر آبی می‌تواند نویدبخش فصل زراعی موفقی باشد.

با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی و احتمال ادامه بارش‌ها در برخی مناطق، امید می‌رود که میزان پرشدگی سدها همچنان افزایش یابد. این امر می‌تواند به کاهش فشار بر منابع آبی کشور و مدیریت بهتر آب در بخش‌های مختلف کمک کند.

در نهایت، مدیرکل دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور تأکید کرد که پایش مداوم وضعیت آب پشت سدها و برنامه‌ریزی مناسب برای استفاده بهینه از منابع آبی از اولویت‌های اصلی این اداره‌کل خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۰
    1 0
    شکر خدا قطعا بهتر هم میشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس