کد خبر 1798634
تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۱:۲۲
سوئد خواستار آتش‌بس فوری در لبنان شد

«ماریا مالمر استنرگارد» وزیر خارجه سوئد نسبت به تشدید درگیری‌ها در لبنان ابراز نگرانی کرد و خواستار آتش‌بس فوری شد.

به گزارش مشرق، استنرگارد جمعه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: عمیقا نگران تشدید خصومت‌ها و درگیر ها در لبنان هستم. امروز در گفت‌وگو با یوسف رجی وزیر خارجه لبنان بر حمایت و همبستگی سوئد با این کشور تاکید کردم. مردم لبنان سزاوار صلح و امنیت هستند.

وزیر خارجه سوئد افزود: سوئد خواستار آتش‌بس فوری است. ما از اسرائیل می‌خواهیم که از حملات بیشتر به لبنان خودداری کند. حزب‌الله نیز باید حملات خود به اسرائیل را متوقف کند. حاکمیت و تمامیت ارضی لبنان باید محترم شمرده شود.

استنرگارد همچنین تاکید کرد: قوانین بین‌المللی از جمله قوانین بشردوستانه باید مراعات شود. غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی باید محافظت شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • محسن آزاد IR ۰۱:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۸
    0 0
    چی بگم هفته ای سخت بر ما گذشت سال تحویلی رویایی وجود نداشت و همه ما در خانواده آزاد دچار تالمات روحی و جسمانی شدیم وضعیت خوشحال کننده ایی نبوده و نیست به امید اینکه وضعیت امنیتی ایران به ثبات برسد ممنون که جویای احوالم شدید
  • محسن آزاد IR ۰۳:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۸
    0 0
    در خصوص هر گونه درگیری فی مابین روسیه و اروپا من در طرف صلح ایستاده ام

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس