حمله دشمن متجاوز به معدن کارخانه سیمان فیروزآباد/شهادت 2 کارگر

معاون استاندار فارس از حمله هوایی جنگنده متجاوز رژیم صهیونیستی به معدن کارخانه سیمان فیروزآباد خبرداد.

به گزارش مشرق، جلیل حسنی با تایید حمله هوایی به معدن کارخانه سیمان فیروزآباد، اظهار کرد: حوالی ظهر امروز (جمعه)، جنگنده متجاوز دشمن صهیونیستی - آمریکایی این منطقه غیرنظامی را مورد اصابت قرار داد.

سرپرست معاونت سیاسی استانداری فارس با اشاره به ماهیت غیرنظامی این منطقه، افزود: این معدن یک مرکز فعال صنعتی است که مردم عادی از قشر زحمتکش کارگر جامعه برای تامین معیشت خود در آن مشغول به کار بودند.

به گفته وی، در این حمله، علاوه بر خسارت مالی به ماشین آلات و ابزارآلات صنعتی، متاسفانه نیروهای شاغل در معدن نیز دچار آسیب شدند.

حسنی در خصوص آمار تلفات انسانی این حادثه گفت: بر اساس آخرین آمار، این تجاوز هوایی منجر به شهادت ۲ نفر از رانندگان و کارگران معدن شد؛ این ۲ شهید یکی اهل فیروزآباد و دیگری اهل شهرکرد است.

وی ادامه داد: همچنین در این حادثه ۲ نفر دیگر از کارگران مجروح شده‌اند که برای سیر مراحل درمانی به بیمارستان منتقل شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۱:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۸
    0 0
    برای نابودی دار و ندار مردم ایران کمر همت بسته‌اند. کمرشان شکسته باد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس