سازمان ملل حمله آمریکا و اسرائیل به تاسیسات گاز و انرژی ایران را محکوم کرد

معاون سخنگوی سازمان ملل حمله آمریکا و اسرائیل به تاسیسات گاز و انرژی از جمله میدان گازی پارس جنوبی و منطقه عسلویه را محکوم کرد.

به گزارش مشرق، «فرحان حق» معاون سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران بر ضرورت پرهیز از حمله به اهداف غیرنظامی تاکید کرد و گفت: ما می‌خواهیم اطمینان حاصل شود که همه طرف‌های درگیر، تاسیسات و زیرساخت‌های غیرنظامی را هدف قرار ندهند.

معاون سخنگوی سازمان ملل درباره ترور مقامات جمهوری اسلامی ایران از جمله علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز تصریح کرد: به‌عنوان یک اصل کلی، سازمان ملل متحد با هر اقدامی که می‌تواند مصداق «اعدام فراقضایی» باشد، مخالف بوده و این موضوع در همه موارد صادق است.

فرحان حق در عین حال تصریح کرد: اما فراتر از آن، ما بر این باوریم که راه‌حل نظامی برای این بحران وجود ندارد و بار دیگر از اسرائیل، ایالات متحده، ایران و سایر طرف‌ها می‌خواهیم از هرگونه تشدید بیشتر این درگیری خودداری کنند.

معاون سخنگوی سازمان ملل در عین حال گفت: همکاران ما در امور بشردوستانه همچنین خاطرنشان می‌کنند که تشدید درگیری‌ها در ایران و منطقه، عدم قطعیت در مورد تدارکات بشردوستانه را افزایش داده و عملا مسیر ترانزیت ایران را که شرکای ما به عنوان یک کریدور جایگزین برای تامین تدارکات بررسی کرده بودند، متوقف کرده است.

فرحان حق افزود که گذرگاه‌های مرزی با پاکستان همچنان عمدتا بسته هستند و زنجیره‌های تمین را مختل کرده و محموله‌های بشردوستانه بلاتکلیف و سرگردان هستند.

معاون سخنگوی سازمان ملل اضافه کرد: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد خواستار دسترسی ایمن و پایدار به کمک‌های بشردوستانه، حفاظت از غیرنظامیان و احترام به قوانین بین‌المللی بشردوستانه است. همچنین برای تداوم این واکنش، بودجه بشردوستانه اضافی به فوریت مورد نیاز است.

وی ادامه داد: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) گزارش می‌دهد که ما و شرکای بشردوستانه‌مان، در هماهنگی نزدیک با دولت لبنان، همچنان در حال گسترش کمک‌رسانی هستیم و به خانواده‌هایی که مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند، خدماتی از جمله تامین غذا، سرپناه، آب، مراقبت‌های پزشکی و حمایت تغذیه‌ای ارائه می‌دهیم.

این سخنگوی سازمان ملل گفت: اکنون بیش از یک میلیون نفر آواره شده‌اند، از جمله ۳۶۷ هزار کودک - که تقریباً یک سوم آوارگان است.

به گفته وی، حملات به مراکز درمانی همچنان ادامه دارد. مقامات امروز گزارش دادند که در پی حملات اسرائیل، سه بیمارستان دولتی دچار خسارات قابل توجه شده و کارکنان درمانی نیز زخمی شده‌اند.

محکومیت حملات در کابل افغانستان و تحقیقات مستقل

سخنگوی سازمان ملل همچنین گفت: دبیرکل سازمان ملل متحد حمله هوایی ۱۶ مارس در کابل، افغانستان را که بنا بر گزارش‌ها منجر به کشته و زخمی شدن غیرنظامیان در یک بیمارستان شده است، به‌شدت محکوم می‌کند.

فرحان حق افزود: دبیرکل یادآور می‌شود که بر اساس حقوق بین‌الملل بشردوستانه، بیماران، کادر درمانی و تاسیسات پزشکی، از جمله بیمارستان‌ها، باید در همه زمان‌ها مورد احترام و حفاظت قرار گیرند و خواستار انجام یک تحقیق مستقل و بی‌طرفانه درباره این حادثه شد.

وی اضافه کرد: دبیرکل سازمان ملل بار دیگر بر ضرورت کاهش تنش و توقف فوری درگیری‌ها تاکید کرد و از همه طرف‌ها می‌خواهد به تعهدات خود بر اساس حقوق بین‌الملل، از جمله حفاظت از غیرنظامیان، پایبند باشند.

حق تصریح کرد: دبیرکل سازمان ملل از طرف‌ها می‌خواهد اختلافات خود را از طریق راه‌های مسالمت‌آمیز و گفت‌وگو، مطابق با اصول منشور سازمان ملل متحد، حل‌وفصل کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۵:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    6 0
    عهع چه عجب! اینا زبون هم دارن؟
  • IR ۰۶:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    8 0
    کدام سازمان ملل ؟ سازمان مللی که حمله به تاسیسات اتمی ایران را محکوم نکرد ؟ سازمان مللی مه حمایت از تروریست های منافق و کومله و ریگی و... توسط آمریکا محکوم نکرد ؟ سازمان مللی که حمله صدام به ایران را محکوم نکرد و خواستار عقب نشینی صدام نشد ؟ سازمان مللی که بعد از اشغال خاک ایران توسط صدام در خواست آتش بس داد تا خاک ایران در دست صدام بماند ؟ سازمان مللی که حتی از محکوم کردن حمله صدام شیمیایی صدام به ایران طفره می‌رفت ؟ سازمان مللی که از شکنجه اسرای ایرانی توسط صدامیان خبر داشت و سکوت می کرد ؟ سازمان مللی که از حق انرژی اتمی ایران دفاع نمی کند ؟ سازمان مللی که جنایت های صهیونیست ها را بر علیه مردم فلسطین می بیند و سکوت می کند ؟ و... کجاست این سازمان ملل ؟
  • علی اصغر IR ۰۷:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    6 0
    به به خوبه بیدارشدید محکوم کردن هم تو دستور عملتان هم دارید به فرمایشات رهبر شهید در هر سطحی حمله کنید در همان سطح حمله میکنیم
  • IR ۰۸:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    7 0
    شما فقط زبان قدرت را می‌فهمید.
  • سروش IR ۰۸:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    8 0
    اگر همه اعتراضات ومحکومیت ها به موقع انجام می شد کار به اینجا کشیده نمی شد.حالا تازه دارن یکی یکی از اینکه خودرا بخواب غفلت زده بودند بیدار می شن.
  • IR ۰۹:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    4 0
    سیاه بازی فقط بزن
  • IR ۰۹:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    4 0
    ترامپ گفته کار اسرائیل بوده و کار ما نبوده اگر ایران تکرار کنه فلان میکنیم،آقای ترامپ شما در منطقه خاور میانه صدها برابر ایران منافع دارید حواست باشد چه می گویی خارک را نابود کنی تمام منافع تو در منطقه که ارزشی برابر بینهایت دارد نابود خواهند شد.ایران با کسی شوخی ندارد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس