کد خبر 1795568
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
مقام اطلاعاتی ترامپ، ادعای او درباره ایران را رد کرد

مدیر اطلاعات ملی آمریکا روز چهارشنبه برخلاف ادعاهای دونالد ترامپ، گفت که ایران پس از جنگ ۱۲ روزه تلاشی برای بازسازی قابلیت‌های غنی‌سازی خود انجام نداده است.

به گزارش مشرق؛ به گزارش رویترز، مدیر اطلاعات ملی آمریکا تولسی گابارد با تکرار ادعای «نابودی برنامه غنی‌سازی هسته‌ای ایران» در جنگ ۱۲ روزه اعلام کرد که آمریکا از آن زمان تاکنون هیچ تلاشی از سوی ایران برای بازسازی توانایی غنی‌سازیِ خود مشاهده نکرده است.

این در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ برای توجیه تجاوز نظامی به ایران، مدعی شده بود که ایران در حال بازسازی توانایی‌های هسته‌ای خود و ساخت سلاح اتمی است.

گابارد همچنین اعلام کرد که با وجود حملات به ایران، حکومت ایران «به نظر پابرجاست»، با این حال مدعی شد که تهران تضعیف شده است.

گابارد افزود که در صورت تداوم حاکمیت کنونی ایران، تهران «احتمالاً به دنبال آغاز یک تلاش چند ساله برای بازسازی ارتش، موشک‌ها و نیروهای پهپادی خود خواهد بود.»

مدیر اطلاعات ملی آمریکا از بالاترین جایگاه‌های اطلاعاتی آمریکا بوده و مسئولیت نظارت بر ۱۷ دستگاه اطلاعاتی این کشور را بر عهده دارد.‌

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۸:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    0 0
    بنظر میاد این جلسه بیشتر بخاطر یکی ب نعل و یکی ب میخ زدن باشه. آمریکا ب روال معمول دست پیش و زیاده خواهی بیش از حد را در پیش نگرفت. در عین حال نباید خوش بین بود امکان دارد ب قول خودشون داشتند درجه حرارت آب را اندازه می‌گرفتند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس