کد خبر 1795509
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵
تیم ملی فوتبال بانوان وارد مرز بازرگان شد

کاروان تیم ملی فوتبال بانوان، ساعاتی پیش با استقبال رئیس و اعضای هیأت‌رئیسه فدراسیون و معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان وارد مرز بازرگان شد.

به گزارش مشرق، تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان که به‌منظور حضور در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ استرالیا در این مسابقات شرکت کرده بود، ساعاتی پیش با استقبال مردم، رئیس و اعضای هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال و معاونت بانوان وزارت ورزش و جوانان، رییس هیات فوتبال استان آذربایحان شرقی وارد مرز بازرگان شد.

استقبال از تیم ملی فوتبال بانوان در مرز بازرگان +عکس

بازیکنان تیم ملی بانوان از همان بدو ورود با فشار دولت و پلیس استرالیا و همین‌طور معاندان برای پناهندگی مواجه شدند اما به این پیشنهاد پاسخ منفی دادند و به ایران بازگشتند. در این میان چند نفر نیز اعلام پناهندگی کردند اما بعد از مدتی کوتاه پشیمان شدند.

شاگردان مرضیه جعفری تیم در این مسابقات در گروه خود به مصاف تیم‌های کره‌جنوبی، استرالیا و فیلیپین رفتند. ملی‌پوشان کشورمان در این دیدارها علیرغم تلاش و نمایش قابل‌قبول، به ترتیب باو نتایج ۳ بر صفر مقابل کره‌جنوبی، ۴ بر صفر برابر استرالیا و ۲ بر صفر مقابل فیلیپین شکست خوردند و در نهایت از صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی بازماندند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
    1 4
    این پتیاره ها رو میذاشتید همون جا کوص میدادن
  • رضا IR ۱۹:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
    1 3
    خبر مرگ این بی غیرتها می رسید بهتر بود خئا لعنتشان کند.
  • کاربر IR ۱۳:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    0 0
    لطفا از ناسزا گفتن پرهیز کنید. بخصوص در این شرایط پر تنش چون مطمعنا از روی عصابیت این حرفا زده میشه اما باعث دشمنی بین اقشار ما مردم میشه و این دقیقا هدف دشمنه. ولی چرا نباید به هم توهین کنیم چون دشمن هر گروهی از مارو به نحوی تحت فشار میزاره اما نمیزاره دیگران بفهمن و همه ما فکر میکنیم خودمون فقط تحت فشاریم و به یکدیگر توهین میکنیم و بیشتر از هم دور میشیم . درصورتی که فیلمش اومده که چه حمله ای به خودروی تیم ملی در جریان روز بازی شده بود با ماشین در جاده و همچنین با بازی روانی و این ها همه ریشه در تفرقه افکنی انگلیسی داره لطفا به هم حمله نکنیم.
  • کاربر IR ۱۴:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    0 0
    لطفا از ناسزا گفتن پرهیز کنید. بخصوص در این شرایط پر تنش چون مطمعنا از روی عصابیت این حرفا زده میشه اما باعث دشمنی بیشتر بین اقشار مردم میشه و این دقیقا هدف دشمنه. ولی چرا نباید به هم توهین کنیم چون دشمن هر گروهی از مارو به نحوی و جدا جدا تحت فشار میزاره اما نمیزاره دیگران بفهمن و همه ما فکر میکنیم فقط خودمون تحت فشاریم و دیگری در آرامشه بوده و از سر کیف خیانت کرده درصورتی که اون هم تحت حملات بوده. توهین ما به همدیگه یعنی شروع تفرقه. فیلمش اومده که چه حمله ای به خودروی تیم ملی در جریان روز بازی شده بود با ماشین در جاده و اون همه جنگ روانی و این ها همه ریشه در تفرقه افکنی انگلیسی داره لطفا به همدیگه حمله و توهین نکنیم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس